Hvem liker ikke talentprogrammer?

Jeg er den største fan av alle type talentprogrammer. Jeg vet at hvis jeg hadde vært noe yngre så hadde terskelen for å melde seg på absolutt vært mindre enn den er i dag…da for å kanskje synge. Jeg synger ikke mye offentlig, men kan trø til når det gjelder. Uff, jeg tror jeg synger i Festernes Mester som kommer på Showman, men er IKKE fornøyd med den karokeversjonen av Final Countdown….ikke bra vet du! Derfor valgte jeg heller en rolig sang ved baren litt etterpå…tror det funket bedre. For et styr det var…snakket akkurat lenge med Linni Meister om det samme. Hun gjestet Showman igår for å snakke litt om Festernes Mester. Må jo si hun klarte seg strålende og at mitt syn på denne festen av en dame har endret seg betraktelig. Hun er faktisk kul….trodde ikke de ordene skulle entre min munn, jeg tar alt tilbake som jeg tidligere har skrevet.

Men over til X-Faktor som skal på skjermen igjen til høsten, HELDIGVIS med noen nye ansikter. Det må jeg si. Jeg digger som sagt talentkonkurranser, men X-Faktor ifjor var ingen høydare. Noe mindre personlig og kaldere gjeng skal en lete lenge etter. De klarte rett og slett ikke å fenge oss famiiliefolk på en fredagskveld! Jeg syntes det var direkte slemt av Tv 2 å sende Charlotte til ulvene på den måten, det er IKKE enkelt å bære en fredagskveld på egne skuldre og det er det hun nå som betaler prisen for. Kommer hun til å gjøre noe lignende igjen? Den som venter får se! Men jeg tviler….det er fali det.

Foto: Espen Sjølingstad Hoen

Heldigvis gir ikke Tv 2 seg, de gir programmet en sjangse til. Med denne gjengen. Jeg skal passe meg å mene for masse, men klarer ikke helt å se for meg showet. Marion er ikke den mest verbale, men det er Claus. Elisabeth kan å synge, men som dommer? Jeg er veldig usikker på om jeg kommer til å like denne settingen, hvorfor føler de at de må ha med denne unge Marion? For at de unge skal ha noe vakkert å se på og trekkes mot? Det er nå Karlsen sine utsagn som trekker folk til disse programmene, i tillegg til personlighetene som faktisk synger. Karlsen kan å være dommer og har på et vis blitt norges Simon Cowell. Han kan gjerne være frekkere spør du meg….det er jeg IKKE noe problem med, har du?

Pr får de ihvertfall når dommerpanelet avsløres…mange skriver om dette i dag VG, Tv 2, Dagbladet . Jeg blir nok trofast seer når det er Ravi og Guri Solberg som styrer skuta…..de er flinke, folkelige og nære. Da blir det bra tv! Hva mener du?

Forresten…ringe gratis? Da MÅ du sjekke dette abonnementet til XITO. Klikk på bildet…jeg digger det!!!

Her er en svenske verdt å høre på….HJELP for et talent!!!

By | 2010-04-14T10:19:19+00:00 14. april, 2010|Categories: MIN BLOGG, YTRINGER|Tags: , , , , |11 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits