Jeg elsker å ha en plan!

Jeg liker å finne på sprelske, utradisjonelle ting. Noe som fremskaffer latter, nærhet, åpenhet eller rett og slett god gammelsdags risting på hodet. Jeg er unorsk og tenker noe anderledes enn hvermannsen når det kommer til mange ting….men jeg liker det. Jeg vet jeg er gal på mange måter, men jeg liker å kalle det GLASKAP!

Du har muligens fått med deg ting jeg har gjort før…være seg på radio eller tv. Når jeg jobbet som programleder i Tv Norge var jeg sjelden mer enn en manusoppleser og det ga meg fint lite. Fikk ikke være noe særlig kreativ akkurat, eller by på meg selv, og jeg liker å spille på mine tabloide, kreative sider. Jeg har en tabloid hjerne og er stolt av det. Elsker å blogge litt frekt og anderledes om tema som jeg vet folk snakker om på jobben. Nå banes veien videre og jeg har en plan! Jeg elsker å ha en plan.

Planen min har formet seg etterhvert, og med det nettverket jeg nå har innen sosiale medier skal ikke dette være det aller vanskeligste å få til. Bare vent å se….her har mine to første elementer i planen kommet i posten, og jeg gleder meg til å ta de i bruk. Bruke de hvor? Nei, du får vente å se, men aldri glem at jeg pleier å få til det jeg vil. JEG GLEDER MEG….dette blir så morsomt. Om ikke morsomt for deg, så ihvertfall for meg! Fordelen med at du er min bloggleser er jo at du får følge denne «veien» eksklusivt. Hahaha…du er jammen priviligert (skrives det egentlig sånn?) Det går litt fort i svingene her nå, ungene kommer hjem hvert øyeblikk. Jeg har hatt en kreativ lunsj med en guru innen sosiale medier idag, han syntes planen min var genial. Det ga mer selvtillit. Juhu….dette blir gøy!

T-shirt from ellen

T-shirts from ELLEN

By | 2017-03-16T07:21:21+00:00 15. april, 2010|Categories: PERSONLIG|Tags: , , |4 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits