Mor og barn

Det er rart, dyrene tar godt vare på barna sine. Se bildeserie…så søte da!!


Mens vi mennesker derimot....

Det er ikke alltid vi er like flinke å vise omtanke for våre små. Sette oss inn i hvordan de har det. Det verste jeg ser er mødre som har ungene sine godt plassert nede i voksiposer INNE på et kjøpesenter. Plasser torsoen din nede i den varme posen, ligg der fullt påkledd og se om du ønsker å skrike litt!!!! Herrejemini, det er mange som ikke skjønner hvor enkelt det er å slippe gråtende barn!! Nok søvn, nok mat, nok kjærlighet/riktig oppmerksomhet, og ikke minst kle av dem litt! Det kan være ganske enkelt å oppdra et barn, uten klare grenser som IKKE brytes blir jobben vanskelig. Kan man være for streng? Jeg tror ikke det!

By | 2017-03-16T07:20:36+00:00 30. april, 2010|Categories: PERSONLIG|Tags: |4 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits