OMG Paradise suckers

Det er mange sinte folk rundt om i dette landet ass….og MANGE er veldig sinte på Victoria whats her face i Paradiset. Jeg har ikke sett en eneste episode hvor disse hjernedøde menneskene sprader rundt og lissom lager tv, men jeg vet de blogger og MANGE leser bloggene deres. Det festligste er at de er på en slags turne og viser seg frem….hvem er de liksom? De er 15 minutter på tv, får noen flaue oppslag i avisene og vips så drar de på turne!!!????

Jeg er innom blogg.no hver dag og sjekker hva som skjer i det rosa landet som blogg.no er. Paradise-folkene topper mest lest listen og det er vel ikke rart når 300 000 snåle norske mennesker benker seg foran skjermen for å se om de har sex, kler av seg eller driter seg ut i fylla!

EN som virkelig får gjennomgå på bloggen med nesten 1000 daglige kommentarer er en viss Victoria. Herregud, folk er ikke friske i hodet sitt. Her har jeg kopiert noen av kommentarene:

1. -Jeg håper du leser kommentarene på bloggen din Victoria. Også håper jeg du blir super glad å kvakker litt med den pærestemmen din når du ser et kompliment om at du ser bra ut eller no, som faktisk viser seg å være en 13år gammel frustrert lesbe. For så å falle så dypt inn i sorg for vær kommentar som har en negativ vinkling, som faktisk begynner å bli en del. Og når du er der nede i det mørke dype hullet du har laga deg, håper jeg du får god tid til å undre over hvilken fantastisk, forferdelig person du faktisk er. Jeg tror jeg snakker på vegne av typ 30% av Norges befolkning ( i overkant av en million ) når jeg sier at du hadde tatt deg bedre ut, flat i et trikkespor. Takk

2. -OKEI VET DU HVAJEG ER SÅ DRITT LEI DET JÆVLA SPILELT DU SPILLER VICTORIA DU KAN DRITE Å DRA LANGT INN I HELLVETTE DIN JÆVLA HORE, »STIAN KAN DRA, NÅ SKAL JEG PULE!» DU ER SÅ HORE FYFAEN SOM JEG HATER DET STYGGE TRYNET DITT!!!!!! Å DET FLUFFU MOTHERFUCKINGS FITTEHÅRET DITT, ÆSJ FYFAEN JEG HATER DEG JEG KØDDER IKKE OM JEG SER DEG KOMMER JEG TIL Å SLÅ DEG NED PÅ GATA BALLE LØSE HORE DU LEKER SÅ DEILIG PÅ TV, TROR ALLE GUTTENE ELSKER DEG MEN FYFAEN Å STHØGG DU ER !!!! du tror virkelig du får vennenr av å leke så eplekjekk?!?!?!? OMG JEG MENER DET, DET ER IKKE MANGE SOM LIKER DEG, DION FORBANNEDE HOREFAEN!!! GÅ Å DØ DIN MORRAPULER FAEN HORE DIRTT MAMMADRALLER FITTE HORE !!!!!!! ÅÅÅ SOM JEG HATER DEG!!!!!!!

3. -er det noe rart at daniel er sånn med deg ? fyfaen, hadde jeg vært daniel hadde jeg gjort akkurat det samme. Du er så falsk mot alle vennene dine, at det er rart du har venner. Du går imot de vennene som står deg nermest, å du sårer de ganske hardt. når du har såret de mest, sitter du å griner, men bak alt dette går du å baksnakker dem ++ det er så latterlig. skulle tro du var 14 år. det er så synn at du er så utrolig barnslig å dum at du ikke sjønner va venner er, å hvor mye de stiller opp for deg å er der for deg. du unskylder deg hele tiden etter å såret noen å forteller at det er ikke så lett for deg heller. men etter en liten stund gjør du det samme med noen andre også! hva er det for noe da?! tenk igjennom va du gjør med vennene dine victoria. skulle gjerne ha stått i trondheim sammen med de å rope sammen med dem. håper du tenker igjennom etter innlegget her. eller kanskje du er såppas dom at du ikke sjønner det.

Dette skriver altså folk på en blogg….har du noen gang sett noe verre? Og det morsomme er jo at de kaller HENNE slem?! Hvor dumme er folk? SKjønner de ikke at det er akkurat dette Tv 3 ønsker og at det skaper mer seere? Folk snakker om det, og vips, enda fler ser på.

Men en ting er bloggen, men at disse folka er med på programmet er en helt annen greie! Leste om ei i går som ønsket å få slettet alt som stod om henne fra Paradise i fjor, for hun var redd fremtidige arbeidsgivere skulle google henne!!? WTF!! Er det den dummeste etterpåklokskapen dere har vært borti eller?!

Jada, det er sikkert mange som tenker : hvorfor gidder du å skrive om dette da Trine hvis det er så teit. Derfor! Fordi jeg vet det engasjerer enkelt og greit….hvorfor tror du avisene skriver om det? De velger jo til og med å fokusere på hvem som er den peneste og hvem som er mest sexy i verden, på en og samme dag!! Hallo!! Klikk klikk klikk, Vi er dumme ass! Mest leste saker på norges største nettavis nå! VG

By | 2010-04-29T11:12:47+00:00 29. april, 2010|Categories: MIN BLOGG, YTRINGER|Tags: , , , |18 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits