Videoblogg fra sykkeltur

Ja, mange så God Kveld Norge igår kveld har jeg registrert, og må vel innrømme at jeg har delte meninger om min lille opptreden. Men men, en får det ikke morsommere enn en gjør det selv, og morro hadde jeg det. Fantastisk morro! Jeg har ikke ledd så godt på mange år, og ikke glem at hverdagen min, på tross av at jeg har det travelt på jobb, er ganske vanlig. Det skjer ikke så masse nytt, og derfor syntes jeg dette var gøy å være med på.

Det kommer videoblogg fra Festernes Mester utover i uken, nå var det langturen min på sykkel jeg skulle prate om. Hverdagen min består for det meste av middagslaging, barn, trening, skravling med gode venninner etc etc, og jeg har alltid hatt fokus på trening og helse når jeg stiller opp for pressen i den lille grad jeg gjør det. Nå har jeg altså meldt meg inn i Røyken CK, skal sykle mitt første ritt 1 mai (Enebakk rundt på 8 mil) og Jentetråkket 26 juni (Hamar-Oslo 13 mil). Jeg gleder meg til begge deler, men det er klart det må trenes frem til sånne «opptredener».

Hver uke trenes det tre ganger i uken på sykkel. En dag med bakketrening, en dag med variert pulstrening, og en dag med langtur. Igår var vi på en liten langtur (4,5 mil) siden det var vår første sammen i gruppe, og det var stas. Jeg trør sammen med herlige Jeanett som ikke har problemer med å by på seg selv. Liker sånne damer, nevnte jeg at hun virkelig kan å synge?  Uansett, her en en videohilsen fra tråkketuren vår

By | 2015-05-31T10:18:21+00:00 18. april, 2010|Categories: OPPLEVELSER|Tags: , , |4 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits