Jeg har blitt tatovert!

Det er lenge siden jeg ble kjent med denne freske nordlendingen Solvår Hegge. Vi er begge ivrige innen sosiale medier, vi blogger og driver på med Facebook som 2,5 millioner andre nordmenn. Facebook er gøy, og det er masse å finne på der. Jeg har flere profiler, grupper og sider, syntes det er kjekt og jeg treffer masse spennende mennesker.

Men nå var det SOL vi skulle prate om. Hun som har lekt seg i tryne mitt i dag. Ja, lekt seg rett og slett. Hun har faktisk mast på meg leeeenge om at jeg må komme en tur til henne, men jeg har ikke turt. Litt pysete på ting som jeg syntes egentlig er unødvengdig, men når min far sin sambo hev seg rundt og gjorde det, så tenkte jeg at jeg kunne ikke være noe dårligere enn Maisen. Derfor har jeg nå tatovert permanent eyeliner rundt øyenene. Gid så forfengelig jeg har har blitt…men jammen ble det fint gitt! Jeg er megafornøyd allerede, og det er ikke ferdig engang.

Det ser litt hardt ut med en gang. Det myknes opp etterhvert og skal etterfylles om ca 6 uker. Mange lurer på om det gjorde vondt, men jeg kjente ingenting. Jeg ble jo smørt på med sånn bedøvelses-salve først….det hjalp nok en god del. SOL mente jeg hadde høy smerteterskel, men jeg pleier vitterlig ikke å ha det. SOL har klinikk på Ellipse Klinikken i Oslo forresten og bloggen hennes finner du her. Du kan og sjekke Amiea her

Trine FØR Permanent Make-Up

Trine FØR Permanent Make-Up

Trine ETTER Permanent Make-Up

Trine ETTER Permanent Make-Up

Trine speiler seg underveis

Trine speiler seg underveis

Usminket, men med Permanent Make-Up

Usminket, men med Permanent Make-Up

Da har jeg prøvd det og….ikke umulig at jeg finner på andre sprell sammen med SOL. Ikke at dette var så veldig sprelsk, men for meg var det faktisk det. Fikser aldri på noe jeg….tenker alltid at det er unødvendig. Skjerpings Trine, dette fortjente du!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2015-05-31T10:18:18+00:00 6. mai, 2010|Categories: OPPLEVELSER|Tags: , , |19 Comments

19 Kommentarer

 1. Stine Lise 6. mai 2010 at 21:33 - Reply

  Hva mener du , eg ser ikke forskjell , hva skal eg se etter ?

  • trinegrung 6. mai 2010 at 21:39 - Reply

   Ser du ikke den svarte markerte kanten tett inntil øyet? Hm…det var da rart…det gjør jeg!

 2. Veronica 6. mai 2010 at 21:45 - Reply

  Det var knall fint! Fikk lyst til det jeg også nå 🙂

 3. Heidi 6. mai 2010 at 21:53 - Reply

  Når jeg begynte å lese tenkte jeg neeeeeeeei! Jeg synes nemlig det er så fælt med tatovert øyebryn!!men heldigvis var det dette her og det var veldig fint! Diskrè, men likevel med en effekt som synes- NICE!:)

 4. Laila 6. mai 2010 at 21:58 - Reply

  Hei Trine! Min første reaksjon var «Å nei!», men det er bare fordi jeg personlig aldri hadde gjort det :-/ (Foretrekker å ha et «rent lerret» som utgangspunkt for make-up.)

  Men det ser absolutt ut til at det ble vellykket! Nå slipper du å påføre eyeliner mer, da 😀

 5. SOL 6. mai 2010 at 21:59 - Reply

  Det var så hyggelig å møte deg i dag, og du er utrolig tøff :-)! Vi holder kontakten.

  Klem Sol

 6. Anne Karin 6. mai 2010 at 22:05 - Reply

  Fin var du:-) Gjorde det ikke vondt?

 7. Torill 6. mai 2010 at 22:14 - Reply

  Stilig var det. Jeg har selv tatovert bryna og er veldig fornøyd. Slipper nå å tenke på om jeg «mister» bryna når jeg tørker svetten 😉

 8. Gunn 6. mai 2010 at 23:04 - Reply

  Hei! Synes resultatet av din tatoo var nydelig. Men hva med oss som har veldig lyse vipper…. Farging av vipper er ok, men når en bruker annen øyesminke blir vippene fort virkende blasse uten uten mascara… Gode tips mottas med takk 🙂

 9. Belinda Jakobsen 6. mai 2010 at 23:33 - Reply

  Nydelig! Har utrolig lyst på det samme, kjempepent!

 10. Therese 7. mai 2010 at 07:18 - Reply

  var dette vondt? var dette dyrt? hmmmm interssant og meget fint:) kan helt vanlige tattoverings sjapper gjoere dette?

 11. Lene 7. mai 2010 at 09:22 - Reply

  Det er ikke riktig at dette ikke er vondt altså folkens, hun har nok uvanlig høy smerteterskel, jeg har gjort det, og ga opp halvveis, det var helt grusomt vondt… har lepper og andre steder på kroppen, men øynene…det er IKKE for pingler….(som meg).. Go hælj:-))

 12. Randi 7. mai 2010 at 10:48 - Reply

  wow! Det var lekkert. Dette fikk jeg lyst å prøve..

 13. Heidi P 7. mai 2010 at 11:21 - Reply

  Blei kjempe fint Trine. Hadde gjort det for lenge siden rundt munnen jeg og øynene hadde jeg bare hatt de penga er så sinnsykt dyrt…:-)

 14. Pia 7. mai 2010 at 18:42 - Reply

  Det var så naturlig og framhevet fargene. Øynene fikk en flott ramme.. Har selv tatt eyeliner hos Sol. Jeg var litt skeptisk til tatovering, spesielt rundt øynene, men Sol er så lett på hånden og så sikker i det hun gjør. Er du litt skeptisk eller har dårlig erfaring, ta kontakt med henne. Resultatet blir utrolig bra.

 15. Inga 7. mai 2010 at 23:29 - Reply

  Dette var jo lekkert! Jeg var redd det skulle bli for mye, men dette er jo diskret og fint 🙂

 16. Ingunn 8. mai 2010 at 01:25 - Reply

  Hei Trine,

  Så fin du ble!!! Jeg går også til Sol og er superfornøyd. Jeg har nå øyenbryn, og ingen ser at det er fake. Sol er veldig flink.

 17. Siv 9. mai 2010 at 12:25 - Reply

  Varer tatoveringen evig?

 18. nina 10. august 2010 at 16:40 - Reply

  det er vel ikke akkurat dødsvondt, da har hun du var hos gjort noe feil lene.

  det er ubehaglig men direlte smertefult er det ikke.

  siv, nei det varer ikke evig, er borte etter 3 til 5 år, eller sånn på meg, varte det ikke et år engang …………………….

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits