HJELP! Kjerringer på hjul

Jada, jeg vet det! Er ikke helt frisk i hodet, men jeg lever etter mottoet at en ikke får det mer morro enn en gjør det sjæl. Mange har spurt på Facebook hva som skjedde med kneet etter 7 mil (klarte altså ikke 8) og jeg fikk meg en liten strekk på utsiden som jeg fikset med en liten voltaren-kur rett og slett. Skal ikke være bare lett vet du…Jentetråkket Hamar-Oslo er neste….det er 14 mil!! Jeg må være gal….håper på sol, for gjørmetryne på slutten av videoen vil jeg helst unngå! Hahahahahaha
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2015-05-31T10:18:16+00:00 7. mai, 2010|Categories: OPPLEVELSER|Tags: , , , , |3 Comments

3 Kommentarer

 1. Mettemor 7. mai 2010 at 14:22 - Reply

  Du er tøff da Trine 🙂 Synd din debut i sykkelritt måtte være i et sånt møkkavær!! Det var såååå kaldt!!! Hadde jeg stått på startlisten tror jeg at det hadde blitt DNS på meg (Did not start 🙂 ) Jeg var tilskuer med dunjakke og holdt på og fryse ihjel… Linselus på filmen din – ha ha 🙂 jeg måtte kle av og på min samboer etter målgang – det tok minst en halv time før han greide og snakke! Lykke til på Hamar – Oslo – mulig jeg stiller selv (kjører for det meste terrengritt jeg) 🙂 Håper på sol & flott vær! God helg!

 2. therese 7. mai 2010 at 14:49 - Reply

  haha ler så jeg griner. Du er så genial. Tror du kunne snakket om en plastikk pose, og fremdeles vert skam morsom.

  Stå på

 3. Veronica Bremnes 8. mai 2010 at 02:48 - Reply

  Oi, wow. Det var langt! Flinke dere er!! 🙂

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits