Pakke i posten

Det er søndag morgen og jeg skal jobbe litt. Igår var jeg på Gulskogen senter som arrangerte Stiletthæl-løp, og jeg hadde med meg bloggkameraet mitt. Skal nå sitte en liten stund og redigere filmen. Kjedelig at bare en dame tryna, hadde håpa på mer jeg 😉

Jeg ser jo hvor jeg burde vært i går, nemlig på Gullruten. Tenk å hatt med bloggkamera på etterfesten der…det kunne vært en høydare og jeg lover på tro og ære at neste år skal akkurat det gjennomføres. Jeg hadde billett iår også, men tiden strekker ikke til om dagen rett og slett. Men uansett må jeg si meg enig i det Anne Kath sier i et Seher intervju :

– Dette er vel Norges største samling av folk som blir helt tomme i blikket om ikke samtalen handler om dem selv, så det er interessant. Som komiker tror jeg at jeg får masse nye ideer.

Hun er bare morsom til tider og virkelig en jeg skulle ønske kom seg på Twitter med sine one-liners. Ikke alltid jeg liker henne på tv for skravla går så forbanna fort at en ikke alltid henger med i svingene. Men hun får sagt tingene sine…uten tvil! De gangene jeg har vært på Gullruten (sammen med Tv- Norge) har jeg grisekost meg, men jeg er jo ikke SÅ glad i å stæsje meg opp i kjole og hæler…gi meg noen joggesko og en slitt jeans, det er mer meg. Når jeg drar dit neste år, så kommer jeg IKKE til å ihelpynte meg i en kjole som klemmer og gjør at jeg føler meg uvel hele kvelden. Nei, heller hvit dress som Ellen Degeneres. Hjelp, tenk om jeg er lesbisk?

KØDDA!

Jeg fikk en pakke i posten igår fra et norsk hudpleiemerke. Gleder meg til å teste, så langt har jeg bare luktet på produktene og den var ikke til å hoppe i taket av. Men de skal være veldig gode, men det spørs om rocaseaen min reagerer, eksemen jeg har på nesen. Time will show! Du kan lese mer om de HER
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

5 Kommentarer

 1. Anne Karin 9. mai 2010 at 11:28 - Reply

  Du skulle ha vert en tur hos min mann Trine. Har liten tro på dette produktet, men det skader ikke å prøve. Gi meg et hint om hvordan det går..
  På min facebook ligger hjemmesiden til min man.
  Lykke til:-)

 2. Embla 9. mai 2010 at 11:38 - Reply

  Spennende! Jeg bruker Jurlique, som er økologisk hudpleie, og de produktene lukter deilig! Også funker de 🙂 jeg liker at hudpleien er naturlig og mild, så er det nok et område jeg slipper tilføre kroppen mer gift – det er nok av gifter ellers i dagen. Gleder meg til å høre hvordan det går, når du får prøvd ut!

 3. Lene 9. mai 2010 at 15:07 - Reply

  Jurlique er faktisk ikke økologisk, trodde også det men det stemmer dessverre ikke.

  Dette er sakset fra Pure shop i københavn sine nettsider:

  Selvom Jurlique Danmark fortæller, at det aldrig har været deres intention at være økologisk certificeret, passer Jurliques fortsatte brug af disse problematiske konserveringsstoffer sodium hydroxymethylglycinate og nu også phenoxyethanol ikke ind i pure shops koncept. Da en Jurlique-bruger endvidere henvendte sig til pure shop i maj 2009 med en kraftig allergisk hudreaktion, besluttede vi derfor at udfase Jurlique hos pure shop. Vi fjernede kort efter al Jurlique fra vores butik i nr. 31, og stoppede al indkøb af Jurlique pr. d. 4. juni 2009.

  Jurlique Danmark forsøgte via deres advokat gennem hele sommeren 2009 at forhindre pure shop i at nævne årsagen til vores udfasning, nemlig de problematiske konserveringsstoffer phenoxyethanol og sodium hydroxymethylglycinate, som jo altså begge IKKE er tilladte i økologisk certificerede produkter.

 4. nils 9. mai 2010 at 15:20 - Reply

  morosamt

 5. Embla 9. mai 2010 at 17:13 - Reply

  Desto mer spennende å se hvordan Denothera funker 🙂 Og man har jo alltids Origins … uansett overlever jeg nok 😉

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits