Et sted å forelske seg i!

Det er ikke ofte jeg får nyte noen dager på et hotell, men endelig har jeg funnet et sted jeg virkelig kunne tenke meg å ta med meg familien. Quality Spa & Resort Strömstad er virkelig et drømmested. Det er 22 grader i skrivende stund og jeg venter på å få holde et foredrag for en kunde som bor her noen dager. HJELP så lekkert…..

Stedet ligger ved sjøen og jeg hører bølgeskvulp her jeg sitter og venter på litt mat. Skal jobbe litt for Minimedia mens jeg venter, og det er en jobb  jeg ikke har skrevet for mye om her på bloggen. Grunnen til det er jeg ikke sikker på, men nå kan jeg få skryte litt av en annen bi-jobb jeg har i tillegg til Medieutvikler jobben min.

Vg.no er landets mest besøkte side, og det gjør at mange firmaer har annonser på den siden. Jeg lager tabloide annonsebilag, med stor suksess, for VG, og skriver for øyeblikker for Nokia og Powerade. Sidene finner du på VG sin frontside og ser slik ut:

Powerade sine saker, laget av meg, hadde over 450 000 besøkende sist kampanjeperiode, og det er meget bra. Om ikke mange dager er det Nokia som lanseres, og jeg er veldig spent. Når du kommer inn på bilaget er det jeg som skriver og publiserer alt, og det er en superspennende måte å markedsføre firma på!

Men som sagt, nå er jeg i Sverige, og med jobber som er online kan en jo jobbe hvor som helst bare det finnes et trådløst nett. Her er noen bilder fra hotellet:

Er det noen gang fullt på hotellet så sover jeg gjerne her Petter Stordalen:
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2017-03-16T07:20:03+00:00 18. mai, 2010|Categories: PERSONLIG|Tags: , , , |6 Comments

6 Kommentarer

 1. Embla 18. mai 2010 at 17:06 - Reply

  Åh! Nais! Litt spa og kos er ikke av veien! Kos deg 🙂

 2. Lisen 18. mai 2010 at 21:35 - Reply

  Hr så det veldig deilig ut. Takk for bra tips!

 3. Heidi P 21. mai 2010 at 06:52 - Reply

  Å for et sted….der kunne jeg tenkt meg å vært også 🙂

 4. Gunnar Andreassen 25. mai 2010 at 10:32 - Reply

  Hotellet så ganske strøkent ut ja… Anyway, artig å lese om annonsebilag-greia, skriv gjerne mer om sånt.

 5. FemmeFataleOslo 26. mai 2010 at 14:26 - Reply

  Så gøy at du har vært der! Jeg feiret bursdagen min der sammen med noen venninner i år, og det var en SÅ deilig helg. Mandagen på jobb føltes det som om jeg virkelig hadde fått en real dose energiinnsprøytning :):)

 6. Marte Helene 29. mai 2010 at 10:33 - Reply

  Åh, det hotellet er koselig! Ordentlig stilig, behagelig og avslappende! Og Strømstad er jo sommerby nr. 2! (Fredrikstad er nr. 1 :))

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits