De små tingene

Jeg har endelig en rolig dag etter tre uker på farten. Gud skal vite hvor mye jeg trengte denne dagen, hodet kokte nesten over for to dager siden. Jeg har så mange prosjekter på gang nå, og det skal litt å holde styr på alt. Jeg jobber dobbelt for Minimedia hvor jeg publiserer tabloide annonse bilag for VG sine kunder, holder MASSE foredrag som Medieutvikler med fokus på sosiale medier, har flere kunder i portoføljen som krever oppfølging,  og ikke minst holder jeg på med Ellen prosjektet mitt og der skjer det masse om dagen!!!!

Fikk en melding på Facebook av en som følger meg. Takk, dette varmet virkelig!!!

Hei Trine, hørte du hadde et supert foredrag på Norges Kreative Fagskole. Du får stå på å inspirere og engasjere der ute, flott at det finnes sånne damer som deg! Klem fra en fornøyd mamma med en datter på NKF.

Om to uker skal jeg til fotograf for å ta nye bilder til bloggen min som vil bli relansert i august. Det kommer helt nytt design, helt nye bilder, en helt annen profil og MASSE underholdning. Jeg kommer og til å lage små live-sendinger til høsten her på bloggen, og det gleder jeg meg virkelig til. Mange vil nok syntes at jeg drar strikken litt vel langt i å finne på sprell, men jeg klarer ikke la være. Elsker å ha menge jern i ilden, og jo enda mer som skjer, jo mer energi får jeg. Jeg kan si såpass om den «nye» bloggen som kommer over sommeren at det blir noe som Norge aldri før har sett, og i løpet av året SKAL jeg til USA. Sånn er det bare….watch out USA, I’m coming to get you!

Igår var en hektisk dag som startet tidlig hos NRK Petre og hos Live og Ronny i Petremorgen. Hyggelig folk! Etterpå var det kreativ prat med Idar Vollvik, og jeg skal snart fortelle hvorfor vi prater sammen. Hyggelig fyr og spennende er det okke som. Jeg elsker forsatt Ellen Degeneres og gleder meg til å «treffe» henne om ikke lenge. Hvor jeg skal treffe henne? Nei, følg med da….du vil uansett få vite det først her!! Smask i panna og GOD PINSEHELG!!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

9 Kommentarer

 1. Øyvind 21. mai 2010 at 13:54 - Reply

  Hei på deg! Gleder meg til å se den nye bloggen, det blir spennende.

  Stå på! Men slapp av litt i pinsen da! 🙂

 2. Gro-Agna Harmsen 21. mai 2010 at 13:58 - Reply

  Kjempe, Trine :=) Ha en flott pinse-helg. :=)

 3. Trine Lise 21. mai 2010 at 14:05 - Reply

  Så spennende. Gleder meg masse til å følge med på sprellene dine 😉

  Stå på Trine. Damer som deg skulle det vært flere av 🙂

 4. Annem 21. mai 2010 at 14:32 - Reply

  Live er digg. Det er du og. 🙂

 5. Embla 21. mai 2010 at 14:54 - Reply

  Hehehe 🙂 Turbo-Trine ville overskriften i tabloide media vært om du skulle omtales på førstesida i OL-stil/sportlige utøvelser … 😉 Peise på! Nyt det, og tvitvi! Gleder meg til å se nytt etterhvert. Ha en vakker helg!

 6. Trine Grung 21. mai 2010 at 15:45 - Reply

  Turbo-Trine!! Den tar jeg patent på….LOVE! God pinse people!

 7. Bjørn Kenneth Muggerud 21. mai 2010 at 19:06 - Reply

  Spennende med mange prosjekter og utvikling. Gleder meg til å se hvor dette tar veien…

  Lykke til! …og nyt øyeblikkene!

 8. arnhild skatvedt 21. mai 2010 at 20:21 - Reply

  hei trine 🙂

  -fikk lyst til gi deg en pip, hørte deg på p3 her forleden,hvor du snakket om twitter. Artig å høre på, du er dyktig dame. Blir spennende med ny blogg 🙂 Husk å puste godt med magen, mellom alle slagene.
  Lag deg en God lang weekend og du er velkommen til å sveive innom bloggen min :))

 9. Heidi P 22. mai 2010 at 13:21 - Reply

  Hvor får du all energien fra da? Hva er hemmeligheten? Den vil jeg gjerne lære hehe…Stå på du er superflink synes jeg. 🙂

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits