Tabloide Trine

Det er gøy når det blåser litt og idag har det vært stiv kuling for unge Medieutvikler Grung. Det har vært masse telefoner, og dagen endte i debatt på Tabloid på Tv 2 Nyhetskanalen. Det dreide seg om blogging, på generellt grunnlag, og hvorfor det har blitt så populært i Norge. Jeg har blogget lenge, og elsker denne formen for kommunikasjon. Digger sosiale medier rett og slett, og er stolt over å jobbe med det hver eneste dag. Les mer om det her : http://medieutvikler.no

Tok noen bilder på veien jeg….kjekke ting

Gjøres vakker av de som kan det i sminken. Eller, så vakker en kan bli hahaha

Fest for alle jenter som liker å pynte seg….jeg er ikke helt der, men av og til….

Joda, jentene på Tv 2 kan sakene sine, liten tvil om det


Her jobber gjengen i Tv 2 med nyheter

Programleder i Tabloid Rune Kjos, sjefen i Blogg.no Rafiq Charania, og meg da
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2017-03-16T07:19:53+00:00 26. mai, 2010|Categories: PERSONLIG|Tags: , , , , , |7 Comments

7 Kommentarer

 1. Lillian 26. mai 2010 at 19:21 - Reply

  bra program ikveld 😉 dokke såg bra ut alle sammen 😉

 2. mina 26. mai 2010 at 19:26 - Reply

  Sveisen din er helt lik Susan Boyle!

 3. Vibbedille 26. mai 2010 at 20:16 - Reply

  Stoppet opp i kveldsmaten og så Tabloid med røygelaks på hendene hehe! Måtte jo ha med meg deg!! Syns du e goe eg Trine!! Å det e ikkje for d me e Siddis`ar begge to, men eg har fått mer og mer sansen for deg OG ikkje minst bloggen din! Har selv blogget i 4 år, men er langt i fra stor, men eg niiikoser meg med den og har fått kontakt med MASSE herlige mennesker på den måten! Eg er mer i Strikke-miljøet eg (opptatt av å bevare den form for kultur), er ingen «traust» strikker, men eg skikkelig MULTItasterSTRIKKER! Kose meg glugg ihjel her eg strikke og er ute i blogglandia! Ta deg ein tur innom ein dag, kanskje du kan komme til Tananger i august? DÅÅ skal eg prøve å sette verdens rekord i strikking!! JEPP, ska d ver så SKA d ver!! Travelt her og om dagen kan du sei!

  KOOOS deg og ha ei flotte uke videre!!!
  Stå på og kos deg!
  (men helt ærlig? Eg har litt problem m å skjønne de der fjortis bloggene….selv om de er søte, men OK, eg er jo 39….sukk)

  Klem Vibbedille ;))

 4. Mariann 27. mai 2010 at 15:18 - Reply

  sv:// Jepp, på samme måte som du fikk det av å skrive om VOE og Ida. Let’s face it, blogging er avlet utelukkende av behov for oppmerksomhet – men at jeg skrev om deg, var ikke et resultat av oppmerksomhetsbehov – i alle fall ikke _mitt_ oppmerksomhetsbehov. 😉

  Om _du_ hadde lest _mitt_ innlegg skikkelig ville du sett at jeg uforbeholdent fritar deg for ansvar for at VG kontakter deg i sakens anledning. Jeg ville også benyttet meg av en slik mulighet til å kringkaste mine meninger. Selvfølgelig. Det handler heller ikke så mye om HVA du mener, mer om hvordan meningene dine kommer til uttrykk. Akkurat i denne saken, er vi nok enige i det meste. Den største forskjellen mellom deg og meg, er antagelig at jeg – i all beskjedenhet – tror jeg har større evne til å se nyanser enn du har.

  «I Norge skal det ikke være lov å ytre seg, ta plass, slå seg på brystet og brøle fra høyeste fjelltopp. Jeg gjør det, og har ikke noe imot at folk syntes det blir mye.» Vel og bra. For meg må folk hyle og brøle og ta så mye plass de vil. Det forutsetter imidlertid to ting, om jeg skal ha respekt for det de hyler og brøler om.

  – at de ved å sette seg i en så utsatt posisjon som det er å ha sterke meninger til offentlig skue, klarer å håndtere kritikken som gjerne følger med.

  – at de tillater andre å ha den samme rettigheten, uten å dømme dem nord og ned for å gjøre akkurat det samme som de selv.

  Personlig syns jeg du kommer dårlig ut i begge disse forutsetningene, og det er det jeg kritiserer deg for.

 5. Kristine Aga 27. mai 2010 at 17:06 - Reply

  Sv: Tusen takk for svar!:) Men så er det ikke heller første gang jeg har fått kommentar av deg!^^

  Håper du forstår at jeg ikke er ute etter å ta deg?

  Du er et flott forbilde på alle måter, og det med «sparken» er som sagt mitt generelle bilde av det som skjedde, jeg vet selvsagt ikke alt bak den situasjonen!:)
  Stå på Trine.
  Klem.

 6. ped 28. mai 2010 at 03:48 - Reply

  ikke tabloide trine, men pr-kåte trine.

 7. Gunnar 31. mai 2010 at 03:21 - Reply

  Herlig å se deg på skjermen igjen 😀
  Men en ting skal du ha, du er flink for å gjøre pr. for deg selv 😉 (All pr. er god pr. 🙂 )

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits