Det er gøy når det blåser litt og idag har det vært stiv kuling for unge Medieutvikler Grung. Det har vært masse telefoner, og dagen endte i debatt på Tabloid på Tv 2 Nyhetskanalen. Det dreide seg om blogging, på generellt grunnlag, og hvorfor det har blitt så populært i Norge. Jeg har blogget lenge, og elsker denne formen for kommunikasjon. Digger sosiale medier rett og slett, og er stolt over å jobbe med det hver eneste dag. Les mer om det her : http://medieutvikler.no

Tok noen bilder på veien jeg….kjekke ting

Gjøres vakker av de som kan det i sminken. Eller, så vakker en kan bli hahaha

Fest for alle jenter som liker å pynte seg….jeg er ikke helt der, men av og til….

Joda, jentene på Tv 2 kan sakene sine, liten tvil om det


Her jobber gjengen i Tv 2 med nyheter

Programleder i Tabloid Rune Kjos, sjefen i Blogg.no Rafiq Charania, og meg da
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

Kvinne som våger?

Vi har alle livserfaringer, kan mine hjelpe deg å våge mer? Jeg deler på mail

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.