Nei betyr faktisk nei

Det blir fler og fler single alenemødre og fedre her til lands, og mange har profil på en eller annen dating side. Jeg har venninner med profiler på ulike nettsider, og samtlige klager over menn som ikke skjønner når leken er over. De tar ikke et nei for et nei. Kudos til mennene for at de står på,  men noen ganger må en gå litt hardt til verks for å få de til å skjønne tegningen.

Møt Sandra Love, dama som  har  forfattet mailen nedenunder. Hun er lei klysete menn på «Sukker.no» , og JAGER herved tusseladdene vekk. Heretter håper hun på oppegående respons fra det motsatte kjønn.

– Som singel har jeg jo som seg hør og bør en profil på nettet. Men det er jo mer drit og klyser der inne enn oppegående. Så i dag sendte jeg denne til en som bare ALDRI tar et nei for et nei. Håper det blir stopp etter dette. Tenk bergensk nå du leser mailen jeg i dag sendte, og ALLE kommafeil, skrivefeil er med vilje.

Takk for brev. flørting e helt klart min greie.
Har faktisk stått ekstra tidlig opp i dag for å flørte enda mer.
Kan jo fortelle litt om meg selv: Selv er jeg alenemor med 4 barn: Sjanell, Sjanettn og Ivar´en har ADHD (etter fedrene, vi kan alle gjøre feil her i livet, men men, den som er med på leken får smake steken. Jada….). 4.mann, Preben-Antonis er en liten sjokkobaby, må ærlig si at jeg faktisk ikke så den komme, så jeg og min ekssamboer skvatt skikkelig til da han ble født, høhøhø– jaja, litt humor i livet må vi nå ha, tenker jeg.
Vi bor i en 2-roms leilighet i Arna og jeg er veldig glad i dyr. Tror det er viktig at vanskeligstilte unger har dyr rundt seg, så jeg har 2 hunder: Leidi og Doffen. De er rottweilermixser, så ungene kan ikke lufte de endåg. De holder no fremmede vekke fra leiligheten, iallefall. Godt er det.

Hvilke interesser har du? Mine er: Glamour og andre serier med mening
Har du dyr? (mine går ikke så godt overens med andre dyr)
Hvordan er en perfekt fridag for deg? (Her må det være når ungene er på weekendhjem og jeg bare kan tasse rundt i morgenkåpen, rulle meg en winnertip, lukke øynene, og tenke: vaske kan man gjøre en annen dag).
Er du godt utstyrt nedentil? (det er veldig viktig for meg etter 4. fødsler)
Hva er det beste du vet å spise? JEg liker godt den løvsteikburgaren de har på Roalds Kro i Åsane. Fy faen, den dressingen er faen med jækla god!!! Anbefaler deg den når du får trygden.
Trygd, ja… hahahh.. har jo helt hva du jobber med?!?! Var det BRING du jobbet for eller var det lastebilkjøring? For min del spellar det liten rolle, så lenge lappene rullar inn på konto, høh-høh!
Selv er jeg jobbet som bingovertinne på Sartor Senter, men etter siste ungen kom ble det jysla upraktisk.

Men ser fram til å treffe deg, det er faen med på tide å finne en å dele ansvaret med, blir helt svett om dagen, jeg.

Preikes!

Desirè Sjanett Hansen

Vi skal selvfølgelig følge opp hvordan det går med Sandra….her gjelder det bare å følge med. Dama er utømmelig for morsomheter…kanskje hun treffer mannen i sitt liv via min blogg!!? Det hadde vært noe å skrive hjem om!

Uansett kan du få lov til å kopiere teksten til Sandra og bruke den for å skremme vekk menn som IKKE tar poenget. Feel free, girlpower to all women!

SVAR FORELIGGER, oppdatert innlegg kl 19.30:

Forsettelse kommer til uken her på trinegrung.no, følg med! Kanskje finner vi mann til Sandra via bloggen min?

Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2017-03-16T07:19:39+00:00 28. mai, 2010|Categories: PERSONLIG|Tags: , , , , |38 Comments

38 Kommentarer

 1. Tone 28. mai 2010 at 09:25 - Reply

  Hahahaha! Helt herlig!!

 2. Kristin 28. mai 2010 at 09:47 - Reply

  Genialt!!! Håper han typen tok hintet da.. 😉

 3. trinegrung 28. mai 2010 at 10:04 - Reply

  Jeg kaller damer som dette, med den humoren, for PRICELESS! Elsker Sandra….hun er kul! Skal få henne til å bli en gjenganger her på bloggen!

 4. Niklas 28. mai 2010 at 10:12 - Reply

  Hehehe… blir flau noen ganger over hvor desperate noen karer kan være. Og at de ikke helt forstår at de bare fremstår som tullinger.
  Hørte jo en sak på nyhetene nå hvor det var en kar som nå har fått en bot på 8000kr som har nekter å ta selvfølgelig, fordi han ble avvist av ei jente på en nettside. Hvor han da velger å lage en ny profil under falsk navn for å invitere på ny date…
  Det er jo helt sjukt.

 5. Anette 28. mai 2010 at 10:46 - Reply

  *LOL* jente med bein i nesa!!

 6. Flinke Piker 28. mai 2010 at 11:25 - Reply

  Haha, utrolig bra 🙂

 7. May Britt 28. mai 2010 at 11:28 - Reply

  Hehehehehehe, driiiiiiiiit bra 😀 Hihihihihihihihii

 8. Inger 28. mai 2010 at 12:11 - Reply

  Ler så jeg nesten ramler ut av sofaen her – sååå sinnsykt bra!!!! Gleder meg til fortsettelsen!!!

 9. David Garcia 28. mai 2010 at 13:34 - Reply

  Ikke en overraskelse at det finne slike menn. Gøy for alle oss andre når du deler slike innlegg, fortsett med det 🙂

 10. Monica Olsen-Holmen 28. mai 2010 at 13:46 - Reply

  Må si at jeg har seriøs latterkule her. Utrolig melding hun skrev! You «Go Girl»… Men må få lov og melde at det er et fåtall av menn (og kvinner) som oppfører seg slik på nettet. Man finner også disse «typene» på byen og i gjerne godt påvirket tilstand. Ulempen ved nettet er det at man «tillater» seg mer enn hva man normalt gjør ansikt til ansikt.. (kremt, er nok noen som ikke har hemninger her heller..) Jeg er en av de som faktisk har giftet meg med DRØMMEMANNEN etter vi ble kjent via http://www.sukker.no så det finnes okay gutter der ute også!

 11. Erik K 28. mai 2010 at 14:49 - Reply

  Eg tror faktisk eg ler meg ihjel av dette! Heilt fantastisk løye! ;D

 12. vargas12 28. mai 2010 at 15:01 - Reply

  HE he , dere kvinnfolk er jaggu meg like tette i pappen hele gjengen!:) Deisiré er blond og mente hvert ord hun skriver, der er jeg helt sikker på:):) Og dere tror dette skremmer bort gutta, sikker på hun får sekken full av tilbud!

  Har dere ikke en oppvask å ta unna, eller en middag å lage til en stakkars arbeidskar som snart kommer hjem?

  Girlpower meg midt på ryggen!

  http://www.vargas12.wordpress.com

 13. Vibbedille 28. mai 2010 at 15:20 - Reply

  Fantastisk herlig! GOD helg ;))

 14. Marit K 28. mai 2010 at 15:41 - Reply

  He he…godt skrevet Sandra. Fikk du svar da?
  Har selv erfaringer med mer eller mindre useriøse sjekkereplikker og henvendelser fra mer eller mindre userøse menn.
  Eller skal jeg si gutter?

  Det er jo noe vesentlig galt et sted, når gutter helt ned i 17-årsalder sender invitasjoner til «kos»…til ei tilårskommen kjærring som meg..på 51.
  Mange gidder jeg rett og slett ikke å svare…men må innrømme at jeg har svart et par stk og takket pent..Takk..men nei takk!!

  Og det værste er da at de mener seriøst at jeg burde hoppe i det og være takknemlig for at de viser interresse…(!!?) Ha ha…Ja dt skulle tatt seg ut.

  Det fins sikkert de som biter på og lar seg sjarmere.

  Men hjelpe meg….de må ha det bra kjedelig de gutta som orker å holde på sånn.

  En skrev sågar…(han var 24..) «du vet ikke hva du går glipp av…jeg har DET utstyret»…Holdt på å le meg skakk forderva der jeg satt…hihi

 15. Annailo 28. mai 2010 at 16:33 - Reply

  Fantastisk genialt!

 16. trinegrung 28. mai 2010 at 16:43 - Reply

  Ja vil lurer alle på om Sandra får svar!? Jeg skal selvfølglig legge det ut hvis det kommer! Uten tvil!

 17. Tom Hagen 28. mai 2010 at 17:16 - Reply

  @Vargas12
  Siden jeg faktisk kjenner Sandra kan jeg skrive under på at hun er blond. Men det gjelder hårfarge, ikke «mentalt» – som du insinuerer. Hun er mer oppegående enn som så.

  For øvrig; blond er ikke det samme som dum.

  Og ja, det var ganske morsomt 🙂

 18. Christine L 28. mai 2010 at 17:20 - Reply

  Ååååå, jeg ler meg i hjel… For en utrolig bra mail Sandra.. Stå på videre 😉

  PS: En dag dukker drømmeprinsen opp på en hvit hest 😉

  Klem fra C 🙂

 19. Mmmailinn 28. mai 2010 at 17:42 - Reply

  denne jenten er jo bare heeeeeeeeeeelt RÅ 😀 om hun ikke treffer prinsen i sitt liv snart så vet ikke jeg 🙂 rett før JEG kontakter henne hehe ;P

  du e BEST sandra <3

  love u

 20. Grindhaug 28. mai 2010 at 17:54 - Reply

  Jeg liker deg, trine. du er morsom! Det samme kan jeg si om Desirê! Det virker i allefall slik 🙂

 21. Kim 28. mai 2010 at 18:02 - Reply

  Jeg fikk trygden min idag. Skal vi ta oss en tur på Roalds og spise hamburger?? Jeg har ikke råd til å spandrere hvis du tar med ungene, men de kan du jo låse inne på badet eller noe?

 22. Sandra Love 28. mai 2010 at 18:16 - Reply

  Takk for kommentarer! 😉

  Jeg fikk svar fra duden:
  «Hei. Jeg føler ikke at vi har helt kjemi».

  MISSION COMPLETED!

 23. Christine L 28. mai 2010 at 18:37 - Reply

  Tenk om han hadde sagt at dere hadde kjemi 😉

 24. Mari 28. mai 2010 at 18:50 - Reply

  Jeg ler så jeg griner…

 25. Elin 28. mai 2010 at 19:02 - Reply

  Ha ha ha!

  Fantastisk svar; jeg føler ikke vi har helt kjemi! Jeg dauer!

  Stå på Sandra!

 26. Jill 28. mai 2010 at 19:38 - Reply

  Hehehehe 😀 Hærlig 🙂

 27. Miriel 28. mai 2010 at 19:45 - Reply

  Jeg ler så jeg griner her! Utrolig bra! Håper vi hører mer fra Sandra. 🙂

 28. Marit K 28. mai 2010 at 19:46 - Reply

  Hahahaha…:-)))

 29. Debbie 28. mai 2010 at 23:00 - Reply

  Herliiiii!! Jeg kjenner meg igjen i det nett greia du! Var innpå for noen år siden, men opplevde det samme som Sandra og det ble mer slitsomt enn moro! Jeg måtte tilslutt be enkelte ryke og reise..først ble jeg frustrert, så sint, og etter å ha sendt en avvisning i meget klar tale – følte meg som en dritt etterpå! Får kanskje prøve meg igjen og kopiere henne 😉 Nice job girl! GOD HELG 🙂

 30. lori michelle 29. mai 2010 at 00:00 - Reply

  Greit med blokkerings-mulighetene på face.. Finnes det ikke tilsvarende på sukker osv? Er selv alenemor, men orker ikke nettprofiler utenom f.b. da jeg rett og slett ikke orker å forholde meg til sånt piss fra mannfolk! Skjønner at Sandra får mange tilslag. «She’s got the looks» og en god porsjon vidd :-*

 31. Marit 29. mai 2010 at 01:18 - Reply

  Topp at jeg evt skulle få dra nytte av en slik kopi på sukker den dagen en eller mann finner meg LITT for interessant, MEN…

  Jeg blir jo nesten litt lei meg også jeg, for jeg har overhode ikke den utfordringen som Sandra tydeligvis har… Jeg kan være så morsom jeg bare vil, mail kan bli til telefoner og telefoner til date. Og en date til flere. Og så er det mannfolka som skuffer og har en på si, og plutselig står jeg alene og MEGET forvirret igjen…

  Ikke alle som har «luksusproblem».

  Joda, sutrete, det vet jeg… Men om man opplever slikt alle de tre siste gangene man prøver seg på nytt, mister man jo litt motet.

  Hva ville du gjort Trine, eller noen andre, for å holde humøret oppe og troen på at den «rette» faktisk eksisterer og vil ha deg tilstede?

 32. sistemann 29. mai 2010 at 02:53 - Reply

  dama mi fant meg på nettet. Jeg hadde gitt opp all nettdating, iallefall sukker.no . mange useriøse jenter der og! men dama maset masset nok på meg og tilslutt møttes vi og det er snart 2 år siden og nå er vi forlovet.

  Det er sykt mange gutter der ute på nett som går langt over grensa, hørt fra mange jenter at alles deres nett profiler blir spamet av gutter som ønsker det ene og det andre.
  Tror menn er mer useriøse på nett og prøver seg og mange jenter tar det mer seriøst enn det gutta gjør.

 33. S-E 29. mai 2010 at 10:28 - Reply

  girlpower er jo flott det…

  Huff…skjønner ikke hvorfor jeg gidder å bruke tid på å skrive dette???

  Det finnes nok mange stakkarslige menn der ute. På Match, Sukker etc. Har selv prøvd begge og betalt for en mnd på hver. Men nei…blir som å gå på et utested der menn betaler og damer slipper gratis inn (bare at her må vel damene også betale.) det må være litt klasse – Beklager, ikke noe for meg!

  Men jeg ikke alle damer helt har skjønt greien…
  I fiske-verden finnes det noe som heter catch & release (jeg er ingen fisker selv…) Man slenger uti snøret og satser på å få napp. Man fisker og fisker og 8 av ti ganger får man faen ikke et napp engang! Men man fortsetter…Og så… en gang i blant skjer det. Man står der med en halvfeit i buksen og sveiver og sveiver inn snøret og får fisken opp. Tar på den, nyter øyeblikket, elsker følelsen av seier, tar gjerne bilde av den…før man hiver beistet uti igjen og håper å slippe å se den igjen!!! Hallo??? Ikke flere damer som ser den???

  Har bekjente som har importert seg damer både fra Thailand og Cuba, av ulike grunner, men jeg har også kompiser som vurderer det av samme den enkle grunn at de ikke finner seg dame her selv om de er på Match, Sukker og Møteplassen…

  Men damer – det finnes skikkelige mannfolk på disse nettstedene også, som ikke er gift, som ikke «fisker»…men de har ikke sjans på de damene som er der. Hvorfor ikke??? De ser både bra ut, har penger på bok og regelmessig avføring…
  Men problemet ligger nok ikke der!
  NOEN damer på disse nettstedene får en sånn fantastisk selvtillit og oppmersomhet at de svever på en sky, Haha, kom ned på jorden igjen da damer, kjekkere her nede 🙂 Dere er jo singel for svarte, betaler til og med for å finne en mann!!! Ok slett halvparten av mailene dere får men gi no et par av de andre en sjanse, kan vise seg å være bra!!! Venter dere alle på en frosk dere kan kysse??? Det kommer ikke så mange ridende på en hvit hest heller, bare i eventyrene det!!!

  Er dette girlpower? Hallo? Er det sant? Må jo være litt mer «power» enn dette??? Skjerp dere…!

  Er selv singel, har vært det i 3 år. Men har valgt det selv, ikke fordi jeg ikke har truffet noen – høres klysete ut nå men – det har ikke manglet tilbud, men hun som faktisk er god nok for meg har ikke dukket opp enda…sorry…men jeg gleder meg masse masse til hun gjør det 🙂

 34. Marit K 29. mai 2010 at 11:16 - Reply

  Hei S-E..:)

  jeg er faktisk enig med deg.
  det er også mange «forskjellige utgaver» av damer på disse nettsidene også. Like så er det også mange hygelige menn..:)

  Jeg har ikke funnet noen kjæreste på nettet, men har fått kontakt med menn som har blitt gode venner etterhvert.
  Voksne menn, som kun er interresert i vennskap. Og det er jo hyggelig..:))
  har møtt et par av dem for en hyggelig prat over en kaffekopp og det var koslig.

  Så nei..det er da ikke BARE desperate kvinner og menn «der ute»..!
  Men de fins ja.

  Som den lille nysgjerrige dama jeg er så titter jeg jo tilbake på profiler som har vært inn på min profil og tittet.

  Og det er mye rart…av begge kjønn.
  Som legger ut bilder mer eller mindre påkledd.
  Har sågar fått henvendelser fra unge jenter et par ganger også, som ville låne penger. De ble rapportert inn til nettby,s ledere.

  Men man har jo et valg.
  Man behøver ikke svare tilbake, man kan ignoere profiler med et tastetrykk. Ikke vanskeligere enn det.

  Man må bruke sunn fornuft på disse nettstedene og skille klinten fra hveten.
  De aller fleste er da hyggelige mennesker vil jeg tro..:)

 35. Annma 29. mai 2010 at 13:02 - Reply

  Just love it:-)
  Så herlig,ikke rart at han «ble skremt»,he he

 36. HF 29. mai 2010 at 17:07 - Reply

  Ha-ha! 🙂 Genialt! :-))

 37. Kikki 1. juni 2010 at 11:40 - Reply

  Jeg ler så jeg hikster her! La oss få flere historier om Sandra Love!

 38. Ingebjørg 24. august 2010 at 12:08 - Reply

  VANVITTIG bra!! 😀 hahaha

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits