Didrik nådde ikke folket

Sitter ute og nyter solen, varmen og naboenes unger på trampolinen. Gårsdagen var en fest uten sidestykke, selvom jeg skjønte fort at Didrik ikke kom til å nå helt opp. Du Didrik, du Didrik, du er en flott fyr og i den norske finalen var du nesten majestetisk i den hvite jakken din. Du hoppet gjennom tv-ruta og målbandt alle og enhver. Igår derimot, valgte du grå jakke og ikke den selvsikre minen i ruta. Det tapte du veldig på, tror jeg. DU kom ikke gjennom tv-ruta, du hungret ikke nok etter å nå oss seere.

Sangen var jo den samme, hva var det som gikk galt egentlig? Vi satt akkurat en hel haug med naboer her rundt bordet, og du var tema. Alle var helt enige i at du ikke kom gjennom ruta, du overbeviste ikke seerne. Ikke at dette er noen krise, du reiser deg kjapt igjen, og det er ikke umulig at tv-folket kontakter deg. Du passer på skjerm, ser deg gjerne som programleder. Bare synd det ikke funket i går. Men, som du selv  sa i et intervju,  det var kanskje ikke balladenes år i år. Det var Lena sitt år, og hun funket. Hun sjarmerte seg inn i alles hjerter og la Europa for sine føtter.

Etter mitt syn var det to større vinnere i går. MADCON og METTE-MARIT! WOW….

Sjelden har jeg sett kronprinsessen vår vakrere, hun strålte på den rosa løper og jeg SKAL finne ut hvor den kjolen kommer fra. Den var nydelig! Den andre vinneren Madcon fremførte er show uten like, og sangen har jeg lastet ned på Iphonen og hørt flere ganger allerede. Loves it!!

Dagene flyr videre, og denne uken skjer det masse her på trinegrung.no. På onsdag skal jeg ta bilder, på torsdag være modell!? på en stor åpning i Oslo….men enn så lenge er det søndag, og den skal nytes ut!

Elsker å leke med photobooth på Mac’en min….
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2017-03-16T07:19:29+00:00 30. mai, 2010|Categories: PERSONLIG|Tags: , , , , |9 Comments

9 Kommentarer

 1. kristin 30. mai 2010 at 15:17 - Reply

  Mette-Marit var nydelig igår! Tror ikke vi kunne hatt så mye bedre representant for Norge 🙂

 2. Vestfoldgirl 30. mai 2010 at 15:31 - Reply

  Enig i at Mette-Marit så helt fantastisk ut i den rosa kjolen! Men jeg synes Didrik gjorde en god jobb jeg….han hadde mer scene tekke enn tyske Lena. Hun hadde sjarm ja, men absolutt ikke god kontakt med kamera, hun var rett og slett slitsom å se på. Synes det var andre mye bedre bidrag enn henne.
  Didrik er en god sanger og en nydelig gutt, så han ser vi hundre prosent sikkert igjen!

 3. Annailo 30. mai 2010 at 17:35 - Reply

  Vi har en nydelig Konprinsesse som virkelig strålte i går! Hun blir bare vakrere og vakrere, og mer og mer trygg i sin rolle.

  Helt enig når det gjelder Didriks prestasjon i går. Det var mye nerver i spenn virket det som, stemmen skalv og, som du sa, han kom bare ikke igjennom. Har tidligere lent meg godt tilbake for å nyte hans stemme, i visshet om at dette går bra. Denne gangen ble jeg helt svett og lurte på om stemmen ville holde helt ut. Det gjorde den, og ble langt bedre utover sangen.

  Min teori er at det ble for mye fjas, rett og slett. Det ble bestemt at han skulle ha med seg korister for å løfte sangen og hjelpe han på scenen, og satt sammen en koreografi for å få dette til å henge sammen. Her har vi en mann med en enestående flott stemme og sjarm uten like, men så må stakkaren bevege armer hit og dit og drukner helt i både dette og koret. Hvorfor ikke heller latt han beholde den lyse jakken, og gitt ham pusterom til å gjøre det han kan best; nemlig å synge! Se på den ukrainske jenta, for eksempel. Alene på scenen uten noe fjas, og gud bedre for en stemme og et nummer!

  Når det er sagt, ble skikkelig imponert over Didriks uttalelser til pressen i går. «Skuffet? Jeg???» Det hadde bare vært en fantastisk opplevelse å få delta, sa han, og det er slik det skal være. Helt topp!

 4. Geir 30. mai 2010 at 18:18 - Reply

  Ja, Mette Marit er et hærlig menneske. Dirik hadde en kjedelig og intetsigende låt, det har jeg vel sagt lenge. Har er et stort sangtalent, men fikk tildelt feil melodi, og da nytter det ikke.

 5. Janne 30. mai 2010 at 22:03 - Reply

  Helt enig med deg Trine.Mette Marit strålte.Er redd hverken du eller jeg har figur til en slik kjole.Har nok noe rundt magen som Hun mangler.Men,men må vel finnes en videre variant i den farven trøster jeg meg med:)

 6. Lisen 30. mai 2010 at 22:32 - Reply

  Virkelig kult det madvon fikk til i går! 🙂 Enig!

 7. Mia Holte 30. mai 2010 at 22:52 - Reply

  Ja det er sånn Grand Prix. Man stiller opp Barbie og Ken dukker for folk uten å vise hva de egentlig kan.

  Didrik var ufattelig nervøs, og det er jo synd. Men jeg forstår til dags dato ikke hvorfor Rybaks låt slo så an. Didriks låt følger jo Grand Prix oppskriften så til de grader mer. Men men, sånn er det.

  Men vi får trøste oss med at vi sikkert får høre mer av Didrik på scener som han føler seg tryggere på, feks i opera.

  Bare hør på dette klippet;
  http://www.miaholte.com/2010/05/heia-didrik/

 8. Steve d'Orleans 30. mai 2010 at 23:49 - Reply

  And The Winner Is…
  http://three.dorleans.name/
  [Not I, But What I Represent]

 9. Betne 31. mai 2010 at 16:24 - Reply

  Enig i at Mette-Marit var utrolig flott! Alt det negative som var i pressen tidligere er kommet mer på avstand og hun får stadig mere ros og positive tilbakemeldinger, med det resultatet at hun føler seg trygg på det hun gjør og dermed STRÅLER. Er redd den kjolen ikke passer mitt klesbudsjett ihvertfall, men veldig lekker, spesielt til henne som er helt lys. Når det gjelder Madcon, WOOOWW, så bra!! Didrik er en flott fyr, men dessverre med en smule nasal stemme og en kjedelig sang – gjesp sier nå jeg.. Skulle nok stilt med Muri heller, en elegant og fengende låt, eller Keep of Kalessin! Rybak vant i fjor fordi han er en ekte sjarmklump som hadde en frisk og flott sang og opptreden 🙂

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits