Trine følger Sandra på sukker.no

Her på trinegrung.no har vi gjort det til en greie å følge Sandra Love, og hennes «jakt» på det motsatte kjønn. Det er ikke første gang vi skriver om denne vakre damen. Les mer HER.

Det dukker stadig opp raringer som ønsker kontakt med denne vakre damen….hun har bildet det snakkes om i denne mailen på telefonen. Jeg holder på å overtale henne til å la meg publisere det!! LEGG TIL KOMMENTAR FOR Å OVERTALE HENNE!!

Fikk følgende mail på Sukker. Ikke noe hei, bare dette:

«Har vært i 107. etasje i World Trade Center. Har aldri blitt sur når patneren min (ekser nå) har sagt nei til sex. Kjøpte en kul håndlaget gullring i Egypt for 5 1/2 år siden. Mitt første dykk i livet mitt skjedde på et korallrev i Mexico i 2008. Var med på et skipsforlis i marinen hvor det gikk liv tapt. Tror det er et liv etter døden, men vet ikke hva slags liv. Har en kroppstemperatur på 36 grader, så jeg fryser ytterst sjelden. Geografi har alltid vært mitt desidert dårligste fag. Jeg vet jeg ikke er den fineste karen i distriktet, men heller ikke den styggeste.»


Fyren har rett i det siste, men jeg reklamerer med at ”det er ikke til å komme utenom at utseendet spiller en rolle, men jeg faller mye heller for den morsomme og sjarmerende gutten i klassen, enn den glatte og populære», så startet en chat med han.


Jeg: ”Det var jo en mail med bredde;)”

Han: ”Blir du sur hvis jeg ikke vil ha sex?”

Jeg: ”Jøss, vi er der allerede, ja… ……var det så at du hadde en hund, forresten? Jeg har også en hund”

Han: ”Ja, er veldig glad i hunden min. Liker du å reise, i så fall hvor?”

Jeg: ”Så lenge jeg kan høre lyden av sirisser er jeg fornøyd” Du da?

Han: ”Sirisser? Hehe.. hunden min var skikkelig morsom i dag! Jeg hadde vært på dyrebutikken og kjøpt sirisser til tarantellene mine, la de i bilen. Måtte enda et ærend, hunden var igjen i bilen, og da jeg kom tilbake hadde han spist opp alle sirissene, hahaha… han er en luring den hunden, fikk meg en god latter da, gitt”.

(Lang pause fra min side, hele ideen (eller klisjeen?) om fønvind, bølgeskvulp, kline på stranden og lyden av sirisser er KNUST og blir aldri den samme igjen. Synes ikke sirisser er noe koselig lengre, ser for meg et blodbad inni bilen og begynner å tenke på filmen Nattsvermeren.

Han: ”Er du der?”

Jeg: ”Ja, måtte bare på do”

Han: ”Var det ikke en morsom historie? Måtte kjøpe nye sirisser, da”

Jeg: «Hvor mange er det snakk om, egentlig? På matching-treet har vi rødt blad på sex, og du snakker tarantell i flertall. Jeg er bekymret».

Han: ”4, men kommer selvsagt til å kvitte meg med dem når jeg får meg dame”

(det kommer du ikke til, din saiko, du kommer til å ta meg til fange, stappe meg nedi en brønn, sulte meg, og før du syr klær av huden min, kommer du til tvinge meg til å se på at du mater rottweileren din med sirisser…)

Jeg: ”Det tror jeg er en god ide”

Han: ”Kan jeg få tlf nr ditt, vil sende deg et bilde”.

(Siden jeg allerede har fått Stockholm-syndromet, tenker at jeg kommer til å dø uansett, han finner meg sikkert, så jeg gir han det. Veldig naivt, jeg vet det…dere trenger ikke kommentere det, engang.)

Før jeg vet ordet av det, sitter jeg med bilde av en erigert penis. MED EN LITEN GUL SLANGE RUNDT!!! Jeg vet det høres helt sykt ut, at dere kanskje ikke tror meg, men det er SANT, jeg sverger!!!

”Jeg: DU ER EN SYYYYYK MANN!!! jeg har nr ditt, og jeg skal fortelle alle jeg kjenner om hvor syk du er! Kontakter du meg igjen kommer jeg til å publisere bildet på nettet, tro meg!!!

Jeg hørte ikke mer.

Jeg har fortsatt tro på Sukker.no, men forandret litt på kjærestekriteriene mine. Jeg har nå et ABSOLUTT KRAV om at han har en kroppstemp over 36 grader, at han aldri NOENSINNE har vært inne på tanken, eller har behov for å fòre noen i hjemmet sitt med noe(n) som er levende. Så får vi se, kanskje det dukker opp noe hyggeligere snart☺

Det er mange rare folk på nettet, det er sikkert og visst. Sandra har altså dette bilde med slangen på sin mobil…jeg kan skjønne at hun er redd for å publisere det, fyren kan jo ikke være riktig navla. Vi må overtale henne….legg igjen kommentar, hun trenger råd her kjenner jeg! We need this picture!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2017-03-16T07:19:20+00:00 30. mai, 2010|Categories: PERSONLIG|Tags: , , , , , |16 Comments

16 Kommentarer

 1. Hans 30. mai 2010 at 19:02 - Reply

  Hvorfor kaller hun seg Sandra Love?

 2. Marit 30. mai 2010 at 19:18 - Reply

  hahah!!! Publiser!

 3. heidiamaria 30. mai 2010 at 19:19 - Reply

  Jeg vil (egentlig ikke) se slangebilde!!

 4. Magnus Eide Sandstad 30. mai 2010 at 19:54 - Reply

  Er dette unormalt?
  At single damer møter «freaks» på nette altså..

 5. Marit K 30. mai 2010 at 19:58 - Reply

  Hvorfor skal hun publisere det?
  JEG føler i hvertfall ikke for å se det…har nok med det ekle bilde jeg har i hodet mitt – av en merkelig mann. Huffa meg!!
  Dessuten så kan han jo hevne seg og det ER faktisk et brudd på personvern om hun publiserer det uten hans samtykke.

 6. Sandra Love 30. mai 2010 at 20:06 - Reply

  ENIG MED MARIT K! En tiss har også et personvern!!!

  Som jeg skrev: Kontakter du meg igjen, publiserer jeg bildet. Han har ikke gjort det til nå, og siden jeg er glad i livet og alle de skjønne menneskene rundt meg så lar jeg være.

  Ha en hyggelig kveld i halmen med eller uten slanger;)

 7. Marit K 30. mai 2010 at 20:25 - Reply

  Ja jeg har ikke tort å gjøre det hadde det vært meg.
  Man vet jo aldri hva sånne kan finne på.
  Mannen er jo helt klart ikke helt god i hodet sitt..!!?

 8. Kim 30. mai 2010 at 20:29 - Reply

  Slange på tissen… Hehe, synes å huske den historien ja..

 9. janne 31. mai 2010 at 02:00 - Reply

  publiser det!

 10. Gunnar 31. mai 2010 at 03:18 - Reply

  Kan være at den fyren hadde en ganske, ganske, ganske sær form for humor, og tror at han var morsom? Ikke veit jeg… men det bildet…. det har jeg ikke lyst til å se. Og siden han ikke har tatt kontakt med «Sandra Love» igjen, så blir det et brudd på ‘avtalen’ om bildet blir publisert 😉 So don’t publish it! 🙂

 11. Bliss 31. mai 2010 at 11:20 - Reply

  Kunne ikke falle meg inn å se det bildet! Spar oss!!!

  Men når en først legger ut sitt «single jeg» på nettet, så er vel litt av risikoen at man kan møte på slike galninger? Er ikke overrasket!

 12. Debs 31. mai 2010 at 11:22 - Reply

  HA HA HA. Bare mååå få se det Sandra Løøøøv!

 13. Stine K. 3. juni 2010 at 15:43 - Reply

  Nei hållan da – EN trouser snake får faenmeg være nok.
  Er forøvrig ikke det spøtt overraska over å finne sånne individ på det store skumle internettet… Har preika med min kvote av slike. Den her var jo direkte snill og pusete i forhold.

 14. Ellen 8. juni 2010 at 12:24 - Reply

  Syns nå dette var utrolig barnslig! Hvorfor skal hun publisere det da? En annen ting er hele denne greien med å følge Sandra sin jakt på menn. Sikkert veldig kult for hennes 12 år gamle datter at både hun og vennene hennes kan gå inn og lese om morens kjærlighetsliv…

 15. Vibeke 9. juni 2010 at 13:50 - Reply

  Da jeg selv jobber i Sukker kan jeg kanskje komme med noen opplysninger angående denne problemstillingen: Nettet er fullt av merkelige mennesker, noen fullstendig harmløse og noen litt mer psyko. Denne typen menn som er beskrevet her, er ikke representative for nettstedet Sukker.no. Av de tusener på tusener vi har som medlemmer er det et forsvinnende lite antall som oppfører seg slik Sandra Love her beskriver. Det jeg kan bekrefte, som nevnt av andre over her, er at hvis det blir publisert et bilde som var ment mellom dere to, er vedkommende i sin fulle rett til å anmelde deg. Vær klar over det.

 16. Sandra Love 10. juni 2010 at 23:45 - Reply

  Vibeke: Bildet er ikke publisert, og vil aldri bli det.

  Jeg vet at det finnes mange koselige menn på sukker.no, og du har helt rett i at dette IKKE er representativt for de man treffer på Sukker eller andre datingsider.
  Man finner idioter overalt, men når jeg får slike sms som beskrevet over, ser jeg det som en rett å fortelle verden om det, og da spiller det ingen rolle hvordan jeg kom i kontakt med vedkommende.

  «Ellen»: Min datter er ikke 12 år. Men jeg kan uansett forsikre deg om at hun er opptatt med helt andre ting enn å lese bloggen til Trine Grung!!! Hun vet ikke hvem Trine er, engang! Jenter på hennes alder er nok mer opptatt av Voe og OnePiece, for å si det sånn. -Men takk for omtanken, det hadde jo vært veldig synd om hun ble mobbet på skolen fordi at jeg skriver et blogginnlegg om en koko person. Jeg står jo tross alt fram med fullt navn og adresse i innleggene mine her inne, så jeg ser bekymringen din…

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits