Didrik nådde ikke folket

Sitter ute og nyter solen, varmen og naboenes unger på trampolinen. Gårsdagen var en fest uten sidestykke, selvom jeg skjønte fort at Didrik ikke kom til å nå helt opp. Du Didrik, du Didrik, du er en flott fyr og i den norske finalen var du nesten majestetisk i den hvite jakken din. Du hoppet gjennom tv-ruta og målbandt alle og enhver. Igår derimot, valgte du grå jakke og ikke den selvsikre minen i ruta. Det tapte du veldig på, tror jeg. DU kom ikke gjennom tv-ruta, du hungret ikke nok etter å nå oss seere.

Sangen var jo den samme, hva var det som gikk galt egentlig? Vi satt akkurat en hel haug med naboer her rundt bordet, og du var tema. Alle var helt enige i at du ikke kom gjennom ruta, du overbeviste ikke seerne. Ikke at dette er noen krise, du reiser deg kjapt igjen, og det er ikke umulig at tv-folket kontakter deg. Du passer på skjerm, ser deg gjerne som programleder. Bare synd det ikke funket i går. Men, som du selv  sa i et intervju,  det var kanskje ikke balladenes år i år. Det var Lena sitt år, og hun funket. Hun sjarmerte seg inn i alles hjerter og la Europa for sine føtter.

Etter mitt syn var det to større vinnere i går. MADCON og METTE-MARIT! WOW….

Sjelden har jeg sett kronprinsessen vår vakrere, hun strålte på den rosa løper og jeg SKAL finne ut hvor den kjolen kommer fra. Den var nydelig! Den andre vinneren Madcon fremførte er show uten like, og sangen har jeg lastet ned på Iphonen og hørt flere ganger allerede. Loves it!!

Dagene flyr videre, og denne uken skjer det masse her på trinegrung.no. På onsdag skal jeg ta bilder, på torsdag være modell!? på en stor åpning i Oslo….men enn så lenge er det søndag, og den skal nytes ut!

Elsker å leke med photobooth på Mac’en min….

By | 2017-03-16T07:19:29+00:00 30. mai, 2010|Categories: PERSONLIG|Tags: , , , , |9 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits