En vet det nærmer seg MGP….

Promoteringskilt på Gardermoen

Det er ikke lenge før hele norge skal pynte seg, vise seg fra sin beste produksjonsside og synge av all kraft i telenorarena. Sirkuset MGP nærmer seg skremmende, og jeg lurer på om Didrik tar ting med så knusende ro som det virker? For et sirkus det har blitt rundt han, og jeg må si jeg digger måten han håndterer pressen på. Han lar de ikke styre hele butikken,  stiller ikke opp på alt som de ber om, og jeg må si at jeg tar av meg hatten.

Det har blitt spekulert i om dette er lurt av han, at det norske folk ikke kommer til  å trykke han til brystet på grunn av hans fravær i mediene. Jeg er av en helt annen oppfatning! Det er sikkert! Hvem i alle dager er det pressen tror at de er? At det er kun de som styrer hvem som skal være våre folkekjære artister? Jeg må nå si at det er mange som gjør veldig riktige pr-valg og vinner i andre enden. Ta Tone Damli, hun er et godt eksempel.

Jeg må åpne med å si at jeg digger Tone, dette handler om hennes valg i mediene. Aviser og blader elsker å skrive om henne, det skal ikke holdes mpt henne. Hun er ung, talentfull og vakker. Hun synger helt greit, er nå sammen med norges mest etterspurte skuespiller (er han ikke litt vel oppbrukt?) Dette gjør henne ettertraktet, det er vi alle enige i. Men skrur vi tiden tilbake noen år så stilte hun opp på enhver rød løper som var å oppdrive. En periode så glemte vi at hun var artist på grunn av alt utenomfokuset, og det ble spekulert i om hennes forrige plate floppet av den grunn. Vi glemte artisten Tone, promoteringen floppet og musikken vant ikke helt frem.

Nå derimot har hun lenge holdt en lav profil (det har forresten Pia Haraldsen og???!!!!!) og da lytter vi når hun stikker hodet frem i pressen og sier «hei». Hun vil vi skal vite at hun er ute med plate, og nå lytter vi. Lykke til i England Tonemor…du kan legge verden for dine føtter med den rette låten. Skal ikke stå på utseende ihvertfall.

Det at Didrik stiller opp så sjelden som han gjør, mener jeg bare rendyrker han enda mer. Han vil ikke bli en mediaablegøyer som mange andre. Han vil noe med musikken, og strengt tatt har han ingenting å promotere enda. Han har vunnet folket så langt, han er i finalen, hvor vi dessverre ikke kan stemme. Nå skal resten av Europa stemme, og jeg håper han knuser flere hjerter. Jeg tror ikke all forhånds-pr har allverden å si heller jeg…det er å skape magi på scenen som er avgjørende for om vi stemmer. Det tror jeg, hva tror du?

Nå skal jeg ut på byen. Pass på, neglene er svarte i dag! Hahahahaha

By | 2010-05-15T17:06:13+00:00 15. mai, 2010|Categories: MIN BLOGG, YTRINGER|Tags: , , , , , |2 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits