Et sted å forelske seg i!

Det er ikke ofte jeg får nyte noen dager på et hotell, men endelig har jeg funnet et sted jeg virkelig kunne tenke meg å ta med meg familien. Quality Spa & Resort Strömstad er virkelig et drømmested. Det er 22 grader i skrivende stund og jeg venter på å få holde et foredrag for en kunde som bor her noen dager. HJELP så lekkert…..

Stedet ligger ved sjøen og jeg hører bølgeskvulp her jeg sitter og venter på litt mat. Skal jobbe litt for Minimedia mens jeg venter, og det er en jobb  jeg ikke har skrevet for mye om her på bloggen. Grunnen til det er jeg ikke sikker på, men nå kan jeg få skryte litt av en annen bi-jobb jeg har i tillegg til Medieutvikler jobben min.

Vg.no er landets mest besøkte side, og det gjør at mange firmaer har annonser på den siden. Jeg lager tabloide annonsebilag, med stor suksess, for VG, og skriver for øyeblikker for Nokia og Powerade. Sidene finner du på VG sin frontside og ser slik ut:

Powerade sine saker, laget av meg, hadde over 450 000 besøkende sist kampanjeperiode, og det er meget bra. Om ikke mange dager er det Nokia som lanseres, og jeg er veldig spent. Når du kommer inn på bilaget er det jeg som skriver og publiserer alt, og det er en superspennende måte å markedsføre firma på!

Men som sagt, nå er jeg i Sverige, og med jobber som er online kan en jo jobbe hvor som helst bare det finnes et trådløst nett. Her er noen bilder fra hotellet:

Er det noen gang fullt på hotellet så sover jeg gjerne her Petter Stordalen:

By | 2017-03-16T07:20:03+00:00 18. mai, 2010|Categories: PERSONLIG|Tags: , , , |6 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits