Nei betyr faktisk nei

Det blir fler og fler single alenemødre og fedre her til lands, og mange har profil på en eller annen dating side. Jeg har venninner med profiler på ulike nettsider, og samtlige klager over menn som ikke skjønner når leken er over. De tar ikke et nei for et nei. Kudos til mennene for at de står på,  men noen ganger må en gå litt hardt til verks for å få de til å skjønne tegningen.

Møt Sandra Love, dama som  har  forfattet mailen nedenunder. Hun er lei klysete menn på «Sukker.no» , og JAGER herved tusseladdene vekk. Heretter håper hun på oppegående respons fra det motsatte kjønn.

– Som singel har jeg jo som seg hør og bør en profil på nettet. Men det er jo mer drit og klyser der inne enn oppegående. Så i dag sendte jeg denne til en som bare ALDRI tar et nei for et nei. Håper det blir stopp etter dette. Tenk bergensk nå du leser mailen jeg i dag sendte, og ALLE kommafeil, skrivefeil er med vilje.

Takk for brev. flørting e helt klart min greie.
Har faktisk stått ekstra tidlig opp i dag for å flørte enda mer.
Kan jo fortelle litt om meg selv: Selv er jeg alenemor med 4 barn: Sjanell, Sjanettn og Ivar´en har ADHD (etter fedrene, vi kan alle gjøre feil her i livet, men men, den som er med på leken får smake steken. Jada….). 4.mann, Preben-Antonis er en liten sjokkobaby, må ærlig si at jeg faktisk ikke så den komme, så jeg og min ekssamboer skvatt skikkelig til da han ble født, høhøhø– jaja, litt humor i livet må vi nå ha, tenker jeg.
Vi bor i en 2-roms leilighet i Arna og jeg er veldig glad i dyr. Tror det er viktig at vanskeligstilte unger har dyr rundt seg, så jeg har 2 hunder: Leidi og Doffen. De er rottweilermixser, så ungene kan ikke lufte de endåg. De holder no fremmede vekke fra leiligheten, iallefall. Godt er det.

Hvilke interesser har du? Mine er: Glamour og andre serier med mening
Har du dyr? (mine går ikke så godt overens med andre dyr)
Hvordan er en perfekt fridag for deg? (Her må det være når ungene er på weekendhjem og jeg bare kan tasse rundt i morgenkåpen, rulle meg en winnertip, lukke øynene, og tenke: vaske kan man gjøre en annen dag).
Er du godt utstyrt nedentil? (det er veldig viktig for meg etter 4. fødsler)
Hva er det beste du vet å spise? JEg liker godt den løvsteikburgaren de har på Roalds Kro i Åsane. Fy faen, den dressingen er faen med jækla god!!! Anbefaler deg den når du får trygden.
Trygd, ja… hahahh.. har jo helt hva du jobber med?!?! Var det BRING du jobbet for eller var det lastebilkjøring? For min del spellar det liten rolle, så lenge lappene rullar inn på konto, høh-høh!
Selv er jeg jobbet som bingovertinne på Sartor Senter, men etter siste ungen kom ble det jysla upraktisk.

Men ser fram til å treffe deg, det er faen med på tide å finne en å dele ansvaret med, blir helt svett om dagen, jeg.

Preikes!

Desirè Sjanett Hansen

Vi skal selvfølgelig følge opp hvordan det går med Sandra….her gjelder det bare å følge med. Dama er utømmelig for morsomheter…kanskje hun treffer mannen i sitt liv via min blogg!!? Det hadde vært noe å skrive hjem om!

Uansett kan du få lov til å kopiere teksten til Sandra og bruke den for å skremme vekk menn som IKKE tar poenget. Feel free, girlpower to all women!

SVAR FORELIGGER, oppdatert innlegg kl 19.30:

Forsettelse kommer til uken her på trinegrung.no, følg med! Kanskje finner vi mann til Sandra via bloggen min?


By | 2017-03-16T07:19:39+00:00 28. mai, 2010|Categories: PERSONLIG|Tags: , , , , |38 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits