Trine følger Sandra på sukker.no

Her på trinegrung.no har vi gjort det til en greie å følge Sandra Love, og hennes «jakt» på det motsatte kjønn. Det er ikke første gang vi skriver om denne vakre damen. Les mer HER.

Det dukker stadig opp raringer som ønsker kontakt med denne vakre damen….hun har bildet det snakkes om i denne mailen på telefonen. Jeg holder på å overtale henne til å la meg publisere det!! LEGG TIL KOMMENTAR FOR Å OVERTALE HENNE!!

Fikk følgende mail på Sukker. Ikke noe hei, bare dette:

«Har vært i 107. etasje i World Trade Center. Har aldri blitt sur når patneren min (ekser nå) har sagt nei til sex. Kjøpte en kul håndlaget gullring i Egypt for 5 1/2 år siden. Mitt første dykk i livet mitt skjedde på et korallrev i Mexico i 2008. Var med på et skipsforlis i marinen hvor det gikk liv tapt. Tror det er et liv etter døden, men vet ikke hva slags liv. Har en kroppstemperatur på 36 grader, så jeg fryser ytterst sjelden. Geografi har alltid vært mitt desidert dårligste fag. Jeg vet jeg ikke er den fineste karen i distriktet, men heller ikke den styggeste.»


Fyren har rett i det siste, men jeg reklamerer med at ”det er ikke til å komme utenom at utseendet spiller en rolle, men jeg faller mye heller for den morsomme og sjarmerende gutten i klassen, enn den glatte og populære», så startet en chat med han.


Jeg: ”Det var jo en mail med bredde;)”

Han: ”Blir du sur hvis jeg ikke vil ha sex?”

Jeg: ”Jøss, vi er der allerede, ja… ……var det så at du hadde en hund, forresten? Jeg har også en hund”

Han: ”Ja, er veldig glad i hunden min. Liker du å reise, i så fall hvor?”

Jeg: ”Så lenge jeg kan høre lyden av sirisser er jeg fornøyd” Du da?

Han: ”Sirisser? Hehe.. hunden min var skikkelig morsom i dag! Jeg hadde vært på dyrebutikken og kjøpt sirisser til tarantellene mine, la de i bilen. Måtte enda et ærend, hunden var igjen i bilen, og da jeg kom tilbake hadde han spist opp alle sirissene, hahaha… han er en luring den hunden, fikk meg en god latter da, gitt”.

(Lang pause fra min side, hele ideen (eller klisjeen?) om fønvind, bølgeskvulp, kline på stranden og lyden av sirisser er KNUST og blir aldri den samme igjen. Synes ikke sirisser er noe koselig lengre, ser for meg et blodbad inni bilen og begynner å tenke på filmen Nattsvermeren.

Han: ”Er du der?”

Jeg: ”Ja, måtte bare på do”

Han: ”Var det ikke en morsom historie? Måtte kjøpe nye sirisser, da”

Jeg: «Hvor mange er det snakk om, egentlig? På matching-treet har vi rødt blad på sex, og du snakker tarantell i flertall. Jeg er bekymret».

Han: ”4, men kommer selvsagt til å kvitte meg med dem når jeg får meg dame”

(det kommer du ikke til, din saiko, du kommer til å ta meg til fange, stappe meg nedi en brønn, sulte meg, og før du syr klær av huden min, kommer du til tvinge meg til å se på at du mater rottweileren din med sirisser…)

Jeg: ”Det tror jeg er en god ide”

Han: ”Kan jeg få tlf nr ditt, vil sende deg et bilde”.

(Siden jeg allerede har fått Stockholm-syndromet, tenker at jeg kommer til å dø uansett, han finner meg sikkert, så jeg gir han det. Veldig naivt, jeg vet det…dere trenger ikke kommentere det, engang.)

Før jeg vet ordet av det, sitter jeg med bilde av en erigert penis. MED EN LITEN GUL SLANGE RUNDT!!! Jeg vet det høres helt sykt ut, at dere kanskje ikke tror meg, men det er SANT, jeg sverger!!!

”Jeg: DU ER EN SYYYYYK MANN!!! jeg har nr ditt, og jeg skal fortelle alle jeg kjenner om hvor syk du er! Kontakter du meg igjen kommer jeg til å publisere bildet på nettet, tro meg!!!

Jeg hørte ikke mer.

Jeg har fortsatt tro på Sukker.no, men forandret litt på kjærestekriteriene mine. Jeg har nå et ABSOLUTT KRAV om at han har en kroppstemp over 36 grader, at han aldri NOENSINNE har vært inne på tanken, eller har behov for å fòre noen i hjemmet sitt med noe(n) som er levende. Så får vi se, kanskje det dukker opp noe hyggeligere snart☺

Det er mange rare folk på nettet, det er sikkert og visst. Sandra har altså dette bilde med slangen på sin mobil…jeg kan skjønne at hun er redd for å publisere det, fyren kan jo ikke være riktig navla. Vi må overtale henne….legg igjen kommentar, hun trenger råd her kjenner jeg! We need this picture!

By | 2017-03-16T07:19:20+00:00 30. mai, 2010|Categories: PERSONLIG|Tags: , , , , , |16 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits