Til min datter

Er det noen min datter bare elsker, så er det Justin Bieber. Han er jo bare søt, her i en ny video sammen med sønnen til Will Smith. Det er litt stort at disse smågutta blir verdensstjerner….men uten tvil flinke.

Sistnevnte skal jo regjere filmlerrete nå snart. KNUS småpikehjertene dere….det var jo en morsom video! Hvor bra dette er for deres videre liv gidder jeg ikke kommenetere. Sikkert noen som skal slenge litt med leppa nå som jeg heier på kids som verdensstjerner. Jeg skal nå ikke blande meg inn i hva de gjør i USA….ikke enda ihvertfall!!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2010-06-01T11:49:12+00:00 1. juni, 2010|Categories: MIN BLOGG, YTRINGER|1 Comment

One Comment

  1. Kim Andrè 1. juni 2010 at 18:37 - Reply

    ELSKER når jeg hører justin bieber på jobben!!! i blant er det småe 5-7 åringer som kan hele teksten utenatt og tar helt av å synger med! 😀

    »Men med will smith som far kunne jeg lett bli kjent jeg og, eller hvem som helst kunne det når usher og halve rap verden satser alle pengene på en person. han var jo på røde løpere som usher’s 1+ leeenge før han hadde sangene sine ute»

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits