Herlig gjeng!

Idag har vært en dag av de sjeldne. Kreativ dag på jobb, nydelig vær, og Norwegian Outlet hadde grand opening. Mange kjente tryner hadde snudd kroppen mot Vestby og tatt bena fatt. Det kommer videoblogg imorgen, for jeg hadde selvfølgelig med kameraet mitt. De fleste skrattet og lo, og syntes det var stas å komme på bloggen min. Det var aller kjekkest egentlig, at folk lurer på om jeg filmer til bloggen, og når jeg sier ja, så sier de KULT- jeg er med. Da har jeg oppnådd noe da….noe….

Kathrine (kaller henne bare hu vakraste jeg) var på plass og var konferansier. Flinke piga (dialekt). Jeg gikk lettere antrukket i klær fra MEXX, og endte opp med å kjøpe hele antrekket siden alle sa fargene var meg. Kjekke dag, gled deg til videoblogg imorgen 🙂
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2017-03-16T07:18:56+00:00 3. juni, 2010|Categories: PERSONLIG|Tags: , , |1 Comment

One Comment

  1. Heidi P 4. juni 2010 at 10:39 - Reply

    Å misunnelig ja ville dit jeg også men bor litt for langt unna. Og orker ikke dra på tvillinger der nei….Har så lyst på noe nytt hehe….

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits