Hjelp…hva skjer nå da?

Da Ellen og jeg var på fotoshoot i Oslo hadde vi det SUPERGØY! Gjett om hun storkoste seg, bare synd vi ikke fikk spist sushi! Det skal vi gjøre senere.

Jeg er jo litt sprø av meg, så jeg syntes det ville være en gøy ting å skremme politiet. Jeg tok Ellen under armen (hun var litt sliten pga all gåingen, tøft å være turist) og listet meg mot disse høye, flotte karene(en dame viste det seg) i flott uniform.

FotografMona prøvde å advare meg at dette muligens ikke var så smart, men jeg syntes jo alt bare er uskyldig morro, så jeg ga meg ikke. Jeg kom fra skogen som du ser i bakgrunnnen, listet meg stille på tå hev, og ba FotografMona holde munn. Her skulle det skremmes over en lav sko. Jeg mente politifolkene hadde en liten kaffepause, for i hånden til alle ble det reklamert med kopper fra et eller annet brenneri…men så feil kan en ta. HJELP!

Forsettelsen kommer, her blir det masse, og snart starter prosessen på ekte! Smask til deg, nå skal jeg lage videoblogg fra igår!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2017-03-16T07:18:46+00:00 4. juni, 2010|Categories: PERSONLIG|8 Comments

8 Kommentarer

 1. Bjørg 4. juni 2010 at 11:47 - Reply

  Dette ser jeg frem til.En riktig god helg.

 2. Bjørg 4. juni 2010 at 11:49 - Reply

  Ser frem til forts.Det er dette vi alle skulle gjøre litt mere av, å være litt smågale.Ha en fortsatt fin helg.

 3. Gunnar 4. juni 2010 at 12:05 - Reply

  Håper at det ikke blir lenge til fortsettelsen kommer, for nå ble jeg virkelig spent her jeg sitter!!!

 4. Frodenj 4. juni 2010 at 12:19 - Reply

  Opptrinnet burde jo vært filmet. Helt klart 🙂

 5. May Britt 4. juni 2010 at 12:23 - Reply

  Hehehehe, gleder meg til fortsettelsen … :0)

 6. Hilde 4. juni 2010 at 13:35 - Reply

  Digger sånne stunts:)

 7. Annailo 4. juni 2010 at 13:53 - Reply

  Litt av en teaser før helga! Ser frem til fortsettelsen!!! God helg!

 8. Morten Pedersen 7. juni 2010 at 14:41 - Reply

  Jeg gleder meg til fortset….

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits