Norwegian Outlet- Grand opening

Jeg digger mitt lille Flip Video kamera, og det er stort sett med meg over alt. Det er herlig at det har blitt lagt merke til, og festlig at «kjente» tryner lurer på om bloggen min er med! Hahahaha, I LOVE it! Bloggen er en stor del av min hverdag, og her skaper jeg mitt eget lille sirkus. Akkurat som jeg vil ha det, uten at jeg må skrifte til noen! Smooth!

Igår var det grand opening av Norwegian Outlet, og mange kjente fjes hadde tatt turen. Linn Skåber kom sammen med en eks (ref. de tabloide aviser)….er de sammen igjen? Høyer sier jeg bare…..han hadde forøvrig tv-kameraer på slep, lages visst en dokumentar om han.

Men her er en liten video….driver å øver meg på noen nye systemer jeg har funnet ut av, så kvaliteten er litt dårlig. Jeg publiserer via Viddler for da kan du kommentere underveis mens videoen spiller (bare klikke på den lille dingsen som beveger seg) og i videoen ligger det direktelink til Medieutvikler siden min. Kult ikke sant! I like it!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2017-03-16T07:18:38+00:00 4. juni, 2010|Categories: PERSONLIG|Tags: , , , , |6 Comments

6 Kommentarer

 1. Linn Jones 4. juni 2010 at 17:17 - Reply

  Har fått med meg at det er en del som bruker den musikken der, men ikke funnet den. Antar den er fritt fram å bruke. Kunne du sendt meg en link eller navn? 🙂

  • trinegrung 4. juni 2010 at 22:56 - Reply

   Den ligger i Imovie….fritt frem å bruke som en vil 🙂

 2. Torill W 4. juni 2010 at 21:10 - Reply

  Hei Trine.
  Må bare si at du er så fryktelig kul. Veldig fjortisspråk, men det var det beste ordet som falt meg inn. Du er rett og slett kul. Lykke til med det du holder på med for tida. Skjønner ikke så mye av disse Ellen greiene, men du har vel en plan.
  Ha ei superfin helg, og kos deg masse med de du har rundt deg
  Klem

 3. Bebe 4. juni 2010 at 21:14 - Reply

  Hehe…Stilig video med veldig bra kommentarer…

 4. Ann Cathrin 4. juni 2010 at 23:47 - Reply

  Synes du så flott ut på catwalk`n, og det så ut til at du hadde det kjekt!

 5. Hilde 8. juni 2010 at 14:44 - Reply

  Rålekkert antrekk Trine, nydelige farger! Var der en tur igjen i går i lunsjen (jobber et steinkast unna) for i ro og mak se om det fantes noe overhode for en ikke altfor fancy 44-åring i str. 46+. Gikk litt skuffet hjem uten handleposer men det skyldes kanskje mer min (manglende) str på lommeboka enn størrelse på plagget:)) Litt uferdig der ennå men tror det kan bli veldig bra. Personlig ville jeg gjort et stunt for å fange opp harry-folket på vei til-fra Svinsund. Målgruppa eller ei, penger har de! Vurderer i skrivende stund en Outlet 3 her på huset. Kulepenner og nøkkelringer. Yay! Eller muligens en pent brukt iPhone…men det blir nok en stund til altså:))

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits