Tekniske Trine

Ellen Degeneres helps me in my office

Ellen Degeneres helps me in my office

I skrivende stund sitter jeg med Steve Jobs (Apple CEO) på ørene, for igår var det lansering av nye Apple-produkter. Jeg DIGGER Apple sine produkter, og er selv stolt eier av tre Mac-maskiner. Jeg gleder meg som en unge til både IPad og IPhone4 kommer til Norge. Jeg vet jeg kan kjøpe IPad allerede nå, men jeg gidder ikke kjøpe ITunes-gavekort for å få tilgang til apps. Det er for mye styr, jeg klarer muligens å vente noen få måneder til.

EN ting er sikkert…etter å ha sett Apple sin lasering igår er det liten tvil om at Tekniske-Trine må ha seg en IPhone4. WOW!! Nytt og mye bedre kamera, blitz, innebygde antenner, mye bedre pixlers på skjerm for lettere og bedre lesing, kamera på fronten for å se vedkomende en ringer til….ja listen er lang. JEG GLEDER MEG! Må begynne å spare allerede nå tenker jeg!

Idag når jeg kom på kontoret mitt i Røyken kvapp jeg skikkelig. Ellen Degeneres hadde funnet seg til rette og satt foran IMac’en min og surfet!! Hun hadde hentet rykende fersk kaffe til meg, og ikke minst gått igjennom alle de 400 mailene som detter ned i innboksen min i løpet av et døgn. Jeg føler det nesten som om jeg har fått en assistent her ass….og enda hyggeligere når det er selveste Ellen liksom! Hallo!!

Jeg vurderer å ta henne med på et viktig møte i dag med Direkt Media, men er litt redd for at folka der kommer til å bli skikkelig Star-struck. Hva tror du? Noen gode råd? Når en har fått en ny BFF (Best Friend Forever, oversetter for de kjerringene som IKKE følger med i timen ;-)) så må en jo ta henne med seg og henge med henne…..hm. Jeg vurderer det litt utover dagen….jo, tror hun må få være med! Enig?
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2017-03-16T07:18:31+00:00 8. juni, 2010|Categories: PERSONLIG|Tags: , , , , , |11 Comments

11 Kommentarer

 1. Ane =) 8. juni 2010 at 09:28 - Reply

  jaja, når du fust har fått tak i dama, så må du ta henne m deg på møter også vettu =) <3

 2. trinegrung 8. juni 2010 at 09:30 - Reply

  ENIG! Tenkte det samme Ane….takk for innspill!

 3. Cecilie 8. juni 2010 at 09:33 - Reply

  Hei! iTunes gavekort er veldig enkelt og greit å kjøpe på eBay (søk på itunes gift card), bare du har en paypal-konto. Kodene mailes deg etter få timer, og så er du igang. Har hatt iPad et par måneder og er sååååååå fornøyd! Uansett, gled deg 🙂

 4. magnus 8. juni 2010 at 10:03 - Reply

  ps1: Det er ikke bedre pixler, men fler (enkelt forklart: pixel = fargeprikk)

  ps2: kamera på fronten gjør at andre med iphone 4 POTENSIELT kan se deg, ikke omvendt (uvisst om det funker i Norge).

 5. Sessan ☆ 8. juni 2010 at 10:17 - Reply

  Så hjärtans enig med dig, man kan inte annat än längta efter Apples produkter & jag tycker iPhone4 var en riktigt vacker skapning. Jag hade blivit grymt besviken om den kom i samma skal som de två föregående.

  Diggar att vi faktiskt är flera jenter som hevder oss bland gutta som tecno geeks ;D
  Design freaks som vi som regel är, är det jo ikke rart att vi i tillegg er Apple freaks *OMG*

  Ha en kanon dag på jobb & tack för alla dina verbala sprell både här & på Twitter (är litt dålig på att kommententera i bloggen…) men följer allt du vrenger ur dig på twitter *fniss*

 6. niclas 8. juni 2010 at 12:01 - Reply

  du kan nå kjøpe apps til ipaden med norsk konto

 7. Ronny 8. juni 2010 at 13:44 - Reply

  Du trenger ikke kjøpe gavekort for å kjøpe apps på iPaden lenger. Den norske AppStore er åpen på iPad nå – og der handler jeg med min norske iTunes-konto så og si hver dag. 🙂

  Man kan jo egentlig si at det er bedre pixler på den nye iPhonen, for de er fire ganger så små som de «gamle» pixlene. Så små at øyet ikke kan se dem. Geniale Apple!

 8. Roar 8. juni 2010 at 13:56 - Reply

  Jaja iphone4 ser lekker ut og det er vel det viktigste for de fleste. 2 safirglassplater festet i en ramme, flott skjerm, kamera med blits og litt mer eller mindre unyttige småsnacks. Frontkamera og videokonferanse er jo gammelt nytt, slikt funket meget bra på bl.a. Nokia N95 for 4 år siden. Ikke spesielt nyvinnende, men lekkert pakket inn og slikt selger. Da låses du til en lukket plattform hvor Apple bestemmer rammene dine. Lykke til 🙂

 9. TOROBORGEN 8. juni 2010 at 14:57 - Reply

  Jeg får trolig ipad til helgen!! Gleder meg:)

 10. Linn Jones 8. juni 2010 at 16:14 - Reply

  Jeg liker telefonen, men ikke OS. Jeg syntes de bør finne på noe nytt. Jeg vil ha noe ala HTC Sence.

 11. AstridVU 9. juni 2010 at 08:15 - Reply

  Trine, den norske app store er åpnet for iPad nå – så nå trenger du ikke gift card eller annet styr for å få lekt deg. Riktignok fungerer det (fortsatt) sånn som for iPhone; Amerikanske iTunes er fetere og har noen ekstra apps som ikke vi i Norge får tilgang til. Men sånn er det bare 🙂 Den er vel verdt det i alle fall!

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits