Ellen on tour

Det er bra hun får plass i bilen ass

Idag skulle jeg i flere viktige møter i Oslo, og jeg hadde ikke samvittighet til å la Ellen stå igjen helt alene på kontoret. Hun maste seg til å få være med på tur, ikke lett å si nei til den dama.  Hun har jo tross alt reist et godt stykke for å innkvartere på mitt kontor en periode. Men det ante meg at å dra henne med ville by på enkelte utfordringer.

Ellen Degeneres koser seg i bilen

Hun liker å kjøre bil, men siden dama har passert 50 er leddene litt stive, og derav valgte hun denne horisontale varianten. Gjett om hun var glad når vi var vel fremme på Oslo Havnelager hvor møtet med Direkt Media var!

Ellen venter i resepsjonen

Folka i resepsjonen stakk med en gang Ellen viste seg, noen mennesker tåler ikke kjente tryner ass. Men Ellen var like blid! Hun er alltid så kjedelig sånn….like blid uansett. Men da har vi noe felles vi to!

Heis opp i 6 etasje

På plass i møte og Ellen lager show som alltid. Jeg er 100% sikker på at hun skal få være med neste gang….skikkelig ice-breaker. Folk digget henne!!

Eller ready for the meeting

Ellen on the toilett....BIG problem

Å få dame på do var ikke bare bare…selvfølgelig bøttet hun ned på mengder med vann sånn at det var ungåelig…..møkk. Hun tisset på seg rett og slett….gikk ikke ann å bøye dama!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

12 Kommentarer

 1. Ingri 9. juni 2010 at 09:42 - Reply

  Haha, this is borderline crazy. Men det blir vel bra til slutt tenker jeg 😉

 2. Ellen Propellen 9. juni 2010 at 10:58 - Reply

  Hahaha!

 3. Trine Lise 9. juni 2010 at 14:01 - Reply

  hehe, morro det du driver med om dagen altså 🙂

 4. Siva 9. juni 2010 at 14:48 - Reply

  Dette er et godt eksempel på at man får ikke mere morro, enn man lager selv.

 5. Debbie 9. juni 2010 at 15:31 - Reply

  ELLEN elsker humor, så du er midt i blinken for showet hennes kjære! GOOD LUCK ♥

  • trinegrung 9. juni 2010 at 15:37 - Reply

   Jeg har en plan…sagt det lenge, men det har bare tatt litt tid å forme den. I august braker det løs…hahahahaha. Og nå ser det ut til at det blir «turne» i norge! HIHA!

 6. Stine 9. juni 2010 at 15:40 - Reply

  Poenget med dette er at hun skal oppdage det, så du får være gjest i showet hennes i usa? 😛

 7. Belinda Jakobsen 9. juni 2010 at 15:41 - Reply

  Haha – du er faen ikke god, ass! 😀

 8. Linn Jones 9. juni 2010 at 17:10 - Reply

  Hahahahahaha. Litt psykotiske tendenser på deg her, men det er bare gøy! 😉

 9. Haakon 9. juni 2010 at 17:28 - Reply

  Skriver masteroppgave om sosiale medier, og således er det interessant å følge med hva som skjer blant «bloggkjendisene» våre.

  La merke til at du sensurerte en kritisk kommentar som påpekte at dette var en dårlig kopi av det Ellen gjorde for å komme på Opera (om jeg forstod den kommentaren riktig).

  Det jeg lurer litt på er hvorfor? Det strider jo mot de grunnleggende i prinsippene i sosiale medier om åpenhet og det å kontrollere diskusjonene ved å fjerne kritiske kommentarer ikke er best-practice. Kommentaren var jo ikke på noen måte i overkant.

  Nå er jo ikke det slik at brandet «Trine Grung» er så stort at det vil skape noe blest slik det ville gjort for for en større merkevare, men det er interessant likevel. Når du rådgir dine kunder om sosiale medier, er dette en måte du anbefaler bedrifter å holde sine blogger fri for kritikk for å holde brandet positivt?

  Mvh H

 10. trinegrung 9. juni 2010 at 17:37 - Reply

  Hei Haakon!
  Takk for innspill! Når noen legger igjen en kommentar som har falsk mailaddresse, tullenavn og bare negativt piss (han hadde lagt igjen flere) da sletter jeg de. Det er intetsigende og ikke skapende og ha folk som kun slenger dritt på bloggen. Jeg anbefaler mine kunder å la negative kommentarer stå, og gud forby at jeg har gjort det samme MANGE ganger…men ukonstruktive tilbakemeldinger skaper ikke noe….det gidder jeg ikke å ha her. Jeg kan ha sensur på bloggen, men det syntes jeg er kjedelig. FOlk får oppføre seg og komme med konkstruktive tilbakemeldinger….15 år gamle mennesker som ikke har har guts til å legge igjen sitt eget navn, mailaddr etc tar jeg ikke seriøst.

  Fare enough?

 11. Haakon 10. juni 2010 at 21:27 - Reply

  Fair enough hvis det en som bare var ute etter å spre eder og galle. Syntes problemstillingen er litt interessant, og for bedrifter så kan det jo være vanskelig å vurdere hva man skal fjerne/ikke fjerne av det som bare blir usaklig – og hva som er usaklig. Kunden har vel alltid rett. Hehe.

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits