Klar for fest!

Kjolen er bestilt på nettet her, så nå håper jeg bare at frakten fra USA går greit, at den passer, og ikke minst at bryllupet/festen blir en suksess. Vi skal til Stryn om noen uker i bryllup til noen venner av min mann, og de som følger meg på sosiale medier vet at shopping ikke er min greie. DIGG å bare sitte hjemme foran mac’en å bestille. Nice! Håper bare den passer!! Heldigvis har jeg ho Kirsti som sikkert finner frem nål og tråd hvis noe skulle skjære seg….hun er god å ha når min mor bor et stykke unna.

Skoene fant jeg idag på Din Sko av alle steder! Syntes egentlig at den skokjeden har tapt seg veldig de siste årene. Jeg skulle på Tv 2 for et intervju, og vegg i vegg lå butikken. Der stod skoparet og skrek Trine gjennom vinduet, og jammen var de ikke en drøm på foten! Smooth! Jeg satser på varmt vær og dropper jakke. Enig? Passer ikke helt til, og sjal, er det harry? Jeg er IKKE noe god på moter og er glad min herlige Synnøve Skarbø (ekspert på moter….6’ere over en lav sko lissom) bare er en mail unna når det kniper til.

Gleder meg til Strynetur…elsker det stedet! Min mann er jo derfra og heldigvis har jeg verdens beste svigermor som tar godt imot oss hver gang. Jeg er heldig, hun er unik! Snill, omtenksom, hjelpsom, god samtale/tur partner….evig positiv. Digger henne….

Nå suser jeg ut i varmen i Oslo igjen…blogger fra en cafe’ med trådløst nett! Det må ALLE cafeer få seg….digger!

PS! Det ryktes at Sandra Love snart er på banen igjen her på bloggen….GLED DEG!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2017-03-16T07:18:24+00:00 10. juni, 2010|Categories: PERSONLIG|Tags: , , , , |11 Comments

11 Kommentarer

 1. Vibbedille 10. juni 2010 at 13:57 - Reply

  RÅ lekker kjole!!! Er ikkje dumt met TYNT sjal over skuldrene om vestlands»brisen» skulle SKJE!! hehe

  Kos deg og ha ei herlige helg!

  Klem Vibbedille ;))

 2. Hilde 10. juni 2010 at 14:03 - Reply

  Det ble den kjolen ja? Du kommer til å bli kjempefin! Ang sjal tror jeg det er korrekt etikette å bruke det i kirken men ved festlighetene etterpå kan du droppe det. Ellers er det mye fine små bolero jakker å få akkerat nå…:-)

  Kanskje denne artiklen er nyttig: http://www.skikkogbruk.no/index.php?id=12&nid=107

  Ha en fortreffelig fest! Fingers crossed for at kjolen kommer frem!

 3. Anja 10. juni 2010 at 14:06 - Reply

  Kjempefint, blir knall dette; og sånn kjole skulle jeg gjerne hatt!! Da får vi bare krysse fingrene for at værgudene er med deg. Og gi oss gjerne et vink om hvordan det går ihht toll 😉

 4. s 10. juni 2010 at 18:58 - Reply

  Hvis det bare er noen uker til du skal i bryllupp så tror jeg ikke kjolen rekker hjem til deg.. Den skal jo ruge i tollen en stund.. og det kommer til å ta TIIIID.. believe me…

 5. Bebe 10. juni 2010 at 19:07 - Reply

  Sprekt antrekk Trine!

 6. Helse 10. juni 2010 at 19:24 - Reply

  Tøff kjole!

  Bilder av kjolen i bruk ventes 🙂

 7. trinegrung 10. juni 2010 at 21:08 - Reply

  Takk dere….gleder meg veldig til å prøve…og selvf kommer det bilder 🙂

 8. Geir 10. juni 2010 at 23:01 - Reply

  Men den kjolen blir du et farlige lekkert støkke Trine ho ho ho

 9. Veronica Simoné 11. juni 2010 at 08:51 - Reply

  nydelig! denne stilen får jeg trang til å kopiere:) skal i to bryllup i august!

 10. Marion 11. juni 2010 at 09:55 - Reply

  Her var det mange lekre saker:)

 11. molly 19. juni 2010 at 15:12 - Reply

  Knallfin, liker fargen; sommerens store farge! Takker for tipset om nettbutikk.

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits