Sandra Love er på byen

Det er ikke mange andre enn meg som skriver på denne bloggen, men noen mennesker har et budskap som bare må frem. Sandra Love har det. Hun er morsom, og jeg deler gledelig hennes trivielle hverdag og jakten på det motsatte kjønn. Hun er bare festlig, og her er dagens oppdatering. Har du ikke fått med deg tidligere innlegg, så er de her og her.

Vanity

I og med at jeg hadde en lei episode i et solarium hvor jeg ble så brent og hoven i ansiktet at jeg lett kunne endt opp i en sjokk-dok på TvN, har det blitt lite dating i det siste. 
MEN, dagen før dette skjedde, traff jeg en hyggelig fyr.

Here`s the true story:

Jeg traff han på internett, vi mailet litt fram og tilbake, og bestemte oss for å treffes.

Hyggelig det. Snakket om løst og fast, hadde mange like interesser, jeg begynte til og med å sysle med tanken om klining på stranden (nope, har ikke gitt opp den tanken, har bare sensurert lyden slik at man ikke kan høre sirissene lenger).

Tanken ble avbrutt av at han spør:

-Har du en neglefil?

Han lurer på om jeg har en neglefil til låns.

Ok, ingenting å ta på vei for, om det ikke var for at han umiddelbart begynte å fortelle om det siste tannlegebesøket sitt som angikk nye skallfalsetter utenpå enkelte av tennene hans.

-De er ikke like lange, du ser jo det?!

-Eh.. jeg synes det ser fint ut jeg, kan ikke se noen forskjell, faktisk.

Vi er på et offentlig sted og her sitter jeg med en fyr som gaper høyere enn Himalaya

VELDIG lenge, -helt uprovosert.

– De føles ikke like lange ut inni munnen lenger, det er veldig slitsomt. Ser du det?

– Ring tannlegen din i morgen og klag, det ville jeg gjort.

– SE DA! Tennene er ikke like lange, er så misfornøyd!

Dette er langt innenfor min komfortsone, lukk munnen din for faen, folk stirrer på oss!!!

-Gidder egentlig ikke å styre på med tannlege, det tar så mye tid, så tenker å file tennene ned selv, kjappere det. Hadde du en neglefil?

NÅ?! FORAN MEG?! MED ? HAR DU TENKT Å STAPPE EN NEGLEFIL SOM JEG KANSKJE HAR BRUKT PÅ TÅNEGLENE, INN I MUNNEN DIN OG BEGYNNE Å FILE NED TENNENE DINE HER OG NÅ?? (uten speil? Jises…)

Alkohol og hemninger er faen med en uting. Jeg gikk på do.

Det er mulig at det var arrogant av meg å bare stikke på den måten. Det er bare det at åpenhet om nedfiling av tenner trigger meg på feil måte. Men, OM vi ble sammen, ville han da drevet å filt på tennene sine bak min rygg? Er det utroskap, i så fall?? Om han står opp om natten og filer tenner, eller lar være å ta tlf fordi han er på et ultrahemmelig sted og gjør det?

Gikk så videre til et sted hvor jeg traff venner med andre problemer (man må alltid ha en plan B når man er på blind date), og der skjedde det lite, bortsett fra uønsket oppmerksomhet fra en kar som iherdig prøvde å sjekke opp samtlige med puls, men han ble kastet ut. Klarte å ta et glimtskudd av han utenfor puben

Gidder ikke spekulere i hva som kan ha skjedd her egentlig, antar at det var lang kø på do.

Gikk etter hvert hjem igjen til mine venner

Clinomyn er for snusere siden det er en last jeg har. Spenol kjøpte jeg i all gnitenhet, fordi huden min trenger litervis av fuktighet etter fadesen i solariumet, noe jeg ikke har tenkt å ruinere meg på. Biothermen er med på bildet slik at jeg ikke skal se altfor uglamorøs ut.
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2010-06-15T08:44:08+00:00 15. juni, 2010|Categories: MIN BLOGG|Tags: , , , , |15 Comments

15 Kommentarer

 1. Annem 15. juni 2010 at 09:59 - Reply

  Hhehehehe

 2. Marit K 15. juni 2010 at 09:59 - Reply

  Ha ha..ja man kan treffe på mye rart både på nettet og på byen…og ikke alle ER helt på nett dessverre.
  Stå på Sandra..:)

 3. Vibbedille 15. juni 2010 at 10:22 - Reply

  Herlig! DET er jammen IKKJE enkelt å være singel gitt!Glad eg er gift!! Men jammen sender eg mange lykkeønskinger til Sandra Love, samtidig som eg håper det tar en stund….er jo mega morsomt med litt «love»storyer her inne da!

  Lykke til!

  Klem Vibbedille ;))

 4. Mrs S 15. juni 2010 at 14:18 - Reply

  Morsom lesing Sandra Love! Mer, mer mer!:D

 5. Arild 15. juni 2010 at 15:08 - Reply

  Hun er alt for fin, sånne skygger man unna. 🙂

 6. Homer 15. juni 2010 at 15:23 - Reply

  enig med arild

 7. Kristen 15. juni 2010 at 15:57 - Reply

  Glad Trine valgte akkurat deg til et slikt prosjekt, Sandra 🙂 — (Godt jobbet som vanlig, Trine!)

  Ikke bare skriver du levende, beskrivende og artig; din humor er også Klasse A+ med stjerne, Mademoiselle Sandra 🙂

  Stå på videre. Snart har du «kysset» nok frosker, og plutselig er «Prinsen» der (tannløs og uten neglefil, kanskje… men ellers heeelt OK 🙂

  Klem, K

 8. The June 15. juni 2010 at 16:01 - Reply

  Hehe, morsomt! Likte dette konseptet 🙂

 9. En som snakker av erfaring 15. juni 2010 at 16:55 - Reply

  Vakre kvinner forholder gjerne seg til perfeksjonisme. En som har blitt klassifisert til en 7’er, kanskje en 8’er, velger derfor å gå forbi. Blir på ett eller annet tidspunkt for kravstort og kritisk når de er vant til å få hvem de vil. Bedre med ei normal flott dame som ikke er farget av mye oppmerksomhet. 🙂

 10. Annailo 15. juni 2010 at 20:51 - Reply

  Er det mulig???!?? Ler meg skakk! Neglfilen min blir aldri helt den samme. ;-P

 11. Rune 15. juni 2010 at 22:20 - Reply

  Sykt morsomme innlegg fra Sandra Love! Hun må vi få følge videre. Håper at du finner deg en kjæreste til slutt, men at det tar tid sånn at vi har noe å le av!
  Stå på!

 12. Anonym 15. juni 2010 at 23:55 - Reply

  Hahahahahahahahahahhahahhaha. JEG ELSKER DEG!

 13. Carina 16. juni 2010 at 02:01 - Reply

  Haha, fantastisk!! Dette vil jeg lese mer av 😀

 14. Morten 16. juni 2010 at 19:23 - Reply

  Ha ha ha! Dette er utolig morsom lesning! Sandra Love er fantastisk dyktig til å skrive disse innleggene! Naturtalent!

  Som singel mann, kunne jeg aldri tenke meg å ta kontakt med denne damen på sukker.no… Man vet jo ikke om man blir blottlagt her på denne bloggen om en evnt kontakt oss imellom ikke skulle falle helt i smak hos henne…
  Lykke til, alle dere stakkars mannfolk som ønsker å være en del av hennes ubarmhjertige eksperiment!

 15. Skeptisk 19. juni 2010 at 00:48 - Reply

  Jeg digger deg og historiene dine! Hvorfor er ikke du kjent??? Du er syyyyyyyyykt morsom!!!!!!!!

  Ikke bli høy på pæra

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits