Jeg elsker STRYN!

Det er ikke rart jeg higer etter å komme opp blant de høye fjell i Stryn. Det er så flott, majestetisk og rolig her at selv den mest stressa bedriftsleder burde påtvunget seg en tur hit. Her finner jeg sjelero, nyter ferie og kjenner energien komme. Jeg trengte ferie, men det er rart at en først kjenner det når den begynner. Følte meg ikke stressa og sliten før jeg dro.

Vi er i bryllup her oppe hos et vennepar som heter Rakel og Erik. De skal i dag gifte seg, gratulere så masse med dagen dere! Skal hoppe i dusjen nå, men først bilder fra de siste dagers opplevelser.

Når vi kjører oppover så stopper vi alltid og spiser på Elgekroa som vi liker å kalle den:

Det er mange koselige sidebygg rundt Elgekroa, her er Røykebua fra gammelt av:

Neste stopp på turen ble Lom (Arne Brimi sitt hjembygd) Her er det startet et bakeri som omtales titt og ofte. NYDELIGE, FARLIGE bakevarer, og et utrolig koselig sted

Vel over Strynefjellet måtte vi stoppe ved juvet som ligger der. Måtte vise ungene stedet som var det første mannen viste meg når jeg hadde min første Strynetur for 14 år siden. HJELP tiden flyr….det er ufattelig bratt her, sikkert flere 100 meter rett ned

Det er altså dette bryllupet som gjelder denne helgen, og jeg må komme meg avgårde til kirken. I går kveld ble vi ønsket velkommen til Loen og grilling av brudeparet. I øspøsende regn satt vi ute under telt og koste oss. Gutta hadde obligatorisk fotballtennisturnering. Festlig!

VINNERNE Leon og Lars

Klar for fest, eller jeg kjørte som alltid. Jeg er ikke noen Festernes Mester til vanlig…..drikker aldri.

NYDELIGE LOEN…..utrolig vakkert sted!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2015-05-31T10:11:03+00:00 26. juni, 2010|Categories: OPPLEVELSER|Tags: , , , |9 Comments

9 Kommentarer

 1. Anne Karin 26. juni 2010 at 10:25 - Reply

  Ja her er det vakkert! Er ikke så mye på Stryn, men derimot har vi halve familien på Voss, som jo har mye av den samme storslåtte naturen. Hipp hipp hurra for brudeparet, og riktig god fest ønskes dere alle:-)))

  Hilsen Anne Karin

 2. ingvild 26. juni 2010 at 12:13 - Reply

  vi har hytte i innvik, og er ofte i stryn. vi storkoser oss når vi er i der. håper dere får en flått feiring.

 3. Cathrine 27. juni 2010 at 00:37 - Reply

  He he, der stoppet vi også. Vi forlater bygda i morgen. Skulle gjerne vært her en uke til…. Kos dere masse! 😉

 4. Cathrine 27. juni 2010 at 00:39 - Reply

  Ja, jeg mener selvfølgelig at vi stoppet ved juvet… Litt sent å kommentere blogger nå kanskje.

 5. andrine :D 27. juni 2010 at 18:33 - Reply

  Jeg var i stryn i helgen! 😀

 6. Sara 27. juni 2010 at 19:11 - Reply

  På det siste bildet vises huset jeg er vokst opp i! Hehe

 7. Annailo 29. juni 2010 at 16:21 - Reply

  Må nesten arrestere deg litt jeg, Trine. Arne Brimis hjembygd er ikke Lom, men Vågå (nabobygda). Han jobbet i Lom en periode, men har alltid bodd, og jobber nå, i Vågå. Som vagver selv, må jeg bare rette på… ;-P

  Helt enig i at Stryn er fantastisk vakkert, og turen over Strynefjellet er en opplevelse i seg selv! Kose deg med ferie og brullyp!

 8. Lis 7. juli 2010 at 05:10 - Reply

  Heilt enig- utrulig fint i Stryn. Gleder meg til årets sommertur til heimkommunen.:-) Men Trine- siste bilde er frå Olden.;) Ha en fortsatt fin sommar! 🙂 Helsing Oldar bosett i Tigerstaden.

 9. Patrick Leisegang 3. august 2010 at 02:37 - Reply

  Kjørte landeveien over strynsfjellet i sommer og det er noe av det bedre jeg har sett. Det var fantastisk kjøretur over der. Det var snø, sauer og bare vellstand der oppe.

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits