FOR EN FESTDAG!!

Hei bloggen!

Jeg har i dag hatt den morsomste, mest krevende og ikke minst mest kreative dagen på lenge. Jeg har føtter som svømmer i skoenen (det er veldig varmt, men klager ikke) jeg har en hvit bukse på som klistrer seg til lårene, og ikke minst en dressjakke  som klemmer den øvre del av torsoen i stykker. Men det er SÅ verdt det! Planen min som lanseres på bloggen i august begynner å ta form…..det er så gøy! Ellen Degeneres har jo selvfølgelig vært med hele dagen, og vi sørget for å vise henne Oslo fra sin beste side!

Håper dere som leser denne bloggen underholdes av dette, for det er for dere jeg holder på. Jeg er flink til å lage sirkus, og dette blir sirkus kan jeg love. Vi har i dag blitt arrestert, tatt bilder med lettkledde damer (nei, ikke meg…jeg passer best med klærne på) blitt sjekket opp av Garden på Slottet…ja i det hele tatt. De som har delt dagen min med meg, og ikke minst bidro til at den ble en fest, ser du her:

Fotograf Mona med assistent-Tove

Flere bilder av Mona ser du her : http://www.fotografmona.com/ Hun er dritgod lissom….tatt bilder av Martha og greier.

Stylist Marthe som fikset meg

Trine, Ellen og Fotograf Mona

Trine føler seg fin...hehe

Det er sikkert mange som tenker at jeg må være gal, men en får det aldri kjekkere enn en gjør det selv. Og litt sirkus i livet burde alle ha. Da blir dagene SÅ mye bedre!! Gleder meg til veien videre folkens…dette blir SHOW!

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits