Hjelp…hva skjer nå da?

Da Ellen og jeg var på fotoshoot i Oslo hadde vi det SUPERGØY! Gjett om hun storkoste seg, bare synd vi ikke fikk spist sushi! Det skal vi gjøre senere.

Jeg er jo litt sprø av meg, så jeg syntes det ville være en gøy ting å skremme politiet. Jeg tok Ellen under armen (hun var litt sliten pga all gåingen, tøft å være turist) og listet meg mot disse høye, flotte karene(en dame viste det seg) i flott uniform.

FotografMona prøvde å advare meg at dette muligens ikke var så smart, men jeg syntes jo alt bare er uskyldig morro, så jeg ga meg ikke. Jeg kom fra skogen som du ser i bakgrunnnen, listet meg stille på tå hev, og ba FotografMona holde munn. Her skulle det skremmes over en lav sko. Jeg mente politifolkene hadde en liten kaffepause, for i hånden til alle ble det reklamert med kopper fra et eller annet brenneri…men så feil kan en ta. HJELP!

Forsettelsen kommer, her blir det masse, og snart starter prosessen på ekte! Smask til deg, nå skal jeg lage videoblogg fra igår!

By | 2017-03-16T07:18:46+00:00 4. juni, 2010|Categories: PERSONLIG|8 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits