Hvem pokker fant opp UGRESS?

Det er ikke mange ting jeg legger for hat, men noen få ting bringer frem det verste i meg. UGRESS er en av disse tingene. Eller ikke ugresset i seg selv, men det som må gjøres for at ugresset forsvinner- LUKING! Den som oppfant luking skulle jeg gjerne hatt en runde i bokseringen med. Hvem i alle dager bestemte at det er liksom en fin ting å gjøre?

Mine fingre er flinke når det kommer til tekniske ting, IKKE grønne ting. Det nærmeste jeg kommer grønne ting jeg mestrer er vannflaska på kontoret lissom.

Vann er bra, men nå var det ikke Sunne-Trine som skulle taste på tastaturet.

Luking- jeg hater luking. Jeg er evig positiv og klarer som oftest å snu en negativ tanke til noe positivt, men ikke når det gjelder luking. Derfor er det jo typisk at mannen har ferie nå, litt for mye energi til overs, og jammen har ikke han fått noen grønne fingre.

– «Luking må til Trine»- streng beskjed. Han er sjefen ute, og da må en jo lystre. Jeg prøvde å legge fra meg sinnet inne, selvom jeg kjente hatet presse fra øverst i brystet.

Jeg fant frem noen obligatoriske «instrumenter» , drakk en liter vann, satte en kjempesexy klemme i panneluggen (bare spør samtlige naboer, jeg er yberfin med den klemmen), og gikk ut. Klar til kamp!

Jeg prøver å gjøre det beste jeg kan, men litt slurv blir det. Jeg gidder bare ikke, det er dørgende kjedelig. Jeg skrev akkurat det på Facebook i går, og da kom det en del kommentarer:

Dame : – Luking er terapi Trine. Stå i solen og kroppen tilføres D-vitaminer……..

Trine: – Uff….gjør det ikke for meg lell ass. Boring! Kom gjerne hit å få terapi for et helt år! Hahaha

Dame: – Du får gå til innkjøp av nydelige ting til å luke med og noen fine gummistøvler( vil foreslå Iilse Jacobsen)så skal du se det blir MYE morsommere. Its all about the accesories;=)

Trine: – Den dagen luking blir gøy fordi JEG har på meg de rette støvlene, da blir jeg Jesus og går på vannet ass

Dame: – Jeg har en mann som gjør alt i hagen, så heldig med den, skjønner veldig godt at du hater luking!!

Trine : – Både dame og mann etter min smak! Hvor har du kjøpt han ?

Det skal ikke være greit, det ble en del ugress kan jeg røpe.

Mens mannen virkelig jobbet iherdig og var så flink at jeg nesten (bare nesten) ble litt flau, satte jeg meg ned og gjorde en nødvendighet.

Negler må jo files, møkka legger seg fort der når en har fått nytt navn : Frøken Luk. Men i dag tar jeg av meg hatten for gubben. For en arbeidslyst i det grønne! Legg til en kommentar og gi applaus.

By | 2017-03-16T07:18:16+00:00 16. juni, 2010|Categories: PERSONLIG|Tags: , , , , , , |9 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits