Klar for fest!

Kjolen er bestilt på nettet her, så nå håper jeg bare at frakten fra USA går greit, at den passer, og ikke minst at bryllupet/festen blir en suksess. Vi skal til Stryn om noen uker i bryllup til noen venner av min mann, og de som følger meg på sosiale medier vet at shopping ikke er min greie. DIGG å bare sitte hjemme foran mac’en å bestille. Nice! Håper bare den passer!! Heldigvis har jeg ho Kirsti som sikkert finner frem nål og tråd hvis noe skulle skjære seg….hun er god å ha når min mor bor et stykke unna.

Skoene fant jeg idag på Din Sko av alle steder! Syntes egentlig at den skokjeden har tapt seg veldig de siste årene. Jeg skulle på Tv 2 for et intervju, og vegg i vegg lå butikken. Der stod skoparet og skrek Trine gjennom vinduet, og jammen var de ikke en drøm på foten! Smooth! Jeg satser på varmt vær og dropper jakke. Enig? Passer ikke helt til, og sjal, er det harry? Jeg er IKKE noe god på moter og er glad min herlige Synnøve Skarbø (ekspert på moter….6’ere over en lav sko lissom) bare er en mail unna når det kniper til.

Gleder meg til Strynetur…elsker det stedet! Min mann er jo derfra og heldigvis har jeg verdens beste svigermor som tar godt imot oss hver gang. Jeg er heldig, hun er unik! Snill, omtenksom, hjelpsom, god samtale/tur partner….evig positiv. Digger henne….

Nå suser jeg ut i varmen i Oslo igjen…blogger fra en cafe’ med trådløst nett! Det må ALLE cafeer få seg….digger!

PS! Det ryktes at Sandra Love snart er på banen igjen her på bloggen….GLED DEG!

By | 2017-03-16T07:18:24+00:00 10. juni, 2010|Categories: PERSONLIG|Tags: , , , , |11 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits