Norwegian Outlet- Grand opening

Jeg digger mitt lille Flip Video kamera, og det er stort sett med meg over alt. Det er herlig at det har blitt lagt merke til, og festlig at «kjente» tryner lurer på om bloggen min er med! Hahahaha, I LOVE it! Bloggen er en stor del av min hverdag, og her skaper jeg mitt eget lille sirkus. Akkurat som jeg vil ha det, uten at jeg må skrifte til noen! Smooth!

Igår var det grand opening av Norwegian Outlet, og mange kjente fjes hadde tatt turen. Linn Skåber kom sammen med en eks (ref. de tabloide aviser)….er de sammen igjen? Høyer sier jeg bare…..han hadde forøvrig tv-kameraer på slep, lages visst en dokumentar om han.

Men her er en liten video….driver å øver meg på noen nye systemer jeg har funnet ut av, så kvaliteten er litt dårlig. Jeg publiserer via Viddler for da kan du kommentere underveis mens videoen spiller (bare klikke på den lille dingsen som beveger seg) og i videoen ligger det direktelink til Medieutvikler siden min. Kult ikke sant! I like it!

By | 2017-03-16T07:18:38+00:00 4. juni, 2010|Categories: PERSONLIG|Tags: , , , , |6 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits