Sandra Love er på byen

Det er ikke mange andre enn meg som skriver på denne bloggen, men noen mennesker har et budskap som bare må frem. Sandra Love har det. Hun er morsom, og jeg deler gledelig hennes trivielle hverdag og jakten på det motsatte kjønn. Hun er bare festlig, og her er dagens oppdatering. Har du ikke fått med deg tidligere innlegg, så er de her og her.

Vanity

I og med at jeg hadde en lei episode i et solarium hvor jeg ble så brent og hoven i ansiktet at jeg lett kunne endt opp i en sjokk-dok på TvN, har det blitt lite dating i det siste. 
MEN, dagen før dette skjedde, traff jeg en hyggelig fyr.

Here`s the true story:

Jeg traff han på internett, vi mailet litt fram og tilbake, og bestemte oss for å treffes.

Hyggelig det. Snakket om løst og fast, hadde mange like interesser, jeg begynte til og med å sysle med tanken om klining på stranden (nope, har ikke gitt opp den tanken, har bare sensurert lyden slik at man ikke kan høre sirissene lenger).

Tanken ble avbrutt av at han spør:

-Har du en neglefil?

Han lurer på om jeg har en neglefil til låns.

Ok, ingenting å ta på vei for, om det ikke var for at han umiddelbart begynte å fortelle om det siste tannlegebesøket sitt som angikk nye skallfalsetter utenpå enkelte av tennene hans.

-De er ikke like lange, du ser jo det?!

-Eh.. jeg synes det ser fint ut jeg, kan ikke se noen forskjell, faktisk.

Vi er på et offentlig sted og her sitter jeg med en fyr som gaper høyere enn Himalaya

VELDIG lenge, -helt uprovosert.

– De føles ikke like lange ut inni munnen lenger, det er veldig slitsomt. Ser du det?

– Ring tannlegen din i morgen og klag, det ville jeg gjort.

– SE DA! Tennene er ikke like lange, er så misfornøyd!

Dette er langt innenfor min komfortsone, lukk munnen din for faen, folk stirrer på oss!!!

-Gidder egentlig ikke å styre på med tannlege, det tar så mye tid, så tenker å file tennene ned selv, kjappere det. Hadde du en neglefil?

NÅ?! FORAN MEG?! MED ? HAR DU TENKT Å STAPPE EN NEGLEFIL SOM JEG KANSKJE HAR BRUKT PÅ TÅNEGLENE, INN I MUNNEN DIN OG BEGYNNE Å FILE NED TENNENE DINE HER OG NÅ?? (uten speil? Jises…)

Alkohol og hemninger er faen med en uting. Jeg gikk på do.

Det er mulig at det var arrogant av meg å bare stikke på den måten. Det er bare det at åpenhet om nedfiling av tenner trigger meg på feil måte. Men, OM vi ble sammen, ville han da drevet å filt på tennene sine bak min rygg? Er det utroskap, i så fall?? Om han står opp om natten og filer tenner, eller lar være å ta tlf fordi han er på et ultrahemmelig sted og gjør det?

Gikk så videre til et sted hvor jeg traff venner med andre problemer (man må alltid ha en plan B når man er på blind date), og der skjedde det lite, bortsett fra uønsket oppmerksomhet fra en kar som iherdig prøvde å sjekke opp samtlige med puls, men han ble kastet ut. Klarte å ta et glimtskudd av han utenfor puben

Gidder ikke spekulere i hva som kan ha skjedd her egentlig, antar at det var lang kø på do.

Gikk etter hvert hjem igjen til mine venner

Clinomyn er for snusere siden det er en last jeg har. Spenol kjøpte jeg i all gnitenhet, fordi huden min trenger litervis av fuktighet etter fadesen i solariumet, noe jeg ikke har tenkt å ruinere meg på. Biothermen er med på bildet slik at jeg ikke skal se altfor uglamorøs ut.

By | 2010-06-15T08:44:08+00:00 15. juni, 2010|Categories: MIN BLOGG|Tags: , , , , |15 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits