Tekniske Trine

Ellen Degeneres helps me in my office

Ellen Degeneres helps me in my office

I skrivende stund sitter jeg med Steve Jobs (Apple CEO) på ørene, for igår var det lansering av nye Apple-produkter. Jeg DIGGER Apple sine produkter, og er selv stolt eier av tre Mac-maskiner. Jeg gleder meg som en unge til både IPad og IPhone4 kommer til Norge. Jeg vet jeg kan kjøpe IPad allerede nå, men jeg gidder ikke kjøpe ITunes-gavekort for å få tilgang til apps. Det er for mye styr, jeg klarer muligens å vente noen få måneder til.

EN ting er sikkert…etter å ha sett Apple sin lasering igår er det liten tvil om at Tekniske-Trine må ha seg en IPhone4. WOW!! Nytt og mye bedre kamera, blitz, innebygde antenner, mye bedre pixlers på skjerm for lettere og bedre lesing, kamera på fronten for å se vedkomende en ringer til….ja listen er lang. JEG GLEDER MEG! Må begynne å spare allerede nå tenker jeg!

Idag når jeg kom på kontoret mitt i Røyken kvapp jeg skikkelig. Ellen Degeneres hadde funnet seg til rette og satt foran IMac’en min og surfet!! Hun hadde hentet rykende fersk kaffe til meg, og ikke minst gått igjennom alle de 400 mailene som detter ned i innboksen min i løpet av et døgn. Jeg føler det nesten som om jeg har fått en assistent her ass….og enda hyggeligere når det er selveste Ellen liksom! Hallo!!

Jeg vurderer å ta henne med på et viktig møte i dag med Direkt Media, men er litt redd for at folka der kommer til å bli skikkelig Star-struck. Hva tror du? Noen gode råd? Når en har fått en ny BFF (Best Friend Forever, oversetter for de kjerringene som IKKE følger med i timen ;-)) så må en jo ta henne med seg og henge med henne…..hm. Jeg vurderer det litt utover dagen….jo, tror hun må få være med! Enig?

By | 2017-03-16T07:18:31+00:00 8. juni, 2010|Categories: PERSONLIG|Tags: , , , , , |11 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits