Ferietid- bloggetid?

Hei kjære bloggleser!

Det er ferietid. Avisene skriver nesten kun agurknyheter, og her sitter jeg ferdig pakket og lurer på om bloggen skal være med  på nok en ferie. Jeg er før første gang på fire år skikkelig i tvil. Den har vært med meg gjennom tykt og tynt de siste årene denne bloggen, men nå undrer jeg på om jeg skal ta meg to uker ferie og lage tidenes blogginnlegg når jeg kommer hjem!?

Det er flere «farer» ved dette, men jeg tenker på det alle bloggere tenker på, faren ved å miste faste blogglesere. Jeg vet jeg har høye lesertall forsatt, for det abonnerer jeg på via Google, og siden jeg er på eget domene er det enkelt å lese. Mange diskuterer disse lesertallene mine, og selvfølgelig er de viktige. Det er like viktig for meg som for VG.no å holde på sine lesere (her uten sammenligning forøvrig).

Jeg er nok til en viss grad avhengig av dette internettet, men samtidig har det gitt meg så uendelig mye at jeg kommer ikke til å slutte. Jeg elsker både Twitter og Facebook, og ikke minst er jeg glad i denne bloggen min. I forrige uke satt jeg og leste to år gamle blogginnlegg på den gamle bloggen min, og mimret om den sommerferien hvor flere fjelltopper ble besteget. Du trenger ikke søke etter den, den er lukket. Det var så mange rare mennesker innom bloggen den gangen, og ikke minst mange sinte kommentarer.

Så hva skal jeg gjøre….det lurer jeg skikkelig på. Jeg liker at DU stikker innom og leser mine skriblerier….vil du komme tilbake om 2 uker? Jeg lar det være opp til leserne å bestemme. Jeg legger meg klokken 22 (skal stå opp i natt) og da avgjør kommentarfeltet pr prosent om den er med eller ei…..teit ja, men samtidig trenger jeg råd!

HVA SKAL JEG GJØRE?
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2015-05-31T10:10:57+00:00 1. juli, 2010|Categories: OPPLEVELSER|Tags: |30 Comments

30 Kommentarer

 1. Randi 1. juli 2010 at 19:10 - Reply

  Ta ferie!!!
  Kos deg!!!

 2. Jill 1. juli 2010 at 19:11 - Reply

  Det er ikke alltid at jeg kommenterer bloggen din, trine, men jeg leser den ofte. Jeg setter stor pris på dine meninger, uavhengig av om jeg er enig med dine kommentarer eller ikke.

  Bloggen din er velskrevet, og den engasjerer. Det synes jeg er viktig.

  Jeg er nok tilbake om to uker uansett om du tar ferie eller ikke. Velger du å legge ut blogginnlegg, så er vi nok mage som leser dem. Hvis ikke, så god ferie 🙂

 3. Tone 1. juli 2010 at 19:13 - Reply

  Ta deg en god gammeldags ferie uten bloggen! God sommer!

 4. Vibbedille 1. juli 2010 at 19:16 - Reply

  Det er GØY med ferie-blogging, men eg er her etter 2 uker og eg!Kooos deg og nyyyt 2 herlige uker…….med bloggen v/bassenget!!! hehe EG hadde ikkje klart å tatt ferie UTEN bloggen!!!Noen dager ja, men ikkje 2 uker hehe

  Klem Vibbedille ;))

 5. Vince Casa 1. juli 2010 at 19:18 - Reply

  Enig med de som har kommentert…

  Ta deg en god ferie uten blogg 😉

 6. Tullamor 1. juli 2010 at 19:21 - Reply

  Kjære Trine!
  Ta ferie! Og dropp prosenter, lesertall, popularitet og OM dine faste er her når du kommer igjen fra ferie.
  Jeg føler meg temmelig sikker på at mann & barn synes det er HELT OK å ha med kjærest og mor på tur UTEN pc!!

  Ta kveld – og la oss ikke se deg med nytt innlegg før om 2 uker!
  Hæppi holiday! ;))

 7. benemito 1. juli 2010 at 19:24 - Reply

  Ta ferie! 🙂

 8. robert 1. juli 2010 at 19:31 - Reply

  Ferie? Kan da ikke gå så lenge uten at du blogger? Kommer til å savne bloggen jeg… 🙂

 9. Jorun 1. juli 2010 at 19:33 - Reply

  Det er deg vel unt åt du tar deg en god ferie! Jeg leser deg nok også når du kommer hjem. Alle har godt å koble helt av, du også! God ferie!:)

 10. Bjørg Herland Fjærestad 1. juli 2010 at 19:34 - Reply

  Ta og blogg hvis du føler for det!Hvis ikke, så gjør det jo ingenting at du har laptopen med deg, kan jo følge med på andre ting!Uansett ha en avslappende ferie!

 11. Lillian 1. juli 2010 at 19:34 - Reply

  Ta ferie, Trine
  Go’ tur og kos deg/dokk!

 12. trinegrung 1. juli 2010 at 19:38 - Reply

  åååå det var mange for ferie gitt! Hm…ja da må jeg vel kanskje det da. Ta med en skikkelig kamera heller….bruke plassen til det. Hm….klokken er ikke 22 enda

 13. Turid 1. juli 2010 at 19:44 - Reply

  Hei, ta bloggfri og bruk heller fridagene til å pleie ro, kreativitet og nye ideer. Uansett du finner nok svaret i deg selv, gjør det som er riktigs for deg. God ferie!

 14. Anita 1. juli 2010 at 20:41 - Reply

  Ta deg ferie Trine. Det fortjener du 🙂

 15. linn 1. juli 2010 at 20:44 - Reply

  ta ferie:) hilsen fast leser=)

 16. Elin 1. juli 2010 at 21:27 - Reply

  Ta ferie og nyt den, vet det ikke er lett uten pc og internett, men vi kommer nok til å være her igjen å forsette å lese bloggen din når du kommer hjem igjen. Så prosenten ligger nok på ferie uten blogg. Kos deg masse med familien din. Klem

 17. Annailo 1. juli 2010 at 21:41 - Reply

  Nyt ferien! Vi er her når du kommer tilbake! Men joda, innrømmer at det blir tomt uten Trine-innslag på blogg og Facebook. Kose dere!!!!!

 18. grete von hippie 1. juli 2010 at 22:04 - Reply

  Artig med bloggen din da, men ta deg litt ferie. Vi kommer tilbake, sammen med deg om 2 uker 🙂 Vi kan mimre og lese «gamle» innlegg så lenge.

  God ferie – kose dere alle sammen.

 19. Jorid 1. juli 2010 at 23:16 - Reply

  Ta deg en vellfortjent bloggfriferie 🙂 Jeg er her iallefall når du kommer hjem. Gleder meg allerede.

  Klem J

 20. Åshild 1. juli 2010 at 23:32 - Reply

  Hei har du ikke en liten 10 tommers du kan ta med så har du den i tilfelle «det begynner å klø». Selv blitt skremmende avhengig av min ferarri, liten og lett å ta med overalt. I allefall uansett ha en vidunderlig ferietur.

  ps. Blir Ellen med ?

 21. Siva 2. juli 2010 at 09:28 - Reply

  God ferie uten blogging. Leserne kommer garantert tilbake etter ferien.

 22. Marion 2. juli 2010 at 12:30 - Reply

  Klart vi er her:) Du fortjener ferie!!

 23. aud 2. juli 2010 at 17:53 - Reply

  Ta deg FERIE uten blogging

 24. Soya 2. juli 2010 at 21:29 - Reply

  Hei Trine!
  Jeg er relativt ny leser av bloggen din, har vært fast innom i noen uker nå, og har blitt stoooooor fan! Men ta deg nå endelig litt ferie, jeg lover å være her igjen når du kommer tilbake 🙂 Gleder meg allerede. Kos deg på ferie!!!

 25. Sivita 4. juli 2010 at 22:17 - Reply

  Heia T!

  Ferie høres bra ut, men må bare spørre hvordan det går med den nye hudserien? Kanskje litt tidlig med tilbakemeldinger?
  Hadde vært veldig interessant dog med et lite vink ; )

  God ferie!

 26. Anja 7. juli 2010 at 22:12 - Reply

  Klokka er ti over ti, og min tilbakemelding kommer litt seint, men den kommer likevel: TA FERIE! Det fortjener du 🙂

 27. Turid 13. juli 2010 at 22:50 - Reply

  Love it! Tusen takk for at du har fått meg til å følge med på Ellen DeGeneres 🙂

 28. major kvise 14. juli 2010 at 03:21 - Reply

  ta ferie og få FJERNET DEN ENORME KVISA PÅ NESA DI!

 29. asdf 14. juli 2010 at 19:07 - Reply

  Neste uke begynner ferien min. Det blir fint.

 30. Christine 22. juli 2010 at 08:19 - Reply

  Fint med ferie, såg deg på mallorca 😀
  Budde på samme hotell faktisk 🙂

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits