Sandra i Wonderland

På denne bloggen er det stort sett bare jeg som ytrer meg om mine trivielle greier. Men jeg har flere ting på gang som skal få spalteplass på denne siden, og en av dem er Sandra Love. Hun er en fest og på stadig jakt etter det motsatte kjønn. Under kategorien Sandre Love finner du flere innlegg fra denne herlige dama med den geniale humoren.

Her er en oppdatering:


WONDERLAND

Jeg elsker sommer like mye som jeg hater vinter. Men sommerværet i år er ille, skikkelig ille (bergensere kan innrømme det, tenk)!

Jeg kan ikke fatte og begripe at de første som kom hit så på hverandre og sa:

«Her var var det sannelig kaldt og vått, du. Hva med å slå oss ned her forevva, lizm? Bygge og bo, og sånn?»

Han andre bare: «Kødder du, Krekar? Snakker vi forevva-evva?! Ok, da». Han var sikkert full av endorfiner etter å ha gått rundt halve kloden, og dessuten fyrte de nok opp bålet med å banke hodene sine sammen til det slo gnister. Dette gjorde dem nok ikke smartere. Hadde de hatt fyrstikker, så hadde de skjønt at de ikke fikk fyr på grunn av været, så de hadde gått videre. For eksempel til Mallorca, det er jo så populært.

Men, ok da ble det nå sånn at jeg ble scandinav istedet for sydhavsprinsesse, fett nok.

Kjærlighetslivet mitt er inne i en agurktid, det er derfor jeg skriver om været. La oss håpe det kommer seg, ellers må jeg melde meg på Bonderomantikk, og det ville vært en fatal error, for jeg har aldri skjønt et kvidder av hva disse bøndene sier. Jeg må slå på tekst for å henge med. Forrige sesong skjønte jeg faktisk ingenting, så jeg fikk sjokk da jeg så han ene bonden plutselig krøp rundt på alle fire med en ring i munnen og fridde etter 4 dager. Grøss…!

På søndag var jeg det nærmeste forelskelse som det er mulig å komme, og jeg er enda ikke helt nede, det kribler i hele meg når jeg tenker og hører på denne mannen!

Kjære Stevie Wonder, takk for besøket!!! -Jeg bryr meg ikke om at du har rastafletter selv om du har måne, heller ikke at du er 60 år og bruker solbriller i allslags vær! JEG ELSKER DEG FOREVVA-EVVA!

Sandra kommer snart tilbake…..ha en herlig kveld kjære bloggleser!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2017-03-16T07:18:10+00:00 20. juli, 2010|Categories: PERSONLIG|Tags: , , , , |8 Comments

8 Kommentarer

 1. kristin 20. juli 2010 at 20:44 - Reply

  Herregud du får til og med dårlig vær til å bli morsom:)

 2. Trusl 20. juli 2010 at 20:45 - Reply

  Dette var kjedelig.

 3. Kristen 20. juli 2010 at 20:50 - Reply

  Tusen takk, Sandra!

  Humor og kløkt, uten at du gjør det for infløkt 🙂 (goshameeg for et rim, du!)

  VISSTE at det ville ta deg tid å lande etter Stevie-konserten. Glad du fikk oppleve ham på så nært hold! Han går definitivt ALDRI ut på dato. Har selv hørt ham Live 4-5 ganger i USA, og det er like sterkt hver gang!

  KUDOS til deg, Trine, for alt det fine, humoristiske og samtidig «positivt provoserende» du anvender bloggen din til! Ditt valg av frk. Love som «innspiller» viser også din eminente teft for livsgnist, ‘action’ og talent 🙂

  ALT godt til dere begge to i tiden som kommer!

  CIAO! – Kristen

 4. Vestfoldgirl 20. juli 2010 at 21:07 - Reply

  Haha utrolig morsomt innlegg av Sandra Love!!

 5. siw 20. juli 2010 at 22:00 - Reply

  hahahahah herlig innlegg :)godt med sånne som deg som lyser opp tilværlsen i en regnfull men vakker by:) hilsen en sydhavs prinssese som har forvildet seg 😉

 6. Malene 20. juli 2010 at 22:37 - Reply

  Veldig morsomme historiar, Sandra! 🙂 Genialt å ha innlegg i ein anna blogg og spesielt ein med mykje lesarar! Eg har rett og slett tatt sommarferie frå min blogg. P.g.a agurktid også i mitt kjærleiksliv!

  Lykke til!

 7. Lillian 21. juli 2010 at 13:20 - Reply

  Ler meg ihjel! 😀 Mens me vente på sola ☼

 8. Kari 21. juli 2010 at 23:25 - Reply

  hahHAHAAH

  ler meg ihjeeel!

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits