Sandra er i støtet

Sandra Love har kreative dager, og jammen er det godt å ha andre å «lene» seg på når jeg selv har litt tørketid. Hun er jo ivrig på Facebook, og idag hadde hun en morsom kommentar:

Min datter: Mamma, hva er greien med den der facebook-pokingen? De poker, så poker jeg, så poker de, så poker jeg, så poker de, så poker jeg, og så skjer det INGENTING. Er det bare det?

Jeg: Ja, og derfor driver jeg ikke med poking.

Vel, jeg skal innrømme at jeg har poket èn gang mitt liv (faren til venninnen min da han ble 60 år). For å være hyggelig + for å se hva som skjedde.

Han poket tilbake.

Så poket jeg tilbake. Tenkte kanskje at jeg fikk noen poeng eller noe, kanskje Facebooken min ble rosa, kanskje MacBooken min eksploderte. Samma hva, jeg ventet i spenning på hva som kom til å skje. 
Det skjedde INGENTING. 
Vi har poket, end of story. Move on.

I en pøl av uvitenhet har jeg til d.d. gått rundt og trodd at folk poker hverandre uten å vite helt hvorfor. Og siden jeg ikke skjønner hva denne underlige kommunikasjonsformen egentlig signaliserer, spurte jeg noen på Facebook.

Her er noen av svarene jeg fikk:

«Det er jo en måte å flørte på!! Hallo!? Har dere ikke fått med dere det???? 😀 FIN måte å bli kjent på…»
(…oh shit, er det DERFOR venninnen min brøt all kontakt etter at jeg poket faren hennes? Enda mer oh shit, flørter konen til sjefen med meg? Bør jeg fortelle ham det?!)

»Poking is something boys in all ages enjoy. Especially after spending 6 weeks on a boat with 12 sweaty men».
(…moren til en x poket meg i forrige uke…)

«Poking is something young boys do with a stick. Typically on dead animals».
(…og hun kan virkelig ikke fordra meg og/eller hunden min..)

Hvis det er sånn det skal være, må jeg si at jeg ikke liker tanken på at moren til en jeg datet for 4 år siden driver og poker meg til stadighet…

Jeg ble forresten poket av en person, men jeg poket ikke tilbake, heldigvis. Jeg addet heller vedkommende. -Som takket nei til å bli venn med meg. Jeg bare: HÆÆÆ? Poke vil du, men å være vennen min i det daglige, det vil du ikke!!! Personen har helt klart lavere moral enn meg, ass!

Er der noen som vet hvor jeg kan henvende meg for å få reservert meg mot poking? Er det Brønnøysund som tar seg av det også? Anyone? Jeg vil ikke mer.
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2017-03-16T07:18:00+00:00 21. juli, 2010|Categories: PERSONLIG|Tags: , , , , , |5 Comments

5 Kommentarer

 1. Mariann R 21. juli 2010 at 20:50 - Reply

  Har heller ikke skjønt pointet med poking på facebook.. men jeg har noen faste ‘poke-buddies’ allikevell 🙂 Er vel en form for å si «her var jeg»!? aner ikke… hehe..

 2. Sandra Love 21. juli 2010 at 21:43 - Reply

  Koselig å høre deg på Nrk-Nyhetene om morgenen, Mariann:)

 3. heidi P 27. juli 2010 at 10:47 - Reply

  Hei !
  har du nettadressen til hun på røyken som solgte herbalife puleveret? er du mer fornøyd med det pulveret du tar i dag i forhold til herbalife?

 4. Martine 29. juli 2010 at 00:44 - Reply

  Haha, jeg holder fortsatt på med en poke som starta i fjor vår.. Meget lei må jeg si.. Men så må man liksom bare poke tilbake hver gang man har blitt poket. Klarer ikke å la være.

 5. Jannecke 12. august 2010 at 03:50 - Reply

  Nice å se at det er fler som ikke helt begriper hva som helt er vitsen med denne pokingen. Når det er sagt så poker jeg hver dag. Vet jeg hvorfor? Nope. Men om noen slår meg så slår jeg tilbake, om noen hadde spyttet så hadde jeg spyttet igjen, og når noen poker så poker jeg tilbake. Poke betyr jo at noen pirker i meg, og jeg jeg vet ikke om jeg liker å bli cyberpirket på. Men det er jo en form for oppmerksomhet og DET liker jeg. Er ikke født i Løven helt bortkastet da…:)
  Aaaanyway Sandra. Det er kjekt å lese innleggene dine og jeg liker godt måten du formulerer deg på. Keep up the good work sweetie. Nå skal jeg ta Speltbrødet (som ikke hevet seg det spøtt) ut av ovnen og se om jeg kan spise det eller om jeg må bruke det som murstein i bedet jeg skal bygge.
  Hope to c ya soon!

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits