Home sweet home

Borte bra men hjemme best! Det er liten tvil om det. To uker i varmere strøk er akkurat det jeg klarer, vi nordmenn er ikke skapt for hetetemperaturer over tid. Ikke jeg ihvertfall!

En ting er mannen og jeg helt enige om etter deilige dager på Mallorca. Vi skal tilbake dit for øyen er fantastisk, men jeg gidder ALDRI å reise på chartertur igjen. Jeg er helt utslitt i hodet. Ikke et minutt for seg selv utenom de en valgte å tilbringe på hotellrommet. Stranden kokte av folk, spesielt andre uken, og gatene sydet av liv.

Misforstå meg rett, jeg har GRISEKOST meg i Alcudia. Det var varmt på land og i vann, nydelig sjø, herlige avslappende dager og jammen pådro jeg meg nesten et liggesår. Fire bøker er lest fra perm til perm, og energien er på topp. DETTE hadde jeg godt av! Herlig rett og slett!!

Måtte støtte damene fra Senegal og få meg rastafletter….herlig!

Var ikke mange dagene jeg var ved bassenget….for varmt!

Dette var mye bedre…..FOR en sand og strand!

Utsikt nummer to- rett opp i parasollen. Parasoll og to solsenger kostet 1300 kroner for to uker!!! DET er sykt….alt kostet der nede…det reagerte jeg litt på. I tillegg var det selgere hver meter på stranden. Slitsomt!

Her lå jeg i to uker….ikke rart det nesten ble liggesår

Nydelige damer hadde mannequinshow for oss hver dag.

Skulle ønske jeg hadde et slikt sovehjerte. Tilfeldig gutt på stranden.

Utrolig gøy å være i en del av Spania under Fotball-VM. Jeg ble nesten revet med…bare nesten! Men ikke si det til noen

Jeg kommer ikke til å huske Alcudia for sine kulinariske opplevelser. Kjedelig at maten er den samme overalt. Spiste en pizza en dag som jeg vil kalle ost med litt pizza på. Holdt på å spy…..

Jeg var til og med på kunstutstilling så ikke klag over at jeg ikke er kultivert nok.

jeg har spist absurde mengder med is….herregud så godt!

Jeg ELSKER bananasplit! NICE <3

Tradisjonelle showet på hotellet…..ungene elsker det,  jeg hater det. BORING! Men men….litt ofrer man for husfreden

Romantiske Trine

Spente spanjoler venter på seier mot Nederland

Mens alle så på fotball lekte jeg hobbyapekatt. Tok 200 bilder den kvelden finalen var…hahaha. SIer litt om fotballinteressen min tenker jeg.

Anbefaler cruise med denne båten. Vi leide den for en dag og det var DIGG! Beste dagen i hele ferien…Premier-Cruise heter selskapet og det var en kjempeopplevelse!

Nydelig strand hvor en kan være helt for seg selv!! Jeg badet nesten naken…..var litt redd noen blogglesere kunne komme så buksen forble på!

Vel hjemme og jeg er like brun som kjøkkenskapene mine av eik. Fornøyd! Hahahaha….videohilsen fra turen! Aldersgrense 18 år! Hahahahaha

By | 2015-05-31T10:10:55+00:00 16. juli, 2010|Categories: OPPLEVELSER|Tags: , |13 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits