Kjære bloggleser

Jeg har visst virkelig tatt ferie, uten egentlig å mene det engang. Jeg har koblet helt av og har nesten bare brukt tid på å microblogge på Twitter-profilen min. Jeg har vært ute og reist igjen, og nå begynner jeg virkelig å savne jobben. Må komme meg på kontoret mitt snart…..håper ungene senere i livet verdsetter at jeg jobbet i bøtter og spann i våres for å være sammen med de stort sett hele sommeren.

Når jeg begynner å ta bilder som dette er det på tide på starte «livet» igjen:

Nei, jeg spiste ikke den bollen, det var min datter sin. Jeg spiste to akkurat like makan som lå på nabotallerkenen, men de var borte før datteren min fikk begynt på sin, og FØR hodet mitt tenkte at dette må dokumenteres, at jeg spiser boller. Men det er slutt på det nå….bollespising altså…håper jeg. Magen min funker ikke med bollebakst.

Men over til noe mye hyggeligere:

Denne kuråka bestemte seg for å bli min beste sko-venn på vei opp på en fjelltopp jeg absolutt måtte bestige. Møkk! Bokstavelig talt.

Selvfølgelig kom jeg opp, men likte ikke å kjenne på det faktum at formen ikke er den samme som ifjor. Men det er noe bare jeg kan gjøre noe med. Skal begynne imorgen. -Idag sier du? Aldri, det gidder jeg ikke. Skal klippe håret, ser du ikke at det trengs?

Dette spillet har skyld i at jeg ikke blogger så masse om dagen. Jeg leste på Twitter at Bjørn Eidsvåg spilte dette og deretter lastet jeg det ned. Skulle aldri gjort det, for nå driver jeg ikke med annet. Ungene har ikke spist på flere uker, kun for at jeg skal komme meg til neste nivå. Tror jeg har kommet MYE lengre enn Bjørn nå….og det er deilig. Da kan ungene bare sulte.

Jeg startet en Twitter diskusjon med noen VG-journalister i helgen som var. Grunnen var en Twitter-liste over de 100 som Verdens Gang ANBEFALTE at folket burde følge. Jeg syntes hele listen var idiotisk (eller 60% av den, Sandra Lyng Haugen var på den, hallo liksom) og lovte at jeg skulle blogge om den.

Jeg gikk heller å shoppet disse øredobbene du ser over, gadd ikke bry meg. Jeg visste at hele Twitter-Norge lo av listen til VG, og derav ville føle ansvar og blogge om den. Ganske riktig. Listen over folk som ER verdt å følge på Twitter i NORGE, finner du her på Berekvam sin blogg (ja, jeg er på denne listen, men det var IKKE derfor jeg ikke likte VG sin).

Siden formen var så dårlig i starten av mitt fjelltopp-eventyr 2010, så var jeg så «dum» at jeg takket ja til en tur med min far. Han er jo 70 år tenkte jeg, han «knuser» jeg vel? Den gang ei….for han dro oss opp på 2 fjelltopper! Vi gikk i 6 timer som det ikke var en morgendag (føltes sånn),  og var til tider sikkert på at min siste time var kommet. Har noen ledd som ikke spiller på lag med meg om dagen. Skal til legen mandag. Nei, det er er ingen unnskyldning, jeg er jo tross alt 40 snart! Hallo, er ikke noen ungdom lenger.

Men det var litt av en tur ass! DIGG! Tross smertehelvete til tider.

Nå er jeg vel hjemme i godstolen igjen, men skal ikke bli sittende. Kari på Imitich i Drammen skal grafse litt i håret, og ikke minst fjerne den deilige motorveien som har entret topplokket. Bare vent til bildene kommer senere…du vil få sjokk! Regelrett sjokk! Igjen, snart 40 år!!

Utover det kommer  snart en historie om de nye produktene jeg tester for huden (rosaceaen min). Noen stjal noe fra meg i syden, og da jeg kom hjem var jeg ufattelig glad for at folkene hos Makestyle hjalp meg så kjapt som de gjorde. Det er faktisk mulig jeg ikke klarer å leve uten disse produktene. Du kan kjøpe eller lese om de her. De er ufattelig bra!! Noe av det beste jeg har testet faktisk og det sier jeg ikke siden jeg fikk prøve de. Jeg er ikke SÅ dum.

Skal du kjøpe nytt til huden din så gir Makestyle deg gode råd. Bra sminke har de og, jeg sverger til Glo Minerals. Oljefri makeup er det beste!!

Nå skal jeg klippe hår. Eller egentlig fjerne motorveien, men gidder ikke snakke om det hele tiden. Pluss jeg skal teste SUSHI med Drammen Tidende senere i dag. Nam, det gleder jeg meg til. Sushi er snadder!

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits