Sandra er i støtet

Sandra Love har kreative dager, og jammen er det godt å ha andre å «lene» seg på når jeg selv har litt tørketid. Hun er jo ivrig på Facebook, og idag hadde hun en morsom kommentar:

Min datter: Mamma, hva er greien med den der facebook-pokingen? De poker, så poker jeg, så poker de, så poker jeg, så poker de, så poker jeg, og så skjer det INGENTING. Er det bare det?

Jeg: Ja, og derfor driver jeg ikke med poking.

Vel, jeg skal innrømme at jeg har poket èn gang mitt liv (faren til venninnen min da han ble 60 år). For å være hyggelig + for å se hva som skjedde.

Han poket tilbake.

Så poket jeg tilbake. Tenkte kanskje at jeg fikk noen poeng eller noe, kanskje Facebooken min ble rosa, kanskje MacBooken min eksploderte. Samma hva, jeg ventet i spenning på hva som kom til å skje. 
Det skjedde INGENTING. 
Vi har poket, end of story. Move on.

I en pøl av uvitenhet har jeg til d.d. gått rundt og trodd at folk poker hverandre uten å vite helt hvorfor. Og siden jeg ikke skjønner hva denne underlige kommunikasjonsformen egentlig signaliserer, spurte jeg noen på Facebook.

Her er noen av svarene jeg fikk:

«Det er jo en måte å flørte på!! Hallo!? Har dere ikke fått med dere det???? 😀 FIN måte å bli kjent på…»
(…oh shit, er det DERFOR venninnen min brøt all kontakt etter at jeg poket faren hennes? Enda mer oh shit, flørter konen til sjefen med meg? Bør jeg fortelle ham det?!)

»Poking is something boys in all ages enjoy. Especially after spending 6 weeks on a boat with 12 sweaty men».
(…moren til en x poket meg i forrige uke…)

«Poking is something young boys do with a stick. Typically on dead animals».
(…og hun kan virkelig ikke fordra meg og/eller hunden min..)

Hvis det er sånn det skal være, må jeg si at jeg ikke liker tanken på at moren til en jeg datet for 4 år siden driver og poker meg til stadighet…

Jeg ble forresten poket av en person, men jeg poket ikke tilbake, heldigvis. Jeg addet heller vedkommende. -Som takket nei til å bli venn med meg. Jeg bare: HÆÆÆ? Poke vil du, men å være vennen min i det daglige, det vil du ikke!!! Personen har helt klart lavere moral enn meg, ass!

Er der noen som vet hvor jeg kan henvende meg for å få reservert meg mot poking? Er det Brønnøysund som tar seg av det også? Anyone? Jeg vil ikke mer.

By | 2017-03-16T07:18:00+00:00 21. juli, 2010|Categories: PERSONLIG|Tags: , , , , , |5 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits