Sandra i Wonderland

På denne bloggen er det stort sett bare jeg som ytrer meg om mine trivielle greier. Men jeg har flere ting på gang som skal få spalteplass på denne siden, og en av dem er Sandra Love. Hun er en fest og på stadig jakt etter det motsatte kjønn. Under kategorien Sandre Love finner du flere innlegg fra denne herlige dama med den geniale humoren.

Her er en oppdatering:


WONDERLAND

Jeg elsker sommer like mye som jeg hater vinter. Men sommerværet i år er ille, skikkelig ille (bergensere kan innrømme det, tenk)!

Jeg kan ikke fatte og begripe at de første som kom hit så på hverandre og sa:

«Her var var det sannelig kaldt og vått, du. Hva med å slå oss ned her forevva, lizm? Bygge og bo, og sånn?»

Han andre bare: «Kødder du, Krekar? Snakker vi forevva-evva?! Ok, da». Han var sikkert full av endorfiner etter å ha gått rundt halve kloden, og dessuten fyrte de nok opp bålet med å banke hodene sine sammen til det slo gnister. Dette gjorde dem nok ikke smartere. Hadde de hatt fyrstikker, så hadde de skjønt at de ikke fikk fyr på grunn av været, så de hadde gått videre. For eksempel til Mallorca, det er jo så populært.

Men, ok da ble det nå sånn at jeg ble scandinav istedet for sydhavsprinsesse, fett nok.

Kjærlighetslivet mitt er inne i en agurktid, det er derfor jeg skriver om været. La oss håpe det kommer seg, ellers må jeg melde meg på Bonderomantikk, og det ville vært en fatal error, for jeg har aldri skjønt et kvidder av hva disse bøndene sier. Jeg må slå på tekst for å henge med. Forrige sesong skjønte jeg faktisk ingenting, så jeg fikk sjokk da jeg så han ene bonden plutselig krøp rundt på alle fire med en ring i munnen og fridde etter 4 dager. Grøss…!

På søndag var jeg det nærmeste forelskelse som det er mulig å komme, og jeg er enda ikke helt nede, det kribler i hele meg når jeg tenker og hører på denne mannen!

Kjære Stevie Wonder, takk for besøket!!! -Jeg bryr meg ikke om at du har rastafletter selv om du har måne, heller ikke at du er 60 år og bruker solbriller i allslags vær! JEG ELSKER DEG FOREVVA-EVVA!

Sandra kommer snart tilbake…..ha en herlig kveld kjære bloggleser!

By | 2017-03-16T07:18:10+00:00 20. juli, 2010|Categories: PERSONLIG|Tags: , , , , |8 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits