Rosablogger Trine Grung?

Jeg vet ikke hvorfor jeg føler meg rosa når følgende innlegg skal skrives, men det er liksom ikke helt meg å komme med sminketips. Kjenner jeg nesten grøsser litt ved tanken, føler ikke det er legitimt hvis selvrespekten skal opprettholdes! Men når leserne etterspør det, da føyer jeg meg.

Det har seg jo sånn at jeg har en hudlidelse kalt Rosacea. Det er jo mange som har kommentert Rudolf-nesen min uten å vite at jeg ikke kan gjøre så masse med den. Den er kommet for å bli, og resten av livet vil jeg nok se ut som den reinen som fører flokken. Ser en det fra det perspektivet er det ikke så ille å ha en rød, hoven, tidvis kvisete nese.  Du kan lese mer om dette under Huden din.

Men en ting letter problemet, og det er oljefrie, rene hudpleieprodukter, og sminke fri fra olje. Derfor tester jeg i disse dager Beauty Pasifique og når det gjelder sminke har jeg lenge sverget til GLO.

Når jeg var i syden nettopp hadde jeg anskaffet meg en beautybag siden jeg hadde en del produkter med meg. Typisk at den ble stjålet på vei hjem til Norge! Irriterende! Heldigvis var folkene på Makestyle kjappe og fikk sendt meg nytt av alt. Jammen er det mye en drasser med seg på tur…jeg så det når bestillingslisten ble sendt etter forsikringsoppgjøret var på plass på kontoen.

Men her er altså en liten serie av sminketingene jeg sverger til og bruker stort sett hver dag. (Bildet av solpudder er ikke her for det ettersendes fra Makestyle. Pluss en del koster, MÅ ha gode koster)

En god oppbevaringsveske kjøpt på en sportsbutikk for 139,-

Gode koster er et must! Det koster litt å kjøpe inn, men er vel verdt det. Spesielt den for øyebryn, klarer ikke leve uten den! Er nummer tre fra starten på dette bildet.

Kjekt å ha med seg på tur, alle skygger samlet på et brett. Fikk denne sendt fra Makestyle og finnes her.

Denne lille esken er til øyebrynene og kosten likeså. Denne bruker jeg HVER dag, og går nesten ikke på butikken uten å ha tatt på brynene. Grunnen er enkel….jeg barberte nesten vekk øyebrynene når jeg var «liten» og derav trenger de litt assistanse. Tips til foreldre- ikke legg barberhøvelen synlig for unge tenåringer.

Her er det som får huden til å se fresh ut. Den ene er for å dekke rødheter i huden og heter derav Camuflage. Den todelte er concealer og brukes av meg under øynene når jeg skal på fest. Da sperres øynene opp! Flasken er dekk-krem, og den bruker jeg bare til fest. Litt for dekkende til hverdags.

Her er hverdags-sminken min, og jeg klarer meg IKKE uten Pressed Base. Den er et must hver dag!

Denne kosten er et must til Pressed Base. Kjøpes her. Til Pressed Base MÅ du ha en skikkelig kost. Det koster men er en engangsinvestering. Husk å rense alle koster en gang i uken. Jeg bruker da vanslig shampoo og balsam. Funker som et uvær!

Her uten sminke:

Her MED hverdags-sminke
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2015-05-31T10:05:10+00:00 1. august, 2010|Categories: PERSONLIG|Tags: , , , , |14 Comments

14 Kommentarer

 1. shamu 1. august 2010 at 10:48 - Reply

  Rosa eeller ikke rosa, vi jenter liker da rosa en gang i ny og ne, gjør vi ikke?
  Dette var veldig gode tips, og jeg leser faktisk aldri sminketips i blogger… ta det som ett kompliment at jeg gjør det i dag, her hos deg.
  Men ett spørsmål må man stille seg… bruker du alle de kostene? I så fall må du lage enda ett innlegg… «Fra kost til kost – en faglig gjennomgang»

  Tak for meg

  Shamuish på Twitter. 🙂

 2. trinegrung 1. august 2010 at 10:50 - Reply

  Hei du!
  Ja, faktisk så bruker jeg alle kostene. Hver til sitt bruk….er helt avhenig av de faktisk. Merker når jeg nå mistet fem stykker….det blir ikke lagt like fint. Det er sikkert!

 3. shamu 1. august 2010 at 11:03 - Reply

  Takk for kommentar i bloggen min Trine. Og for å svare på spørsmålet ditt, JA. hehe..
  Seriøst, jeg fatter ikke hvordan du på en fornuftig og logisk måte trenger alle de kostene?
  Jeg bruker 2 jeg.. en til solpudder og pudder og en til øyenskygge… *harmyeålære*

 4. heidi P 1. august 2010 at 11:26 - Reply

  Bra innlegg jeg selv elsker å lese sånn ting. Hva synes andre er bra og hva ikke….det er jo det man lærer av også.

  Tror vi jenter alle sammen har nesten like mye hehe…vi må jo få lov til å legge på oss det andre ansiktet vårt ….
  Men er det stor forskjell på glo minerals og Id?

 5. Luna Anette 1. august 2010 at 12:23 - Reply

  Sv: Tusen takk skal du ha, veldig hyggelig av deg!

 6. kristin 1. august 2010 at 18:22 - Reply

  Alle jenter må få lov til å være litt rosa iblant vel 🙂
  sv; Takk for din stemme:) Jeg kommer nok til å kjøre lignende kåringer fremover, og gjerne en «Norges beste bloggdesign» til neste år óg 🙂

 7. Petunia 1. august 2010 at 23:20 - Reply

  Hehe! Du og jeg er nok litt gammelrosa bloggere! Men uansett alder, er det kjekt å se og lese bloggere som byr på seg selv!! Dessuten er det jo flott at bloggverden er så pass stor at den har plass til oss alle, selv om vi er passert 20 +!!
  Og jeg føler det mye tryggere å motta sminkestips fra en som nesten er på min egen alder;)
  Takk skal du ha!!

 8. Lars 2. august 2010 at 01:21 - Reply

  Kjedelig innlegg for dine mannlige lesere.. men men håper på noe bedre imorgen!

 9. Therese 2. august 2010 at 03:03 - Reply

  knegg, knegg, stakkars mannfolka da, fnis:P jeg ELSKER sminke jeg, men har desverre ikke masse koster da…

 10. mona 2. august 2010 at 14:43 - Reply

  hvor mye fikk du betalt for dette innlegget for makeupstyle?

  • trinegrung 2. august 2010 at 19:16 - Reply

   Mona- fikk faktisk ikke fem øre. Jeg tester produktene deres Beauty Pasifique, men tjener ikke fem øre det. Ikke en kost engang…..jeg har ikke betalt reklame på denne bloggen.
   Kari- mine gjorde ikke det ihvertfall. Men det var bare endene som ble barbert vekk.

 11. Kari 2. august 2010 at 17:24 - Reply

  er det slik at når man barbrer bort øyenbrynene så gror de ikke helt ut igjen?

 12. Monica 2. august 2010 at 18:46 - Reply

  Takk for goodie tips 😀

 13. Anette 26. september 2010 at 21:34 - Reply

  Nesten som å se min egen make-up bag, Glo minerals er bare fantastisk. Særlig concealeren er den beste jeg noen gang har brukt. Foundation er også å anbefale, men jeg bruker alt av Glo minerals, passer perfekt til min hud!
  Masse gode tips her 🙂

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits