Filmanbefaling- men ikke kinoen

Igår kveld dro jeg med meg noen kjerringer på kinotur, og gledet meg stort til å se Leonardo DiCaprio blomstre på lerrete. Han har virkelig utviklet seg til å bli en respektabel skuespiller, noen år på baken i forhold til Titanic har gjort ham godt!

Asker Kino er muligens den kinoen i landet med dårligst kundeservice. Jeg har ikke tall på hvor mange ganger noe har skjedd mens vi sitter i stolen med favnen full av godis for å se  film. ALLTID er det noe tull på den kinoen. Vet du hva som skjedde igår!?

Jo. Vi satt klar alle tre med obligatorisk snacks på god vei inn i kjeften. Kinoen skulle starte kl 2130, og når den varer i over to timer er det å foretrekke at den starter tidsnok.

Vel, klokken ble 2140 og ingenting skjedde på lerrete. Kvart på ti gikk ho Kirsti (på oppfordring av meg) ut på gangen for å høre om de hadde tenkt å snurre filmen i gang. Svaret? «Ja, vi starter straks. Det er forsatt folk som handler i kiosken!» Hæ? Hørte jeg riktig? Det må være det dummeste jeg har hørt noen gang (jada, jeg overdriver stadig). Snakker om kundebehandling!

Det var som flyvertinne Kirsti fulgte opp med: – Skal vi holde igjen et fly fordi noen ikke har drukket opp ølen sin?

Jeg elsker Asker, men mulig  jeg kun kommer til å dra på kino i Drammen fremover. Nå er snart tålmodigheten slutt…..forresten, filmen var HELG KONGE og er en «must see». Løp å se!

I skrivende stund er jeg i Stavanger for å holde kurs innen sosiale medier for en ny kunde. Kjekt å være igang med jobb igjen! Syv uker sommerferie holder i bøtter og spann!

Ikke like kjekt å se bilder en helst vil glemme hos muttern. Men det er jo en del av historien……

Grøss og gru! Jeg hadde alltid forferdelig mye og stort hår. Og masse krøller. Krøllene er der enda, men jeg velger å roe de litt ned. I de herlige tenårene fønet en jo håret opp/ned for å få mest mulig hår. Kan ikke fatte at jeg syntes det var greit!! Nå begynner «Jakten på Kjærligheten» og mutter er helt i fyr og flamme. Jeg spyr av det programmet…..klisj!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2015-05-31T10:10:53+00:00 2. august, 2010|Categories: OPPLEVELSER|Tags: , , , , |15 Comments

15 Kommentarer

 1. Debbie 2. august 2010 at 22:05 - Reply

  Den 18 årige skjønnheten med kritthvite tenner og NULL HULL husker jeg veldig godt! 🙂 Du hadde massssse hår ja, og jeg var driiiiiiit misunnelig! hehe. Å føne mitt hår opp/ned var som å pisse i motvind :(( Jeg tog permanent for å få LITT løft (når såkalte «støttehår» de klippet til hadde null effekt!) og med de største ruller fikk jeg likevel puddelkrøller(!!) med mitt fine tynne hår – GRRRREAT!!! DU lignet Brooke Shields – I REST MY CASE HON! ;P

 2. trinegrung 2. august 2010 at 22:07 - Reply

  Hahahaha Brooke Shields faktisk…takk tror jeg! Hehe

 3. Veronica Simoné 2. august 2010 at 22:08 - Reply

  Fantastisk flotte bilder av en flott jente:)

 4. Debbie 2. august 2010 at 22:21 - Reply

  Og du, hærlighed! VENTE på kiosk køen??? HA HA HA. Skikkelig amatør opplegg!! T.o.m kinoen i småbygda her (5500 innbyggere) begynner på tiden. Håper virkelig at noen som jobber der leser din blogg og langskjemmes!! 😀 😀

 5. Monica 3. august 2010 at 00:15 - Reply

  Så fine bilder av deg fra «gamle» dager.-Du var jo helt nydelig!:0)

 6. Manuela 3. august 2010 at 00:33 - Reply

  Dette var ikke noen grøss og gru bilder Trine 🙂 Nydelige var de og jenta .
  Ha det riktig godt !
  Klem fra Manuela

 7. Lena 3. august 2010 at 01:28 - Reply

  Dra til Sandvika på kino neste gang, Trine. Ok service og punktlig oppstart av filmer! 🙂

 8. Heidi P 3. august 2010 at 11:43 - Reply

  Hei Trine!

  For en kino da…gleder meg til å få sett den filmen selv.
  Synes det siste bildet av deg var kjempe fint jeg.
  Vi er vår verste kritiker bestandig hehe…

 9. MagnLe 3. august 2010 at 14:29 - Reply

  Hallo, Trine!

  Ja, dette kinolivet er ikke lett. Det får meg til å minnes den gangen jeg var velferdsassistent på Ørland Flystasjon og vi også hadde ansvar for kinovisning i leiren. Filmene kom i nummererte esker som hver inneholdt en spole med film – gjerne 8-10 stykker på en vanig kinofilmlengde. Disse måtte vi skjøte sammen i riktig rekkefølge før de ble spolet opp på større spoler og satt inn i kinomaskinene.

  Hvordan tror du det gikk den gangen det «stokket» seg for oss og filmen begynte med midten, fortsatte med slutten og sluttet med begynnelsen…? ;))

  Du har ennå noe uopplevd på Asker kino, min venn…;))

  P.S. Alle de fremmøtte soldatene fikk pengene eller ny kinobillett tilbake…;))

 10. Mariann R 3. august 2010 at 15:27 - Reply

  Gleder meg kjempe mye til å se Inception 😀
  Bildene av deg var jo knall flotte 🙂

 11. Kari 3. august 2010 at 18:45 - Reply

  uffda du var ikke heldig med utseende ditt!!! hahaha forferdelige øyenbryn 🙂

 12. Anette 3. august 2010 at 23:15 - Reply

  Fader så snasen du var da. Ikke noe å skamme seg over der, bortsett fra stilen, men det er jo sånn det skal være:)

 13. Mia 4. august 2010 at 21:09 - Reply

  Hei. Føler for å få klarhet i noe som overhode ikke har noe med kino å gjøre:-) Så deg på sommeråpent i kveld og kjente at jeg syntes du var utrolig søt og immøtekommende mot den irriterende typen som forstyrret intervjuet hele tiden….i motsetning til Janne Formoe som var sur og arrogant hele tiden. Hvorfor i all verden var det hun som vant tålmodighetstesten og ikke du?? Skjønner ikke dette:)

 14. truls 8. august 2010 at 10:30 - Reply

  Det kan være hu på 18 hadde fine hvite tenner, men null hull? NEI NEI NEI. Jeg var til stede da oralkirurg Grung hadde tatt røntgenbilde av avkommet sitt (begge to) og var fly forbannet da datteren hadde ikke mindre enn 14 hull av ulik størrelse. Så nei, ikke null hull. Men jeg minnes at broren hadde null hull 🙂

 15. Anne 9. august 2010 at 22:52 - Reply

  Inception er en dødsbra film! Jeg digget den :- D

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits