Med rompa bar

Vel hjemme i stuen, pakker om kofferten, og drar videre imorgen igjen allerede. Skal på cup med sønnen som skal sparke fotball hele helgen. Gjett om han gleder seg. Camping-plass er stedet vi kaster loss, og den ligger i Torsby i Sverige rett over svenske-grensen. Nettsiden kan du finne her : http://www.torsbycamping.se/

Jeg sniker med meg laptopen og blogger derifra. Må jo jobbe litt mellom slagene uansett, så det skal nok gå fint. Denne sommeren har det blitt vel mye reising nå kjenner jeg, kan nesten ikke vente til skolen og hverdagen begynner igjen. Jeg liker rutinene i hverdagen, både når det kommer til jobb, trening, kosthold, litt alenetid, og ikke minst kreative møter.

Men tilbake til campinglivet…..vet ikke helt om det er meg. Dusje/drite i fellesskap her lissom:

Ja, ok, ikke det verste jeg har sett, innrømmer det. Men så er det denne deling av kjøkken, vil jeg takle det?

Rent og pent ja, men en kan jo risikere at noen spiser en ut av huset! Hørt om tyver? Hallo! Nei, jeg sover ikke i telt, orker ikke. Ungene hadde sikkert elsket det, men noe varmere, klammere, og mindre komfortabelt kan jeg ikke tenke meg! Luksusdyr sier du? Ja, innrømmer det gjerne. Madrass, egen driter/dusj , og alenekjøkken liker jeg best. Derfor skal jeg innkvartere her:

Og ikke minst nyte denne utsikten hver morgen når kaffekoppen nytes, laget på «eget» kjøkken. Lenge leve caminglivet og de som orker det.

Idag sendte Tv 2 en reportasje hvor de lurte meg trill rundt. Jeg har sagt det til Jostein mange ganger, at de ALDRI kommer til å klare å lure meg. Jammen gjorde de ikke det, selvom jeg avslørte det ganske kjapt. De viste ikke det, det brude de! Tv 2 har lovet meg videoklippet, og da skal jeg legge det ut her på bloggen.

Nå må jeg pakke videre…..blogges fra søta bror. Gjett om jeg skal Harry-handle!! Tar med mannens Visa-kort, for han må være hjemme å jobbe. Hihi 😉
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2015-05-31T10:10:51+00:00 4. august, 2010|Categories: OPPLEVELSER|Tags: , , , , |6 Comments

6 Kommentarer

 1. Aase 5. august 2010 at 00:26 - Reply

  Torsby er grei nok den, overnattet der i fjor sommer for å reise over grensen ved Finnskogane. Bodde på Hotel Ørnen,fikk egenleilighet. Ta en tur innom skihallen, der kan du å få deg en fin skitur. God tur?

 2. Kari 5. august 2010 at 01:40 - Reply

  huff forferdelig!!! uordnet

 3. Heidi P 5. august 2010 at 07:25 - Reply

  Hei Trine!

  Jeg har helt like meninger og tanker som deg om campingliv. Telt ligger jeg ikke i hehe…og deling av alt ja jeg skjønner du er skeptisk vi liker vel den lille privaten vi har hehe….

  Synes du er kjempe flink jeg. Jeg har merka i sommer at mine barn er så glade i sine rutiner og merka faktisk at jeg også er det selv om livene vil endres mye med et skolebarn og tvillinger til barnehagen fra slutten av august, men er så metta av barn trenger ALENE TID hehe….
  Er det egoistisk å være sånn?
  Jeg har tre gutter de krangler som ti føler jeg noen ganger hehe..

  Ha en super helg i torsby følger bloggen. Der har jeg slekt så er der ganske ofte….
  Hvis du hadde kjørt over finnskogen kunne du stoppa på finnskogtoppen og tatt deg en svømmelunch med supersunn mat…hehe (tisp)
  Klemmer Heidi

 4. ⓛ ⓞ ⓥ ⓔ 5. august 2010 at 15:18 - Reply

  hahah

 5. Trine 5. august 2010 at 15:33 - Reply

  He he 🙂 kaffekoppen og egen «driter» that i like ;.) Telt ??? neie nei ,,,hus med vegger gjelder her i huset også ,,Selvom far (dansk og deilig ) liker det primitive så blir han nedstemt av 4 barn og «snill kone ,,,Thjo ho
  God sommer fortsatt,,,vi er på vei nedover europa,,ned til Italia og hus med vegger 🙂 klemz (!) litt nostaligi over z-en synes æ ….
  trine

 6. såpa 5. august 2010 at 20:40 - Reply

  MANNEN??? er dere gift???? GRATULERER!

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits