En ting er sikkert, campinglivet er ikke for pyser. Igår regnet det så mye at jeg holdt på å le meg i hel av de som valgte å ligge i telt. Ingen på vårt lag, men noen turister syntes tydeligvis at det var en digg greie. Reise i Sverige for å ligge i telt.?!? Ikke pokker om jeg hadde orka! Nei, når en nærmer seg 40 hadde vel ryggen våknet i vinkel etter kun få timer på det harde underlaget……her sover noen italienere….

Gud jeg er glad jeg har sovet her:

Gutta på laget spiller som konger, og nå bærer det avgårde i strålende solskinn. Heldigvis har værgudene skjønt at jeg er på besøk i nabolandet, og derav vil jeg skal dra herfra med positive opplevelser. Puh, ikke en regnsky i sikte og ikveld blir det fellesdans på annlegget!!? WTF? Fellesdans….kjenner det grøsser på ryggen bare ved tanken! Har ikke tenkt å være delaktig der for å si det sånn 😉

Men Torsby Camping er et utrolig flott sted……for de som tåler campinglivet og alle sidene som følger med.
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

Kvinne som våger?

Vi har alle livserfaringer, kan mine hjelpe deg å våge mer? Jeg deler på mail

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.