Campingliv for pyser?

En ting er sikkert, campinglivet er ikke for pyser. Igår regnet det så mye at jeg holdt på å le meg i hel av de som valgte å ligge i telt. Ingen på vårt lag, men noen turister syntes tydeligvis at det var en digg greie. Reise i Sverige for å ligge i telt.?!? Ikke pokker om jeg hadde orka! Nei, når en nærmer seg 40 hadde vel ryggen våknet i vinkel etter kun få timer på det harde underlaget……her sover noen italienere….

Gud jeg er glad jeg har sovet her:

Gutta på laget spiller som konger, og nå bærer det avgårde i strålende solskinn. Heldigvis har værgudene skjønt at jeg er på besøk i nabolandet, og derav vil jeg skal dra herfra med positive opplevelser. Puh, ikke en regnsky i sikte og ikveld blir det fellesdans på annlegget!!? WTF? Fellesdans….kjenner det grøsser på ryggen bare ved tanken! Har ikke tenkt å være delaktig der for å si det sånn 😉

Men Torsby Camping er et utrolig flott sted……for de som tåler campinglivet og alle sidene som følger med.
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2015-05-31T10:10:50+00:00 7. august, 2010|Categories: OPPLEVELSER|Tags: , , |15 Comments

15 Kommentarer

 1. Svanhild 7. august 2010 at 19:04 - Reply

  Nå er jeg særs glad for mye, og spesielt glad for at jeg ikke er i Trine Grung sine sko,;-))
  Det kan ikke være enkelt å være fruen til en avdanket fotballspiller, selv avdanket programleder. Siste program hun ledet var jo slanking,….vi så vel alle rompa på TV2 at den har vokst i det siste!

  Det imponerer meg at noen kan leve av å være stygg med andre,jeg kan ikke se en grunn i verden til at det skal være nødvendig, med litt anstrengelse så er jeg sikker på at du kan finne en jobb som er «skapt» for deg, for evnene har du…..;-))

 2. Lillian 7. august 2010 at 21:16 - Reply

  Ikkje alle som har utvikla ironi eller humor… Men di dride me i!! *skrattler*
  Keep it up! 😀

 3. Linda 7. august 2010 at 21:42 - Reply

  Tror de fleste skjønner at du uttrykker deg med litt snert, det liker vi! :)Ironi og humor er tydeligvis godt utviklet hos en god del av oss, men ikke alle…. ;-))

 4. Hanne 8. august 2010 at 10:21 - Reply

  Tenk å sitte på en campingplass og saumfare blogger for å kunne lire av seg litt dritt. Vet ikke hvem som trenger ny jobb jeg…eller skal jeg si jobb i det hele tatt?

  Det er godt du begynner å bli hardhudet Trine for det er visst nok av forsømte mennesker her i verden som ikke har noe bedre å gjøre enn å kritisere rumpa di(som i allefall Svanhild følger nøye med på). Jeg lar meg nesten facinere;=)

 5. soulprincess 8. august 2010 at 10:46 - Reply

  Ironi og sarkasmene er vanskelig:)
  Særs vanskelig for noen….

  Detta skal man leve med????? – IRONI:)

  Ha en kjempe fin dag Trine:)
  SP

 6. soulprincess 8. august 2010 at 11:06 - Reply

  Sarkasme:)
  Det var vel riktig staving:)
  SP

 7. Kine 8. august 2010 at 12:42 - Reply

  Å si at Trine er avdanka er forsåvidt greit;) Men at JOSTEIN FLO er avdanka!? Gå og legg deg a!

 8. Anette 8. august 2010 at 13:59 - Reply

  hei Trine. jeg er en 17 år gammel jente. og syns egentlig selv at du er veldig negativ! ikke vondt ment, men tenk på det positive. Mange barn reiser aldrig på ferie, du har familie og greier, er ikke det nok glede? 🙂

  hadde i alle fall jeg føl..

  men du er i alle fall kul!

 9. Marte 8. august 2010 at 14:37 - Reply

  Ironi er en fin bil.. 😉

 10. Svanhild 8. august 2010 at 15:01 - Reply

  Så fortjent, så fortjent,….om man bare leser det ene innlegget!
  Men det er en gjennomgangsmelodi i alt du skriver på bloggen din, og du kan nok ikke skjule deg og kalle alt ironi!!
  Jeg liker og ironi, faktisk så lever jeg av det!! men ALDRI på andre sin bekostning, da kun min egen!
  Jeg bør sikkert be om unnskyldning for det jeg skrev om deg og dine,… men ikke før du slutter å hetse andre på din blogg….;-))

 11. Annailo 8. august 2010 at 20:33 - Reply

  Kjære Svanhild. For å bruke noen av dine egne ord: Det imponerer meg at noen kan leve av å være stygg med andre (hørt om å kaste stein i glasshus?),jeg kan ikke se en grunn i verden til at det skal være nødvendig. Med litt anstrengelse så er jeg sikker på at du kan finne en annen blogg som er “skapt” for deg, for evne til å forstå ironi, nei se DET har du ikke!

 12. Vibbedille 8. august 2010 at 20:37 - Reply

  Du Trine?
  Inne i bloggen min kan du plukke med deg noe KOSELIG iallefall!!

  KOS deg med dine og ha en herlige kwell!!

  Klem Fra Vibbedille ;))

 13. Lillian 8. august 2010 at 21:14 - Reply

  Søde Svanhild…. Ingen som tvinger deg til å lese alt det «stygge» Trine skriver. Du har sikker mye ironi og humor, men ikkje den flertallet har!?
  Fortsett å se verden på din måte Trine! Eg har fått meg ein go’ latter mer enn ein gang, og flere vil eg ha! 😀
  3:)

 14. Trine Grung 8. august 2010 at 22:15 - Reply

  Jeg hever meg over det og blogger videre. Ingen tvinger noen å komme innom siden min, og jeg liker å synse om folk og fe. Livet gliser og imorgen starter jobben igjen! DEILIG!!

 15. Anette 11. august 2010 at 21:45 - Reply

  nei trine skirver desverre en del stygt, men folk liker jo det. derfor folk leser bloggen? eller så blir det litt slik som med heidi alexandra, men klikker seg inn på siden hennen for å se hva lags søppel hu skriver.

  men er man søppel i trynet. skiver man søppel 😀

  snillsøppelet

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits