Tatovering på øynene

Jeg har vært for refill av tatoveringen jeg startet rundt øynene for en tid tilbake. Les om forrige gang HER. Jeg syntes det er superdigg å våkne om morgen med denne tynne fine linjen, og ikke minst at sminkejobben går mye lettere. Litt mascara, så vips er jeg klar for å starte. Herlig! Ikke at jeg brukte timer foran speilet før jeg tatoverte, men digg er det okke som.

Jeg har nå vært gang nummer to hos SOL for å tatovere meg, og har en gang igjen. Jada, jeg ser meget trøtt ut på bildet, var det og!

Nå ser linjen litt hard ut, men det ble gjort igår og det duser ned om noen dager. Gjorde vondt? Hun tar på en salve som vikrker bedøvende, og jeg kjente faktisk ingenting. Men det hører med til historien at jeg har heller aldri brydd meg om andre er tett på og sminker meg. Men jeg syntes IKKE det var vondt. Sol er forøvrig reserproff og megahyggelig! Festlig dame med tæl!

Jeg har masse vondter i kroppen om dagen, skal fortelle mer om det senere i dag. Avventer svar fra legen…..gruer meg skikkelig! Syv ledd krangler skikkelig med meg+at jeg er kokende varm hele dagen. Merkelig! Kryss fingre for at det ikke er noe alvorlig!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2015-05-31T10:05:06+00:00 10. august, 2010|Categories: PERSONLIG|Tags: , , |13 Comments

13 Kommentarer

 1. Vibeke 10. august 2010 at 08:34 - Reply

  Krysser fingrene for at det ikke er noe alvorlig og sender deg masse gode tanker :O)

 2. soulprincess 10. august 2010 at 08:34 - Reply

  Hei Trine.

  Så fin du var:)

  SP

 3. Anne Schmidt-Hanssen 10. august 2010 at 09:44 - Reply

  Hei Trine,
  Først og fremst krysser jeg det jeg har for at det ikke er noe alvorlig fatt med deg. Masse gode og kalde (siden du er så varm)tanker i farta:):)
  Tatoveringen din er bare så perfekt, hvor holder Sol til? Har tenkt å tatovere øyenbrynene mine og trenger tips om en proff. Ha en solfylt og strålende dag:)
  Anneklem

 4. Jeanette 10. august 2010 at 10:40 - Reply

  Jeg leste at du linket til dette på twitter, så jeg trodde først at du hadde tatovert deg PÅ øyet. Så nemlig på TV at en tatoverte det hvite i øyet svart. Men, heldigvis var det ikke det du tenkte på:) Dette var jo pent!:)

 5. anne-sofie 10. august 2010 at 11:39 - Reply

  jeg har gjort det samme. synes det gjorde drit-vondt å tatovere de smale strekene selv om jeg fikk smurt på bedøvelsessalve….

 6. Heidi P 10. august 2010 at 12:03 - Reply

  Råfint synes jeg. Litt for dyrt for meg men kanskje en gang i framtiden he he

  Er kokende varm her også….er vi i overgangsalderen eller? hehe…men er jo klamt da…men merker ledd smerter selv har skeia ut i matveien en del i sommer…Har du?

 7. Stine 10. august 2010 at 14:08 - Reply

  Hei
  Høres ikke bra ut, jeg er veldig kjent med de symptomene, om du i tilegge er sliten og trøtt hele tiden kan det hende vi er i samme situasjon. Får jo håpe det viser seg at du er frisk ig fin.

 8. Trine B 10. august 2010 at 14:19 - Reply

  Det ble veldig fint til, fra før av, nydelige øyne. God bedring!

 9. torill W 10. august 2010 at 18:10 - Reply

  Hei Trine.
  Jeg ville bare sende noen ord og ønske deg god bedring. Håper virkelig du er på bedringens vei snart, og at svaret fra legen ikke blir for skremmende. Du er ei solstråle, som fortjener kun det beste. Lykke til med hverdagen som er rundt svingen. Ungene tilbake på skolen, trening og jobb.
  Klem.

 10. Vanilla North 10. august 2010 at 21:56 - Reply

  Kun lesing det og begynte jeg til å gråte. Jeg har panikk når de gjelder øyene mine, men det ser SÅ utrolig fin…

 11. Jorunn Herness 11. august 2010 at 01:32 - Reply

  Hei
  Det ble flott med den streken rundt øynene 🙂
  Har selv tatt tatovering på leppene for fem år siden og er meget fornøyd med det. Har tenkt mye på å ta på øynene også, men tenkte det måtte gjøre veldig vondt, for på leppene må jeg jo si jeg kjente det ganske godt. Men har en født barn, så tåler en jo litt…hehe.

  Leser at du er plaget med smerter i kroppen.
  Jeg har selv hatt leddgikt siden jeg var rundt 20 år, er 45 år nå, og har hatt mye smerter. Men for ca 3 år siden, begynte jeg å ta Colostrum (råmelk fra ku) og jeg passer på syre/base-balansen i kroppen. Smertene er nå borte. (Min far har også hatt god effekt av dette.) Jeg har en del dokumentasjon og info på dette rundt flere sykdommer. Det forskes mye på Colostrum i Tyskland og Amerika. Man kan få tak i Colostrum flere steder, men kvaliteten er det stor forskjell på… Jeg har funnet et godt produkt som er lovlig i Norge.
  Gi meg beskjed om du ønsker å vite mer om dette, så kan jeg sende deg info på e-post.
  (Skrev litt om dette i en komentar om Rosacea også.)
  Håper beskjeden du får fra legen ikke er alvorlig. Lykke til!

  Vennlig hilsen Jorunn 🙂

 12. Superjanne 12. august 2010 at 19:42 - Reply

  Huff den vondten og svettinga skjenner jeg meg igjen i, jeg er litt redd for overgangsalderen, for det skikkelig renner RENNER av meg 🙁
  Men herremann vi er vel altfor unge til noe sånt grusomt?!

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits