Jeg har vært for refill av tatoveringen jeg startet rundt øynene for en tid tilbake. Les om forrige gang HER. Jeg syntes det er superdigg å våkne om morgen med denne tynne fine linjen, og ikke minst at sminkejobben går mye lettere. Litt mascara, så vips er jeg klar for å starte. Herlig! Ikke at jeg brukte timer foran speilet før jeg tatoverte, men digg er det okke som.

Jeg har nå vært gang nummer to hos SOL for å tatovere meg, og har en gang igjen. Jada, jeg ser meget trøtt ut på bildet, var det og!

Nå ser linjen litt hard ut, men det ble gjort igår og det duser ned om noen dager. Gjorde vondt? Hun tar på en salve som vikrker bedøvende, og jeg kjente faktisk ingenting. Men det hører med til historien at jeg har heller aldri brydd meg om andre er tett på og sminker meg. Men jeg syntes IKKE det var vondt. Sol er forøvrig reserproff og megahyggelig! Festlig dame med tæl!

Jeg har masse vondter i kroppen om dagen, skal fortelle mer om det senere i dag. Avventer svar fra legen…..gruer meg skikkelig! Syv ledd krangler skikkelig med meg+at jeg er kokende varm hele dagen. Merkelig! Kryss fingre for at det ikke er noe alvorlig!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

Kvinne som våger?

Vi har alle livserfaringer, kan mine hjelpe deg å våge mer? Jeg deler på mail

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.