Sandra likte verden bedre før!

Sandra Love er blitt en gjenganger her på trinegrung.no. Det finnes flere innlegg om hennes jakt på det motsatte kjønn HER! Jeg har ene og alene valgt å slippe henne til fordi hun er morsom. Jeg liker ironien, og ikke minst måten hun beskuer verden. ENJOY!

Jeg: Jeg er invitert ut på date.

Mormor: Har han bil?

Jeg: Ja

Mormor: Jeg hadde tatt han for bilen.


Alt var tydeligvis mye bedre før. I det minste enklere. Kanskje var man mindre kresen, for så lenge man hadde godt humør og bil, så var det greit, liksom. Det holdt i massevis, man ble faktisk gift av sånt før i tiden. Det er åpenbart at dette ikke holder i 2010. Nå skal vi være überfancy, ha dødsgod jobb og ikke minst ha bil for at det i det hele tatt skal være mulig å dra en mann lenger enn til sengen. Jeg har ikke bil. Det er nok derfor er jeg singel.

Nå skal det sies at jeg har vært i noen forhold, altså. Jeg holdt for eksempel ut i flere år med en psykologspire som mente at kjevene mine så utrolig knytt ut når jeg tygget (er det noe du kjenner på som du har vanskelig for å dele?), en som var så gniten at han ble sur i butikken fordi jeg ville kjøpe Solobrus isteden for Singobrus (aldri hørt om Singo du heller, nei?!), og en som gråt og bad Gud om tilgivelse etter at vi hadde gjort ting som forelskede gjør. Jeg vil ikke kalle meg spesielt kresen….

Single damer med tilsvarende erfaring har som regel anskaffet seg en katt. Jeg er intet unntak:


Jeg har en datingprofil, og i dag fikk jeg brev fra en som beskriver sine interesser slik: ”Sykle, gå, løpe, jogge, stå på nedoverski, bortoverski, svømme, dykke, stå på vannski, ligge på luftmadrass, seile, turer, overnattingsturer, dagsturer, styrketrening, lette vekter, tunge vekter, kafè, lese bøker, tegne, male. Ellers har jeg også noen andre spenstige interesser som jeg kan fortelle deg om når vi blir kjent (om du lurer på noe, er det bare å spørre).”

Ok, i all beskjedenhet, jeg har et spørsmål: FINNES det flere interesser, egentlig?! Forresten, har et spørsmål til: Vil du vite mine interesser, eller?

Jeg ble helt utslitt av å lese om alle interessene denne fyren får tid til å dyrke, og det er åpenbart at jeg hadde fått hjertestans etter 2 måneders dating. Jeg ser det for meg: Jeg kommer hjem fra jobb kl 17 og der står (les: HOPPER opp og ned) fyren klar med dykkerutstyret. Ikke noe galt i det, på ingen måte. Det er bare det at etter dykkeseansen hadde han garantert planlagt at vi skulle rafte, seile, stå på vannski, lese bøker, se film, trene lette vekter, trene tunge vekter … phu…

Jeg tror det var bedre før. Det enkle er ofte det beste, helt klart. Bamse søker binne, turer i skog og mark, et lite glass rødvin foran peisen og alt det pisset der. Et forhold med denne mannen hadde i alle fall aldri gått. Grensen mellom hobby(s) og diagnose er hårfin… jeg hadde bukket under etter en uke.

Kall meg gjerne lat, men rett etter at jeg hadde lest dette gikk jeg inn på profilen min og oppdaterte mine egne interesser med: ”det å slappe av etter en lang arbeidsdag er DEFINITIVT en av mine fremste interesser”. Får se om jeg drar noen potensielle nå, da!

Han inviterte meg forresten på date. Han ville at vi skulle gå på det han kaller tur, men som jeg kaller ekstremsport: Han foreslo at vi skulle gå Stoltzekleiven, en bratt steinlagt trapp med ca 800 trappetrinn. DRITKOSELIG, HIGH FIVE!!! Jeg har kjempelyst til å slepe mine 60 kg 350 meter rett opp i 34 graders vinkel! Hvis du kysser meg hvert hundrede trappetrinn kommer vi opp i 8 kyss på første date. Noe som er langt over pari. Akk, så romantisk, jeg tror jeg dør!!!!!

Det er UAKTUELT!!! …Selv om det garantert ville vært det nærmeste jeg har kommet lyden av tung pusting på lenge. Det får bare være.

PS: Er du en bamse som søker binne, liker du tur i skog og mark, har du bil? Jeg tar deg for bilen.
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2010-08-11T09:33:11+00:00 11. august, 2010|Categories: MIN BLOGG|Tags: , , , |10 Comments

10 Kommentarer

 1. Torstein 11. august 2010 at 09:59 - Reply

  Hahaha, helt genial tekst fra Sandra! Er ikke så ofte innom bloggen din må jeg innrømme, men et nytt innlegg av Sandra er definitivt trekkplaster! SCOOP! 😀

 2. Vestfoldgirl 11. august 2010 at 13:02 - Reply

  Haha utrolig morsomt….og date på Stoltzekleiven er ikke noe sjakk trekk! Jeg har gått den en gang – aldri mer…hadde noen bedt meg på date der hadde han aldri villet se meg igjen når jeg kom pesende til topps etter fem timer….!!!

 3. Grisen 11. august 2010 at 13:18 - Reply

  Sandra Love liker vi!!! Masse dybde under all ironien, intelligent humor! BRA Sandra Love!!!

 4. Ina 11. august 2010 at 18:04 - Reply

  Veldig bra Sandra ;))

 5. Tante Pose 11. august 2010 at 19:58 - Reply

  Love U, Sandra!!! :oD
  Utrulig bra skrive :oD

 6. B3 11. august 2010 at 20:47 - Reply

  Hahahaha….kjempemorsom Sandra….
  Ps. jeg har billig bil til salgs….

 7. Ex Robban 11. august 2010 at 21:03 - Reply

  Haha.. Man undrar ju var du får allt ifrån Sandra.. Så farligt var det väl inte när vi dejtade? :p

 8. Gry 11. august 2010 at 21:47 - Reply

  Du er deg selv lik! Utrolig morsomt å lese dine betraktninger og opplevelser!

 9. Helene 11. august 2010 at 23:02 - Reply

  Sá utrolig bra skrevet Sandra!:)U go girl;) Hilsen Helene pa Island

 10. Hege 12. august 2010 at 17:35 - Reply

  hahaha – fantastisk bra!!!

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits