Apropos kjerring…..

Jeg har mange herlige lesere, og jeg har bestemt meg for en ting. Jeg når såpass mange via denne bloggen, og via det sosiale mediet jeg er en del av (Facebook og Twitter) , at jeg fremover ønsker å slippe til folk med en historie å fortelle. Her på bloggen.

Sandra Love har jo fått en egen spalte, og flere skal det bli. Jan Christian skal rapportere fra Japan, og det gleder jeg meg veldig til! Den neste er kanskje du? Har du en historie å fortelle eller noe som du ønsker å dele med flere? Mail meg på kontaktsiden som er øverst her på bloggen, og jeg skal lese igjennom.

Det skal være dine hverdagshistorier, og en ting er Sandra Love og jeg enige om….vi skal ha audition for å finne en morsom kar  vi kan følge fast. En som skriver bra, har masse selvironi og ikke har problemer med å by på seg selv. Jeg skal komme tilbake til dette snart…gleder meg veldig til å finne på flere sprell! Om ikke lenge braker det løs med flere Ellen stunt, og de tidligere tingene jeg fant på kan du lese HER.

Men tilbake til dette med kjerringer…igår skrev jeg jo om kjerringtesten. En ting er sikkert, når strikking blir en hverdagsgreie er en pr definisjon en kjerring! Uten tvil! (Kjerring er ikke nødvendigvis et negativt ord). Derfor flirte jeg godt når denne mailen dumpet ned i innboksen min:

Guinnes Rekord i Strikking!

Trenger pr nå en ca 800 stk!!!! Innen neste lørdag!

Det er faktisk 4.året det arrangeres STORT StrikkeTreff, og deltagerne er NETT-strikkere fra hele landet.

Neste helg er det strikkeLANDStreff i Tananger Hallen, og på lørdag 21.august «reiser» me inn til AmfiMadla for å sette GUINNES rekord. Frem til neste torsdag er det Strikke Kafe og SANKING av mennesker som kan håntere 2 pinner og 1 tråd. Både damer OG menn!!! Blir det OVER 100 menn er DET en rekord i seg selv!

Selve rekordforsøket går ut på at 1.000 personer skal strikke sammenhengende i MINST 20 min, først da blir det rekord! Dette skjer i Stavanger på et kjøpesenter på Madla. Sandens Garn skal ha manequin show med klær fra flere tidsepoker.

Du kan si dette er vel toppen av en strikkers GALSKAP!?? Men hekkan så gøy det er!!

– Men du,eg legger ved de bildene eg har fra i går og i dag, regner med at det blir noen flere «action» bilder i morgen, da blir det MER show!

Ja, dette så jo riktig livlig ut….kjempeshow kan en jo si. Hvor kan en kjøpe billetter? Sikkert «festlig» å være publikummer!  De drikker visst absurde mengder med kaffe siden dette var et av bildene som fulgte med:

Strikke-kaffe, finnes det? Men nettstrikkere….hvor i alle dager sitter de og strikker? På twitter eller facebook? Har de et eget land da eller? Merkelig. Kan noen av de strikke en fin genser til meg? FØRSTEMANN TIL MØLLA!!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2010-08-13T12:04:03+00:00 13. august, 2010|Categories: MIN BLOGG|Tags: , , |9 Comments

9 Kommentarer

 1. Heidi P 13. august 2010 at 12:21 - Reply

  he he he he….sitter å smiler lurt for meg selv nå ja. Vi trenger det i det været i dag herregud som det bøtter ned….

 2. lise 13. august 2010 at 14:29 - Reply

  Det skrives «apropos», og det var da svært som du gneller om kjerringer? Er du en kanskje?

 3. Anette 13. august 2010 at 15:43 - Reply

  hahahHAHAHHAHAHA

 4. Vibbedille 13. august 2010 at 16:40 - Reply

  Bare vent Trine, til du ser bildene av 1.000 stk som sitter i HELE Elipsen og den 860 m lange shoppeløypa som finnes i 2.etg på Madla, DA blir det gang skal vites! I dag var t.o.m SHREK innom å strikket!! Ka du trur!?? hehe Det strikkes i alle aldre,så selv om eg blir kalt kjerring av min man hehe så er eg faktisk det, men ei NETTstrikkekjerring! Da sitter me å chatter, legger ut bilder og diskutere oppskrifter og strikker SAMMEN, ja t.o.m de samme ting. DU bør virkelig komme deg på en strikkekafè!! Det finnes «Stich `n BITCH i oslo!! Ta deg en tur!! Knall kjekke damer!!

  SÅ neste gang du er her hjemme får du jammen stille opp!
  Skal spandere nøste og pinner på deg eg!!

  Bare for å kommentere bilde, hehe, jepp dette så jo litt labert ut, grunnen er jo fordi me andre flyr rundt vettu hehe

  Men herlig! Takk skal du ha!ALLTID gøy med galskap!! Kan`kke leve uten!

  Ha en STRÅÅÅLENDE helg!

  Klem Fra Vibbedille ;))

 5. Kjerstin 13. august 2010 at 20:20 - Reply

  He he…skulle gjerne vært å strikket litt jeg. Men det blir for langt borte fra » fødebyen»
  Ønsker iallefall gjengen lykke te:)

  Kan gjerne strikke en genser til jeg Trine:)

 6. Sissel 13. august 2010 at 21:20 - Reply

  Strikking er moro, men det er også terapi for mange. I Nannestad hvor jeg bor har vi lånt oss et lokale som vi samles en gang i uka. Mange er uføre eller nyinnflytta og da er dette et flott samlingssted. For veldig mange av oss er dette uka`s høydepunkt.
  Etter en lang dag på jobb og huslige plikter er det deilig å sette seg med beina høyt og strikkepinnene mellom fingrene, da er det avslapning og kos 😀
  Ha ei flott helg 😀
  bloggen til strikkekafèen er: strikkemaura.blogspot.com

  Ps. hvis det er kjerring å strikke så er jeg gjerne det 😀

 7. Vibbedille 13. august 2010 at 21:35 - Reply

  Sissel. Det kommer flere fra Maura på dette treffet, er du en av de? dette blir knallgøy!!! ;))

 8. soulprincess 13. august 2010 at 21:50 - Reply

  viss det er kjerring å strikke er det meg også:)
  Ha en fin kveld Trine:)

  SP

 9. Hannesol 14. august 2010 at 01:18 - Reply

  Jeg strøyk glatt på kjerringtesten – på alle punkter. Antar det er fordi jeg strikker masse; strikking senker nemlig blodtrykket …hehe

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits