Jeg har mange herlige lesere, og jeg har bestemt meg for en ting. Jeg når såpass mange via denne bloggen, og via det sosiale mediet jeg er en del av (Facebook og Twitter) , at jeg fremover ønsker å slippe til folk med en historie å fortelle. Her på bloggen.

Sandra Love har jo fått en egen spalte, og flere skal det bli. Jan Christian skal rapportere fra Japan, og det gleder jeg meg veldig til! Den neste er kanskje du? Har du en historie å fortelle eller noe som du ønsker å dele med flere? Mail meg på kontaktsiden som er øverst her på bloggen, og jeg skal lese igjennom.

Det skal være dine hverdagshistorier, og en ting er Sandra Love og jeg enige om….vi skal ha audition for å finne en morsom kar  vi kan følge fast. En som skriver bra, har masse selvironi og ikke har problemer med å by på seg selv. Jeg skal komme tilbake til dette snart…gleder meg veldig til å finne på flere sprell! Om ikke lenge braker det løs med flere Ellen stunt, og de tidligere tingene jeg fant på kan du lese HER.

Men tilbake til dette med kjerringer…igår skrev jeg jo om kjerringtesten. En ting er sikkert, når strikking blir en hverdagsgreie er en pr definisjon en kjerring! Uten tvil! (Kjerring er ikke nødvendigvis et negativt ord). Derfor flirte jeg godt når denne mailen dumpet ned i innboksen min:

Guinnes Rekord i Strikking!

Trenger pr nå en ca 800 stk!!!! Innen neste lørdag!

Det er faktisk 4.året det arrangeres STORT StrikkeTreff, og deltagerne er NETT-strikkere fra hele landet.

Neste helg er det strikkeLANDStreff i Tananger Hallen, og på lørdag 21.august «reiser» me inn til AmfiMadla for å sette GUINNES rekord. Frem til neste torsdag er det Strikke Kafe og SANKING av mennesker som kan håntere 2 pinner og 1 tråd. Både damer OG menn!!! Blir det OVER 100 menn er DET en rekord i seg selv!

Selve rekordforsøket går ut på at 1.000 personer skal strikke sammenhengende i MINST 20 min, først da blir det rekord! Dette skjer i Stavanger på et kjøpesenter på Madla. Sandens Garn skal ha manequin show med klær fra flere tidsepoker.

Du kan si dette er vel toppen av en strikkers GALSKAP!?? Men hekkan så gøy det er!!

– Men du,eg legger ved de bildene eg har fra i går og i dag, regner med at det blir noen flere «action» bilder i morgen, da blir det MER show!

Ja, dette så jo riktig livlig ut….kjempeshow kan en jo si. Hvor kan en kjøpe billetter? Sikkert «festlig» å være publikummer!  De drikker visst absurde mengder med kaffe siden dette var et av bildene som fulgte med:

Strikke-kaffe, finnes det? Men nettstrikkere….hvor i alle dager sitter de og strikker? På twitter eller facebook? Har de et eget land da eller? Merkelig. Kan noen av de strikke en fin genser til meg? FØRSTEMANN TIL MØLLA!!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

Kvinne som våger?

Vi har alle livserfaringer, kan mine hjelpe deg å våge mer? Jeg deler på mail

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.