Jeg har de to siste dagene kost meg med to filmer som jeg vil anbefale deg å se. Den ene var vi på i kveld med ungene, selvfølgelig Karate Kid. Må begynne med Kung Fu ass…..da kommer en i god form. Litt av en Kina-reklame Harald Z har satt i sving…..kunne de ikke danset Kung Fu på prekestolen? Nei, kanskje det hadde blitt vel mye turister i Norge da….puh…..like greit !

Den andre filmen er denne: The Ghost Writer. Virkelig bra film…..gode skuespillere….i det hele tatt!

Kan jo slenge med Karate Kid og….sønnen til Will Smith er jo bare til å spise opp. Supersøt liten tass….
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

Kvinne som våger?

Vi har alle livserfaringer, kan mine hjelpe deg å våge mer? Jeg deler på mail

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.